Dodaj do ulubionych

szkoly prywatne-ile was jest??

IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 06.10.05, 21:36
ile was jest na roku na danym kierunku w szkolach prywatnych?? podajcie kierunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: nt Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:32
      zarządzanie i marketing - 44 osoby
      • Gość: ... Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:10
        łopatologia stosowana, cała szkółka
        • Gość: bng Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.tvkg.net / *.tvkg.net 07.10.05, 12:40
          fizjoterapia 61 osób
          • Gość: t183 Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.10.05, 13:07
            WSZiA pedagogika 65 opole...
            • Gość: rzesa20 Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: 83.18.183.* 07.10.05, 13:36
              administracja... ok 300 zaoczne
            • Gość: numerr Re: Dziwne te numery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:37
              Czyżby brali kogo wlezie bez żadnego limitu miejsc, pod warunkiem że będzie
              bulił kasę? Nawet na tych "renomowanych" prywatnych szkółkach nigdzie nie
              podają jaki mają limi miejsc. W skrócie skutecznośc zdania tam jest 100%.
              • Gość: asiek Re: Dziwne te numery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:12
                WSSP/ fizjoterapia zaoczne ok 120 osób miało byc chyba miejsc tylko 40 na
                zaocznych a jeszcze przyjmują!!!Poza tym myślałam ze bedzie raczej łątwo a
                szykuje sie niezłe rycie bo wykładowcy cisną zwłaszcza zmora tych studiów
                ANATOMIA ;(( ale damy rade!!!
              • Gość: Bull Re: Dziwne te numery... IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 09.10.05, 23:03
                Moze w niektorych szkolkach tak jest. Nie wiem. Ale jesli mowimy o prywatnych
                uczelniach to nalezy rozroznic te najlepsze, gdzie naprawde mozna sie czegos
                nauczyc, i gdzie poziom jest naprawde wysoki, od lamo-uczelni dajacych
                "papierek" i nic wiecej. U mnie na WIT na przyklad jest zwykly nabor, jak na
                kazdej uczelni. Tak samo jak na panstwowej - przyjmowani sa ludzie na podstawie
                wynikow z matury (tak starej, jak i nowej). Ew. na podstawie egzaminu
                kwalifikacyjnego. Ale oczywiscie sa tez takie szkoly, ktore biora kogo popadnie,
                nie zaprzeczam.
    • Gość: ja Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 00:06
      politologia - okolo 120 zaocznie
    • Gość: lukas Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 00:13
      350 osób - Ekonomia
      • Gość: dalloway0 Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:28
        WSIE 284 osoby na dwóch kierunkach
    • Gość: dasf Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 18:46
      DSWETWP stosunki miedzynarodowe - ok. 50 osob.
      • Gość: :)) Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 08.10.05, 20:45
        WSHP -> OGRODNICTWO (dzienne) ----> osób 14 :) na całym roku i to nie jest żaden żart!!!
    • Gość: ja Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:28
      jestem za zarządzaniu i marketingu..nawet nie wiem ile nas jest..każdy wybiera
      sobie przedmiot który akurat chce i wybiera do jakiej grupy sie zapisze, więc
      trudno okreslic..ok.10 osób w grupie:)
      • Gość: sandra /// Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:54
        WSB W DG ... Socjologia >> jakies 150 osób
        • Gość: anka Re: szkoly prywatne-ile was jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:03
          eekonomia 80os... a do tego zakuwania tyle ze mi sie odechcialo wszystkiego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka