b.eytan 02.04.06, 10:55 poszukuje studiow licencjackich przez internet (kierunek pielegniarstwo), czy sa takie w Warszawie? Znalazlam tego typu studia w Lodzi. Jak ktos cos wie na ten temat prosze napisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: studia przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:55 opiekować pacjentami tez będziesz się przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chum Re: studia przez internet IP: *.ds.ae.wroc.pl 02.04.06, 22:10 i to bezprzewodowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość poratlu Studia - PUW-pielęgniarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:44 Wejdź na www.puw.edu.pl . powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: studia przez internet IP: *.41-151.net24.it 29.08.06, 13:47 Grunt to odpowiedź na temat Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicku Re: studia przez internet 03.04.06, 18:44 Nie bądźcie złośliwi... Może w przypadku pielęgniarstwa rzeczywiście trudno wyobrazić sobie brak praktyk, czego e-studia nie dadzą... Ja - z przyczyn różnych - musiałam zdecydować się na taki tryb studiowania. Jest więcej pracy, potrzeba dużo silnej woli, ale sesja wygląda dokładnie tak samo, jak na każdej innej "normalnej" uczelni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: studia przez internet IP: 194.42.117.* 29.08.06, 13:35 Studia z pielęgniarstwa nie nauczą Was robić zastrzyków. Zresztą nie o to na nich chodzi. to są studia dla praktyków którzy chcą uzupełnic wykształcenie. Moja siostra to skończyła i wyjechała za granicę. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: studia przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:47 Gdyby kilku matołków potrafiło czytać, dowiedziałoby się, że studia przez internet na PUW mają charakter "dokształcający" i są WYŁĄCZNIE dla osób już pracujących w zawodzie pielęgniarki i majacych za sobą szkołę medyczną/studium pielęgniarskie czy coś podobnego. Studia na PUW dają szansę zdobyć tytuł licencjata, który umożliwi np. wyjazd za granicę. Ale to TYLKO DLA PRAKTYKUJĄCYCH PIELĘGNIAREK/PIELĘGNIARZY Odpowiedz Link Zgłoś