Dodaj do ulubionych

praca dla studenta

IP: *.chello.pl 18.07.06, 20:32
Piszcie gdzie pracujecie, za ile, na jakich warunkach, jak szukaliscie pracy itp. interesuje mnie glownie warszawa i studenci dzienni. czy latwo znalezc prace weekendowa ktora pomoglaby sie utrzymac na studiach.
Obserwuj wątek
    • nathalineee Re: praca dla studenta 18.07.06, 20:39
      ja studiuje dziennie i pracuje.idzie cos znalezc bez problemu.idzie sie nawet
      samemu utrzymac:)nie jest trudno o prace dla studentów-nawet dziennych.masa
      ludzi ode mnie z roku pracuje
      • Gość: Marika Re: praca dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:42
        a co studiujesz?
        • nathalineee Re: praca dla studenta 18.07.06, 20:43
          prawo na uw a teraz jeszcze ekonomie zaczynam
    • rangersss Re: praca dla studenta 18.07.06, 20:44
      Bo ZUS-u nie trzeba placic :> jesli to umowa-zlecenie...
      Pozdrawiam
      • Gość: Marika Re: praca dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:59
        a-ha na którym roku prawa jesteś?
        • nathalineee Re: praca dla studenta 18.07.06, 21:06
          teraz drugi rok zaczne
          • Gość: Marika Re: praca dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:27
            o to gratuluję też teraz II zaczynam(prawo)i zastanawiam sie nad drugim
            kierunkeim ale nie wiem czy w tym czy nie za rok i nie wiem czy dziennie czy
            zaocznie.Ja nie stety się sama nie utrzymuje i nie pracuję:/
            • nathalineee Re: praca dla studenta 18.07.06, 21:32
              no to witam kolezanke z wydzialu.nad jakim kierunkiem sie zastanawiasz?ja w
              sumie prawie caly rok pracowalam i nie bylo zle.teraz jakbym zaczela drugi to
              trzeba bedzie troche to ograniczyc:(
              • Gość: Marika Re: praca dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:38
                marzyła mi się ekonomia:) ,wydaje mi się bardzo dobrym połaczeniem z prawem ale
                dla mnie nie do osiagnięcia,leżę z nauk ścisłych nie poradziłabym sobie,myślę o
                europeistyce,międzynarodowych stos.gospodarczych itp.,nie mogę się zdecydować,a
                po drugie nie wiem czy dam radę,czy nie lepiej sie przyłozyć jeszcze na II roku
                i od3ego dziennie ten drugi.Czasu niewiele zostało i nie moge się wciąz zdecydować
              • Gość: Marika Re: praca dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:39
                ekonomię planujesz dziennie czy zaocznie?
                • nathalineee Re: praca dla studenta 18.07.06, 21:43
                  dziennie.tylko i wylacznie.nie chce tracic kasy na zaoczne z zarabionych tym
                  bardziej ze i tak juz nie bede mogla tyle pracowac przy dwoch.a od rodzicow juz
                  dlugo nie biore i nie chce jakos,oni by dali ale jak mozna za darmo to po co
                  placic...pzdr
                  • Gość: Marika Re: praca dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:05
                    spoko:) czyli postanowione ,ja chyba dopiero za rok .Pzdr.
                  • Gość: scibi do nathalineee :))) IP: *.orange.pl 18.07.06, 22:53
                    Witaj ponownie przyszla kolezanko z ekonomii na UW :P interesuje mnie co to za
                    praca, poniewaz sam chtnie bym popracowal, i jestem ciekaw jakiego typu prace
                    moge wykonywac w ciagu roku. Wiec jezeli masz juz jakies obeznanie to prosze o
                    pomoc :)
                    pzdr
                    • Gość: temistokles Re: do nathalineee :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:15
                      ja dzisiaj zarobiłem 80 zł (dniówka)
                  • Gość: Malwi Re: praca dla studenta IP: *.kwidzyn.mm.pl 21.07.06, 17:13
                    Natalia,
                    a gdzie znalazłaś praceskoror studiujesz na dziennych?

Pozdrawiam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka