forrestus_regis 09.01.06, 13:05 Czy laureaci dwóch z wymienionych w regulaminach olimpiad mają zapewniony indeks na MISH, bez względu na wyniki matur, czy po prostu mają z głowy rozmowę kwalifikacyjną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabliczka019 Re: Olimpiady a rekrutacja 09.01.06, 15:32 Masz z głowy wszystko ;) Na KULu na 100% Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Olimpiady a rekrutacja 11.01.06, 19:35 Zależy od MISH. Na poznańskim można przyjąć maks. 50% osób z olimpiad, a ponieważ miejsc jest mało, może się zdarzyć, że część udział w normalnej rekrutacji (podejrzewam, że tylko w rozmowie). Wszystko zależy od liczby kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
forrestus_regis Re: Olimpiady a rekrutacja 31.01.06, 11:39 Argh, chciałem spytać o finalistów, a nie laureatów. Finalista dwóch olimpiad humanistycznych ma wszystko z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
diabliczka019 Re: Olimpiady a rekrutacja 31.01.06, 15:08 Ja byłam podwójną finalistką właśnie i rekrutację na MISH na KULu miałam z głowy (1-zwolnienie z rozmowy,2-max z przedmiotu na maturze dzięki drugiej olimpiadzie, bo przecież na maturze masz dzieki temu maxa) ;)) Chyba, że coś się zmieniło w przepisach, ale nic mi o tym nie wiadomo.Polecam gorąco na MISH. Jest fajniutko. Powodzenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś