dania_86 03.03.10, 12:19 pomagają coś ?? przez jaki czas można je brać by nie zaszkodzić sobie na wątrobę ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mujer82 Re: tabletki na włosy 03.03.10, 18:01 Moim zdaniem pomagają. Brałam do tej pory Revalid,Vitapil i Onozis. Według mnie najlepszy był Onozis, potem Revalid i Vitapil - na efekty po tym ostatnim trzeba czekać najdłużej, jakieś 3 miesiące. Pomaga zwłaszcza na wypadanie i grubość włosa. Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: tabletki na włosy 10.03.10, 20:22 "mujer82 Moim zdaniem pomagają. Brałam do tej pory Revalid,Vitapil i Onozis. Według mnie najlepszy był Onozis, potem Revalid i Vitapil - na efekty po tym ostatnim trzeba czekać najdłużej, jakieś 3 miesiące. Pomaga zwłaszcza na wypadanie i grubość włosa." tak na prawde lykajac jakiekolwiek tego typu suplementy trzeba czekac na efekty wlasnie tak 3 miesiace, wtedy na prawde widac efekty i sa one dosc trwale. ja osobiscie jestem zadowolona z Vitapilu, efekty byly bardzo trwale. Nic mi nie bylo po kilku miesiacach brania tych tabletek, a mam dosc wrazliwy zoladek. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.armonia Re: tabletki na włosy 10.03.10, 21:16 och jesteście weterankami w pomaganiu sobie by włosy miały lepszą kondycję. ja też zażywałam różne różności,ale żeby połapać i spamiętać te różne nazwy,substancje....uffffffff nie mam pamięci do tych wszystkich nazw suplementow i witamin. ostatnimi tabletkami jakie biorę jest vitapil. Jest bardzo duża poprawa .myślę ,że trzeba trochę czasu jeszcze brać. ja biorę od miesiąca.na razie nic mi nie dolega.a powiem więcej poprawił mi się nie tylko włos ale i humor. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.only Re: tabletki na włosy 12.03.10, 23:36 hehe jak sie poprawia wyglad to i humor sie poprawia :)) a po tych tabletkach to efekty sa juz po miesiacu? widzisz roznice miedzy nimi a tymi, ktore bralas wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: tabletki na włosy 13.03.10, 17:18 wczesniej bralam tylko skrzyp i srednio mi pomogl, Vitapil biore już 3 miesiące i takie na prawde widoczne efekty byly juz po ponad miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicaokon Re: tabletki na włosy 04.09.13, 12:43 ja korzystałam z Onozis i polecam ten specyfik każdej osobie z takimi problemami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka.p Re: tabletki na włosy 03.03.10, 18:22 Bio-Uroda - polecam, bardzo dobre.Onozis też skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
oshima Re: tabletki na włosy 03.03.10, 18:55 Inneov- biore od 6 m-cy widze poprawe. Wlosy nie wypadaja w takich ilosciach i wyrastaja nowe. Poleam Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: tabletki na włosy 03.03.10, 22:19 dania_86 napisała: > pomagają coś ?? przez jaki czas można je brać by nie zaszkodzić sobie na > wątrobę ?? suplementy diety w rodzaju np. Revalid nie szkodzą tak bardzo na wątrobę. Jeśli problem masz znaczny i bardzo nieestetyczny, można brać nawet kilka lat. Wskazane przerwy, przynajmniej dwumiesięczne. Jeśli nie boli Cię brzuch, nie masz objawów nadużycia to możesz swobodnie stosować. Ale nie ma też co przesadzać. Oceń czy Twój problem jest naprawdę poważny. Czasami wystarczą kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.only Re: tabletki na włosy 12.03.10, 23:41 hmmm 'znaczny problem i bardzo nieestetyczny' dla mnie jest dosc powaznym problemem, tym bardziej ze jesli sie stosuje przewlekle rozne srodki a poprawy i tak nie ma, to poszlabym do lekarza, bo moze to byc jakis problem zdrowotny. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha262 Re: tabletki na włosy 03.03.10, 22:24 polecam Revalid- nie jest tani ale naprawdę poprawia kondycję włosa, brałam go kiedyś gdy chciałam zapuścić włosy. Polecam także dobry babciny sposób na włosy- 10 dkg drożdży, 2 żółtka, kilka kropli olejku rycynowego i nafty kosmetycznej! maseczka na włosy z tych składników jest rewelacyjna- naprawdę po kilku widać jak poprawia się kondycja włosów. polecam, to mi pomogło najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_monika Re: tabletki na włosy 04.03.10, 08:53 Zastanawialam sie nad braniem suplementow ale jedna rzecz mnie nurtuje: skad tabletka bedzie wiedziec, ze chce miec ladne wlosy tylko na glowie a nie wszedzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
porciait Re: tabletki na włosy 09.03.10, 18:43 Myślę,ze tabletka będzie wiedzieć. Tak przynajmniej wierzę.Już Ci,którzy myślą i układają cały zestaw tych witaminek,olejków,składnikow mineralnych wiedzą jak wzmocnić włosy. Ja osobiście biorę Vitapil.I jestem bardzo zadowolona. Myślę,żeby z tej serii(dla mężczyzn) kupić jeszcze mojemu mężczyżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: tabletki na włosy 04.03.10, 09:17 ja polecam belisse, po 2 opakowaniach widać różnicę, brałam też silce ale dłużej trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake nie rozumiem 04.03.10, 13:54 dania_86 napisała: > pomagają coś ?? przez jaki czas można je brać by nie zaszkodzić sobie na > wątrobę ?? autorka wątku prosiła ewidentnie o odpowiedź czy pomagają, czy nie zaszkodzą wątrobie, a tu jeden za drugim poleca coś od siebie, nie tego wątek dotyczy, ale taka tendencja już na tym forum widzę jest - jak wątek, to polecać, ile wlezie. Po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
auretia Re: nie rozumiem 10.03.10, 20:49 po to, bo jak pomagaja innym to warto kupic i sprobowac, a jak nie pomagaja dziesiatej osobie z rzedu i nie widac efektow to moze dac sobie z tym konkretnym preparatem sposob Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka_78 3 miesiące minimum 04.03.10, 19:43 Efekty są najwcześniej po 3 miesiącach i to pod warunkiem, że bierzesz to, czego Twojemu organizmowi brakuje. Więc najlepiej najpierw skonsultować to z lekarzem i zrobić badania na braki żelaza i innych pierwiastków i witamin. Odpowiedz Link Zgłoś
auretia Re: 3 miesiące minimum 10.03.10, 20:53 Zgadzam sie, ze przez dluzszy czas (liczony w miesiacach), ale lepiej jest przeczytac zawsze ulotke, bo roznie producenci pisza, i nie wierzyc w efekty widoczne juz po dwoch tygodniach Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: tabletki na włosy 04.03.10, 21:37 ja od siebie polecam H-pantoten i Merz special Odpowiedz Link Zgłoś
gd_3334 Re: tabletki na włosy 06.03.10, 08:45 dania_86 napisała "suplementy diety w rodzaju np. Revalid " i tu się mylisz Revalid nie jest suplementem tylko lekiem do autorki pytania jesli zrobisz kuracje trzy miesieczną nie powinno zaszkodzic to watrobie Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: tabletki na włosy 06.03.10, 18:45 Revalid: DL-metioninę 100 mg; L-cystynę 50 mg; wapnia D–pantotenian 50 mg; witaminę B1 (tiaminy chlorowodorek) 1,5 mg; witaminę B6 (pirydoksyny chlorowodorek) 10 mg; kwas p-aminobenzoesowy 20 mg; żelazo 2 mg; cynk 2,2 mg; miedź 0,5 mg; wyciąg z prosa 50 mg; wyciąg z kiełków pszenicy 50 mg; drożdże piwne 50 mg. Inne składniki leku to: krzemionka koloidalna, żelatyna, indygokarmina (E 132), żółcień chinolinowa (E 104). Czy do tego składu można mieć zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
gd_3334 Re: tabletki na włosy 07.03.10, 10:38 zastrzezen zadnych preparat naprawde działa chodziło mi że to lek a nie suplement :) Odpowiedz Link Zgłoś
modestaaaa Re: tabletki na włosy 07.03.10, 16:41 ja wypróbowałam już dużo preparatów, jak dla mnie najlepszy jest Onozis Odpowiedz Link Zgłoś
resika Re: tabletki na włosy 12.03.10, 20:59 mi bardzo wzmocnił włosy H-pantoten , brałam go przez 3 miesiące i naprawdę zauważyłam że pomógł moim zniszczonym włosom. Odpowiedz Link Zgłoś
m_irkaaa Re: tabletki na włosy 16.03.10, 12:42 Mi w instytucie Kerastase fryzjerka poleciła kompleks tabletek Kerastase poprawiających kondycję włosa, do zamknięcia domowej pielęgancji włosów. Lubię Kerastase, a na wiosnę zawsze wypadają mi włosy więc stwierdziłam, że warto zaaplikować coś od wewnątrz. Oprócz tego biorę zwykłą witaminę A+E. Odpowiedz Link Zgłoś