t-mon 26.05.06, 14:58 chce zmienić kierunek i chciałbym poznać opinie ludzi którzy mieli styczność z tym kierunkiem- jacy są wykładowcy, atmosfera itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m3lm4k Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie IP: *.opticom.pl 27.05.06, 00:02 Jak jest nie wiem, tyle wiem, ze rekrutacja to rozmowa kwalifikacyjna na podstawie ksiazek bliskich miana bialych krukow, tyle z relacji kumpla, co to sie na ten kierunek nie dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:02 w informatorze nic o tym nieznalazłem, byćmoże zdawał twój kumpel starą maturke albo było to pare lat temu... hmmm jakieś głębsze za przeproszeniem info?? Odpowiedz Link Zgłoś
m3lmak Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:04 Kumpel zdawal nowa mature rok temu, a co rozumiesz przez glebsze info, nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:08 głębsze info to spojżenie z wewnątrz - i zaintrygowała mnie ta rozmowa kwalifikacyjna ciekawe trzeba by przeszperać ich stronke... Odpowiedz Link Zgłoś
m3lmak Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:20 Co do rozmowy to chyba 6 ksiazek nalezalo opanowac i nastepnie rozmawiac o zagadnieniach w nich zawartych. Co do spojRZenia z wewnatrz - jak mowilem nie dostal sie wiec nie mam takich informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 12:34 Czy nikt nie studiował tego kierunku??A ogólnie Socjologia na UŚlu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie IP: *.ssnet.pl 27.05.06, 13:17 Ja studiuję na UŚ, jak chcesz głębsze info, to poczytaj to www.forumwns.org/ Odpowiedz Link Zgłoś