ewka299 21.07.12, 21:48 Uwielbiam tańczyć, dobrze bawię się przy nowych przebojach ale i tych z lat 80 i 90 tych a Was co porywa na parkiet?:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nom73 Re: taniec 21.07.12, 23:30 ewka299 napisała: > Uwielbiam tańczyć, dobrze bawię się przy nowych przebojach ale i tych z lat 80 > i 90 tych a Was co porywa na parkiet?:)pozdrawiam Mnie raczej dziewczyny zawsze porywały, bo ja jestem z tych nietańczących. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: taniec 21.07.12, 23:34 fajne towarzystwo na imprezie to połowa sukcesu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: taniec 22.07.12, 09:38 ewka299 napisała: > fajne towarzystwo na imprezie to połowa sukcesu:) Kiedyś umówiłem się z dziewczyną w dyskotece, przychodzę a ona zaprosiła jeszcze cztery swoje koleżanki. ;-) No i oczywiście z wszystkimi musiałem tańcować, bo jakoś panowie ich nie prosili do tańca. No ale w sumie jak to wspominam to fajnie było. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: taniec 22.07.12, 18:15 to rzeczywiscie fajna historia:)pewnie byles zadowolony,Ty jeden i cztery kobiety:):) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: taniec 22.07.12, 23:27 ewka299 napisała: > to rzeczywiscie fajna historia:)pewnie byles zadowolony,Ty jeden i cztery kobie > ty:):) Szczerze powiedziawszy to nie bardzo, bo nastawiłem się na spotkanie z jedną, tamtych dziewczyn w ogóle nie znałem. Sama pomyśl, że umawiasz się z facetem a ten sprowadza swoich kumpli i rozmawia z nimi np. o samochodach? Czułem się trochę jak piąte koło u wozu. :D Odpowiedz Link Zgłoś