kropka67 15.09.05, 10:23 poznam koleżanki z kulu w stalowej bo tam studiuje. szukam kogoś do pokoju w akademiku bo nie chce się zdawać na wbór kierowniczki.piszcie co studiujecie i gdzie mieszkacie pa pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sziney Re: poznam 15.09.05, 16:48 kropeczko mam do ciebie takie pytanko czy wiesz już że dostałas akademik.Jeśli tak to ską?? dzwoniłas do stalowej czy może do lublina... czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
sziney Re: poznam 15.09.05, 16:50 o ja nierozgarnięty wystarczyło parę wątków niżej zajrzeć:P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia86 Re: poznam 16.09.05, 09:33 witam ja wlasnie zaczynam tez bede mieszkac w akademiku jeszcze nie wiem z kim bo nikogo tam nie znam jestem na prawie a pochodze z Mielca a Ty kropka67 cio studiujesz i skad jestes?? pozdr=) Odpowiedz Link Zgłoś
sziney Re: poznam 20.09.05, 09:19 kropeczko droga podaj może swój nr gg bo mam do ciebie parepytań pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kropka67 Re: poznam 20.09.05, 10:26 ja studiuje prawo i jestem z krosna. drogi panie szhiney przykro mi ale ja nie mam tego numeru bo nie siedze na gadugadu jezeli chcesz pogadać to pisz na poczte gazety. pa pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś