Dodaj do ulubionych

socjologia reklamy i komunikacji społecznej-opinie

26.05.06, 14:58
chce zmienić kierunek i chciałbym poznać opinie ludzi którzy mieli styczność z tym kierunkiem- jacy są wykładowcy, atmosfera itd...
Obserwuj wątek
    • Gość: m3lm4k Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie IP: *.opticom.pl 27.05.06, 00:02
      Jak jest nie wiem, tyle wiem, ze rekrutacja to rozmowa kwalifikacyjna na
      podstawie ksiazek bliskich miana bialych krukow, tyle z relacji kumpla, co to
      sie na ten kierunek nie dostal.
      • t-mon Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:02
        w informatorze nic o tym nieznalazłem, byćmoże zdawał twój kumpel starą maturke albo było to pare lat temu... hmmm jakieś głębsze za przeproszeniem info??
        • m3lmak Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:04
          Kumpel zdawal nowa mature rok temu, a co rozumiesz przez glebsze info, nie wiem :)
          • t-mon Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:08
            głębsze info to spojżenie z wewnątrz - i zaintrygowała mnie ta rozmowa kwalifikacyjna ciekawe trzeba by przeszperać ich stronke...
            • m3lmak Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 01:20
              Co do rozmowy to chyba 6 ksiazek nalezalo opanowac i nastepnie rozmawiac o
              zagadnieniach w nich zawartych.

Co do spojRZenia z wewnatrz - jak mowilem nie dostal sie wiec nie mam takich
              informacji :)
              • t-mon Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie 27.05.06, 12:34
                Czy nikt nie studiował tego kierunku??A ogólnie Socjologia na UŚlu??
                • Gość: Kaja Re: na Uniwerku Śląskim konkretnie IP: *.ssnet.pl 27.05.06, 13:17
                  Ja studiuję na UŚ, jak chcesz głębsze info, to poczytaj to www.forumwns.org/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka