Dodaj do ulubionych

studia przez internet

02.04.06, 10:55
poszukuje studiow licencjackich przez internet (kierunek pielegniarstwo), czy
sa takie w Warszawie? Znalazlam tego typu studia w Lodzi. Jak ktos cos wie na
ten temat prosze napisac.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: studia przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:55
      opiekować pacjentami tez będziesz się przez internet?
      • Gość: chum Re: studia przez internet IP: *.ds.ae.wroc.pl 02.04.06, 22:10
        i to bezprzewodowo
        • Gość: Gość poratlu Studia - PUW-pielęgniarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:44
          Wejdź na www.puw.edu.pl . powodzenia !!!
      • Gość: ilecka. Re: studia przez internet IP: *.41-151.net24.it 29.08.06, 13:47
        Grunt to odpowiedź na temat
    • bez_nicku Re: studia przez internet 03.04.06, 18:44
      Nie bądźcie złośliwi... Może w przypadku pielęgniarstwa rzeczywiście trudno
      wyobrazić sobie brak praktyk, czego e-studia nie dadzą...
      Ja - z przyczyn różnych - musiałam zdecydować się na taki tryb studiowania.
      Jest więcej pracy, potrzeba dużo silnej woli, ale sesja wygląda dokładnie tak
      samo, jak na każdej innej "normalnej" uczelni...
    • Gość: Kasia Re: studia przez internet IP: 194.42.117.* 29.08.06, 13:35
      Studia z pielęgniarstwa nie nauczą Was robić zastrzyków. Zresztą nie o to na
      nich chodzi. to są studia dla praktyków którzy chcą uzupełnic wykształcenie.
      Moja siostra to skończyła i wyjechała za granicę. Polecam!
    • Gość: Młody Re: studia przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:47
      Gdyby kilku matołków potrafiło czytać, dowiedziałoby się, że studia przez
      internet na PUW mają charakter "dokształcający" i są WYŁĄCZNIE dla osób już
      pracujących w zawodzie pielęgniarki i majacych za sobą szkołę medyczną/studium
      pielęgniarskie czy coś podobnego.

Studia na PUW dają szansę zdobyć tytuł licencjata, który umożliwi np. wyjazd za
      granicę. Ale to TYLKO DLA PRAKTYKUJĄCYCH PIELĘGNIAREK/PIELĘGNIARZY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka