Dodaj do ulubionych

++++++++SGH+++++++++

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:35
zabrakło mi 5 pkt. Cóż za pech, wolałabym aby zabrakło mi przynajmniej 20pkt,
żal byłby mniejszy.
Co ciekawe dochodza do mnie słuchy że ta lista jest OSTATECZNA i nie ma co
liczyc na zakwalifikowanie się, nawet jeśli pare ludzi z listy przyjetych
zrezygnuje ze studiów na sgh. Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: rrr Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:39
      a niby kto ma rezygnować?
      • Gość: kasiek Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:51
        hehe dobre pytanie,nie po to ludzie zdają 2 języki i dodatkowo 1 przedmiot żeby
        potem rezygnować
        • Gość: mich87 Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:01
          nieprawda, ja na przyklad rezygnuję- nie odpowiada mi ten wyscig szczurów w
          warszawie, a zlozylem zeby rodzice mi dali spokoj. wybieram KRAKÓW :)
          • Gość: a fe Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:08
            no to ja dziekuję,skoro złożyłeś tylko ze względu na rodziców,mi by było szkoda
            kasy i zachodu,a teraz jeszcze szkoda mi jest tego jednego ludka który się przez
            Ciebie nie dostanie skoro to lista ostateczna
            • Gość: ja Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:47
              kasiek rrr, bardzo mądre odpowiedzi. wyobraźcie sobie , że istnieja ludzie dla
              ktorych sgh nie jest szczytem marzeń i np. maja perspektywe studiowania za
              granicą.
              • Gość: kasiek Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:53
                a co to ma do rzeczy?Kraków jest w Polsce
                • Gość: MBA Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:10
                  zawsze jest alternatywa, masz w Wawie duży wybór dobrych, wyróznianych
                  wielokrotnie szkół ekonomicnzych.Pomyśl nad którąś? A na SGH zawsze możesz
                  próbować za rok.
                  • Gość: Hela Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.chello.pl 22.07.06, 16:28
                    Ja znam już dwie osoby, które dostaly się na SGH i z dużym prawdopodobienstwem
                    zrezygnują. Mają bowiem też wielkie szanse dostania sie na prawo na UW i to
                    właśnie wybiorą.
    • kihotka Re: ++++++++SGH+++++++++ 22.07.06, 18:36
      Nawet jak trzy osoby zrezygnuja to nic to nie zmieni.Czytalam ze przyjeli 1198
      osob a limit mial byc 1100.Wiec im bez roznicy ze kilka osob zrezygnuje.Sama
      zaluje bo zabraklo mi 7pkt.
    • Gość: Arlekin Progi punktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:43
      A jaki był w tym roku próg punktowy dla nowych i starych maturzystów?
      • malgosia_roz Re: Progi punktowe 07.08.06, 16:12
        Pró był 248 pkt, a co do rezygnacji to już słyszałam o kilku osobach, któe
        rezygnują z SGH na rzecz, np. SGGW
    • Gość: krajmar Re: ++++++++SGH+++++++++ IP: *.eltronik.net.pl 07.08.06, 16:47
      Ja np dostałem się do Torunia i do Warszawy i wybieram Toruń :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka