Dodaj do ulubionych

Farmacja AM Poznań

02.08.06, 22:10
Hej, jakby to powiedzieć, jedną nogą jestem już studentką na tym keirunku.
Miło byłoby poznać kolegów i koleżanki z roku. CO o tym myślicie? Wybieracie
się na obóz? Czekam na odzew.
Obserwuj wątek
    • bitter.sweet Re: Farmacja AM Poznań 02.08.06, 22:19
      Hej hej :) no wkońcu ktoś z farmacji w Poznaniu . Jak chcesz pogadać to
      2593020. Mam nadzieje że spotkamy się przed październikiem na obozie.
      • ekadom1 Re: Farmacja AM Poznań 03.08.06, 09:24
        Co znaczy że jesteś jedna nogą na Farmie.
        czy może znasz nowy próg w II rekrutacji ?
    • blondi18dw Re: Farmacja AM Poznań 04.08.06, 21:31
      Nie, tylko wysylałam deklarację pcoztą i nie mialam 100% pewności,że doszła.
      JEst nas 130, a tylko tlye oswob ma dostęp do neta? Hej, co z wami?
    • krzemm Re: Farmacja AM Poznań 05.08.06, 11:41
      Yyy... jaki obóz? :)
      • aisza1617 Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 16:44
        No hej!! Ja też jestem juz studentka farmacji i również chętnie poznam kolegów i
        koleżanki z roku. A co do obozu to właśnie zastanawiam się czy jechać...
        • blondi18dw Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 17:05
          JA już własnei wie m, że nie pojade, bo na ten termin mama zaplanowane
          wakacje. Ale licze, że poznamy sie dobrze w pązdzierniku i nie bede sama,
          która nie pojedize na oboz.
          • krzemm Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 17:34
            Ja mam ten sam problem, ponieważ już mam plany na sierpień. Trochę za szybko ten
            obóz zrobili. W poprzednich latach kiedy już na początku lipca było wiadomo kto
            gdzie studiuje to termin sierpniowy był ok, ale teraz po tym cały straszny
            zamieszaniu z rekrutacjami sierpień to zdecydowanie za szybko ;)
            • kill_jam Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 17:53
              Zgadzam się z przedmówcą. Termin obozu jest zupełnie nietrafiony(przynajmniej
              dla mnie). Dlatego nie zaszczycę organizatorów swoją obecnością ;-)
              • aisza1617 Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 18:59
                Szkoda......No, ale mam nadzieję, że nie będę sama z farmacji na tym obozie. Ale
                zgadzam sie, ze wielu osobom może ten termin nie odpowiadac.
                • krzemm Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 21:20
                  A ja się bałem, że może być na odwrót, czyli jako jeden z niewielu opuszcze ten
                  obóz i w październiku okaże się, że wszyszycy już się znają a ja nie znam
                  nikogo. To byłaby taka średnio komfortowa sytuacja [przynajmniej dla mnie] ;)
                  • kill_jam Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 22:32
                    Z pewnością nie pojedzie na ten obóz cały rok(chociażby z powodu limitu miejsc)
                    wiec nie musisz się martwić. Przynajmniej ja się tym nie przejmuje-sen z powiek
                    spedza mi raczej perspektywa zimowania pod mostem Św. Rocha...(eh,zapomniałbym o
                    dworcu ;-)
                    • mrstadeusz Re: Farmacja AM Poznań 07.08.06, 23:49
                      jako stary i doświdczony poznaniak polecam bardziej most przy ul Królowej
                      Jadwigi ... jest bardziej przestronny, a dworzec przereklamowany....
                      • enetia Re: Farmacja AM Poznań 08.08.06, 01:57
                        na dworcu sa dobre pieczone bagietki (z tunczykiem), za 2,9 ;)
                  • tajfun861 Re: Farmacja AM Poznań 25.09.06, 22:19
                    kogos znajomego to chociaz 4 pazdziernika bedziesz mial
    • ekadom1 Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 10:19
      z farmy na AM Poznań. Na razie 2 osoby dały mi sygnał o tym że mają zamiar to
      zrobić, a ja potrzebuję jeszcze 3 osób aby wejść na listę.
      • krzemm Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 11:05
        Moim zdaniem panie z biura rekrutacji to najpewniejsze źródło informacji i warto
        czasami do nich wpaść [o ile jesteś z Poznania] lub zadzwonić. One na pewno
        udzielą Ci informacji których szukasz.
        • ekadom1 Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 11:23
          niestety nie jestem z Poznania, ale będę w Poananiu w czwartek. Chciaż mam
          wymaganą ilość punktów na farmę to jednak muszę złożyć odwołanie. Teraz
          przeklinam to, że pchałam się do "jedynki" , liceum gdzie średnią 4,94 naprawdę
          trudno było zdobyć, a 6 nie rozdawali za frajer , tylko za wybitne osiągnięcia
          w olimpiadach. W naszym "zieleniaku" wyciągnęłabym 5,6-5,8 i byłabym the best.
          • krzemm Re: może orientujecie się czy ktoś zrezygnował 08.08.06, 12:56
            Ja swoją średnią ze świadectwa wolę się nie chwalić ;) Na szczęście udało mi się
            dostać bez zaglądania na oceny ze świadectwa ukończenia liceum. Jeżeli dobrze
            pamiętam to Ty chodziłaś do lo w Zielonej Górze, tak? Ja jestem też z ZG tylko,
            że z konkurencji [czwórka];)i u nas mieć dobre oceny [a właściwie punkty]
            też nie było tak łatwo dlatego uważam, że branie średniej było straszną
            niesprawiedliwością, ale o tym już jest inny wątek więc nie będe się rozpisywał :)
            • ekadom1 Re: i to jest ten paradoks 08.08.06, 13:40
              że nie wiadomo co jeszcze wymyśla.
              Mówią, że mam duże szanse ale dlaczego nie pracują tak jak na innych AM-ch ,
              i te listy zmieniają się. Powszechnie wiadomo, że stoma zdublowana jest z
              lekarskim i farmą ,i nic sie nie dzieje. Na śląskiej Akademii, w Gdańsku widać
              że coś się tam dzieje, a w Poznaniu sa bardzo hermetyczni. Boję się żeby mnie
              nie wykolegowali. Przez histerie kandydatów muszę jeszcze wisieć 5 miejsc pod
              krechą. Przecież można było potwierdzać 1 rezerwowy ale po co dwa, tego już
              racjonalnie nie da się wytłumaczyć. Myślę , że niektórzy ludzie dysponujący
              kasą niespecjalnie przemyśleli cała sprawę i stad jest taka teraz kaszanka.
              • viki7295037 Re: i to jest ten paradoks 12.08.06, 14:39
                Ja już jestem szczęśliwą studentką farmacji. miłoby było poznać kogoś z
                przyszłych koleżanek i kolegów. Moje gg:7295037. Hm...tak sobie tu czytam
                niektóre tematy...nie wiedziałam, że te listy się jeszcze zmianiają :) ale
                faktycznie nie ma jeszcze list na stome. W ogóle jak tam u Was z emocjami? Bo we
                mnie aż kipi.
                • ekadom1 Re: dziekujemy rozhisteryzowanym kandydatom 14.08.06, 07:57
                  AMP - medycyny i stomy, którzy potwierdzali 3 listy - w tym i farmę. Swoja
                  nadgorliwościa spowodowali, że my jeszcze 1 miesiąc musimy siedzieć i czekać na
                  Farmie, aż dostaniemy potwierdzenie przyjęcia na studia. Taka bezmyślność aż
                  zadziwia szczególnie u przyszłych lekarzy , którzy maja nas w końcu leczyć, a
                  nie przyprawiać o dolegliwości psychiatryczne.
                  • krzemm Re: dziekujemy rozhisteryzowanym kandydatom 14.08.06, 10:48
                    Aż trudno uwierzyć, że można coś takiego zrobić :/
    • ekadom1 Re: mnie już w Polsce nic nie zdziwi 14.08.06, 11:13
      ale czasami to już mnie trafia bezmózgowie tak powszechnie lansowane
    • ekadom1 Re: może jak się duzo zakuwa to sa to takie efekty 14.08.06, 11:15
      uboczne przegrzania styków i już wyłacza się myslenie - tylko działa sie w
      sposób automatyczny jak robot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka