malpusia4 10.04.06, 13:25 a i jeszcze mam jedno pytanie: czy jesli uczylam sie laciny przez 3 lata, to mam jakies szanse byc zwolniona z lektoratu czy wrecz przeciwnie:wrzuca mnie do grupy zaawansowanej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palulina18 Re: latina 11.04.06, 16:08 Jeśli się przyznasz to idziesz do grupy zaawansowanej. Jesli nie (a przypominam, ze ocene z łaciny masz na świadectwie szkolnym, a nie maturalnym, a tylko maturalne dostarczasz na uczelnie) to żyjesz sobie spokojnie w normalnej grupie początkującej:P Odpowiedz Link Zgłoś
malpusia4 Re: latina 11.04.06, 21:04 O... ekztra, to ja sie nie bede wychylac na wszelki wypadek=) ale jak jest z progamem- czy kazdy musi "dojsc" do pewnego momentu czy po prostu zaawansowani od razu biora sie za Owidiusza i jakies trudne kawalki? Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re: latina 12.04.06, 12:36 hhmmm..nie wiem jak jest na histori czy filologiach, ale na WPPkiA robi sie normalnie ten sam podręcznik co reszta, egzamin piszą wszyscy ten sam...nie sądze żeby ktokolwiek Owidiusza tłumaczył:P:P:P:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś