Dodaj do ulubionych

dni otwarte Wrocław

11.03.06, 10:18
dziś z tego co mi wiadomo miały być dni otwarte we Wrocławiu dla kandydatów
na wydział lekarski. Niestety rozłożyła mnie choroba i nie dotarłam...:-(
Może ktoś był i wie co się ciekawego działo? :)
Obserwuj wątek
    • tanami Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 10:19
      Ja bylam! Mowili tylko o rekrutacji... to znaczy o wszystkim tym co mozna
      znalezc na str internetowej AM. Zadnych nowych informacji nie bylo. Spotkanie
      trwalo niewiele ponad godzine. Byla cala sala ludzi... bardzo duzo osob stalo
      na schodach. Jak widac wielu bedzie probowalo na AM we Wroclawiu:/ AAaa no i
      bylo mowione, ze teraz ma byc lista rankingowa i nie bedzie czegos takiego, ze
      ktos bedzie pod kreska i jak sie miejsce zwolni to ta osoba wskoczy wyzej
      (glupie to). Jest w tym roku 220 miejsc na kierunek lekarski (wlacznie z
      miejscami na studia niestacjonarne, ktorych jest CHYBA 44, a corocznie
      kandydatow jest od 800 - 1000. To chyba tyle. Jesli masz jakies pytania to
      smialo pytaj:) Z jakiego jestes liceum jesli moge wiedziec?
      • czarny_korek Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 10:47
        ale jak to lista rankingowa bez rezerwowej? tzn ze nie bedzie wiadomo kto jakby
        jest na rezerwowej?
      • nef_86 Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 15:51
        do tanami->nie przejmuj sie iloscia ludzi na dniach otwartych,jeszcze jakas czesc z nich zrezygnuje,najczesciej dni otwarte to atrakcja,a potem malo kto z tych ludzi idzie tam gdzie bylo :P
    • liluniek Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 15:51
      dzieki bardzo za informacje. Czyli jesli dobrze rozumialam odhacza 220 osob i
      nawet jesli ktos z tych osob zrezygnuje nie beda nowych dobierac?! Faktycznie
      glupie to... Ja z ktorego lo? :-) Drugiego, ale nie z Wroclawia. Mialam sie
      pociagiem wybrac, bo mam do Was kawalek, ale chyba w takim razie to moze i
      dobrze, ze w domu zostalam. Dzieki wielkie.
      • kasienq Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 16:24
        hmm.. wydaje mi się że to ma wyglądac tak: bedzie lista rankingowa na której
        umieszczą nazwiska wszystkich kandydatów od 1 do np 1000 i pierwsze 220 musi
        złożyc Deklaracje w ciągu tygodnia, tych co tego nie zrobią odrzuca sie i teraz
        wskakują kolejni z listy.. ale nie dam sobie ręki uciać ze dobrze to
        zrozumialam bo ja jestem własnie z tych, co stali na schodach (pozdrawiam
        Rudego;D) hehehh
        oświećcie mnie jesli cos pokręciłam.

pozdro.
        • tanami Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 16:35
          Kasienq dokladnie tak! Dobrze zrozumialas. Mnie sie to nie podoba, ze nie
          bedzie "kreski" tak jak przyjmowali do liceum. Wtedy przynajmniej bylo wiadomo
          jakie mam szanse i ile osob musi zrezygnowac zebym ja sie mogla dostac. A teraz
          to tylko pierwsze 220 osob ma pewnosc. Ale tak czy siak bede probowac, bo
          mieszkam we Wrocku i tu byloby najlepiej... choc do innch miast tez bede
          probowac... zreszta zobacze po maturze.Pozdrowionka:)
          • tanami Re: dni otwarte Wrocław 16.03.06, 16:40
            Zapomnialam dodac, ze ktos na sali zadal pytanie czy bedzie lista rezerwowych i
            facet odpowiedzial stanowczo, ze zadnej listy rezerwowych nie bedzie. Szczerze?
            Ja za bardzo tego nie kumam... zobaczymy w praniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka