IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 12:01
czy wie ktoś jaką ofertę ma UŁ.jakie zajęcia mozna wybrać.jest może jakaś
strona na której można się czegoś dowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 12:12
      Witay! Ja jestem na wydziale filologicznym, wiec wf obowiazywal tylko przez
      pierwszy rok... Mielsimy do wyboru dłuuuga liste roznych aktywnosci. Nalezalo
      zakreslic dwie i w razie braku miejsc na tej pierwszej, mogles zostac przyjety
      na te druga... Do wyboru:koszykowka, aerobic, gimnastyka zdrowotna, sztuki
      walki, basen, itp. PZDR
      • Gość: pustelnick Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 12:17
        Wyboru dokonuje się na immartykulacji (trudne słowo:>). Rzeczywiście, jest w
        czym wybierać. Sportów walki nie zapomnę nigdy, potem już tylko zakwasy przez 2-
        3 dni. Polecam ;]
        • Gość: 666 Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 12:24
          a co z AZSem? Na UM jest coś takiego że jak się jest członkiem AZSu to jest sie
          automatycznie "zwolnionym" z WFu. Ktoś się orientuje jak jest na UŁ?
          • Gość: ja Re: wf na UŁ IP: 217.96.125.* 19.08.06, 13:03
            Jest do wyboru siatkówka ??? Na immartykulacji się wybiera??tzn już 30
            września?? Wtedy dostaje się też indeksy i legitymacje ?? Pytam bo na różnych
            uczelniach różnie to bywa :|.
            • Gość: pustelnick Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 13:39
              Jest siatkówka of course. Z tego co pamiętam, to indeksy wręczał sam dziekan (i
              to z uściskiem dłoni!), a po legitkę trzeba było odmaszerować do dziekanatu.
              Tak było bynajmniej na wydziale Matematyki...
              • andziulla1 Re: wf na UŁ 19.08.06, 21:26
                Siatkówka jest super prowadzona bo sama na nią chodziłam przez cały rok:)
                Pozrdawiam wszystkich wielbicieli tej dyscypliny:)
                • Gość: ja Re: wf na UŁ IP: 217.96.125.* 20.08.06, 02:33
                  No to świetnie!! Jest mi potrzebna do życia jak powietrze ;)
                  • Gość: ela Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:10
                    wie ktoś przez ile semestrów jest wf na prawie
                    • Gość: Yoko Re: wf na UŁ IP: *.toya.net.pl 20.08.06, 22:12
                      WF na prawie trwa 2 semestry. Mam radę dla tych, którzy nie są zbyt
                      wygimnastykowani lub nie lubią wfu - gimnastyka zdrowotna.
                      • paenka Re: wf na UŁ 19.09.06, 17:12
                        do wyboru jest jeszcze wf ogolny, pingpong, silownia, joga, aerobik
                        POlecam siatkowke bardzo sympatyczni wfisci:) basen odradzam, sama bylam
                        przez ! semestr bo baaarzdzo lubilam basen ale trudno bylo odrobic nieobecnosc
                        bo nie zawsze pozwalali bo maja ograniczenia ilosciowe. Na siatce za to bardzo
                        mily p. Kobierecki - Pozdrawiam :]
    • Gość: k Re: wf na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.08.06, 13:16
      w zaleznosci od kierunku wf przez 2 lub 3 semestry. duzo dyscyplin do wyboru:
      siatkowka, koszykowka, silownia, aerobic, joga, sztuki walki, ogolnorozowjowe,
      gimnastyka korekcyjna, plywanie, ping- pong.
      • Gość: ja Re: wf na UŁ IP: 217.96.125.* 20.08.06, 14:29
        Ale rzeczywiście wybiera się to już na immartykulacji?? Trzeba się stawić więc
        30 września ?
        Siatkówkę to bym mogła mieć przez całe 6 semestrów :))
    • Gość: czeslaw Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:28
      ja równiez polecam gimnastyke zdrowotna:) zdrowo rozciągna was tam, zwłaszcza
      jesli zajecia zaczna sie o 7.30.i trzeba jechac 30 min trwamwajem zimą na to
      lumumbowo. tak sobie mysle, ze szkoda chyba ze wf juz sie skonczyl:)
    • Gość: joko Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:49
      a czy jest coś takiego jak taniec?
    • Gość: Kaśka V. Re: wf na UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 20.09.06, 18:05
      A są jakieś limity przyjęć na zajęcia?
    • Gość: Gośka Re: wf na UŁ IP: 193.28.230.* 21.09.06, 10:33
      Jakie zajęcia z W-f są w godzinach póżniejszych, żeby nie jeżdzić dwa razy na
      uczelnie zajęcia mam od 13-ej
    • Gość: jaga Re: wf na UŁ IP: 193.28.230.* 22.09.06, 10:51
      czy godziny zajęć na pływalni są do wyboru
      • Gość: BabyPhat Re: wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:27
        Tańca chyba nie ma, ale wydaje mi się, że jest jakaś gimnastyka z elementami
        tańca, chociaż nie jestem do końca pewna. Limity są - dlatego podaje się 2
        preferowane dyscypliny sportowe, jeżeli na 1 zabraknie miejsc, przydzielają Cię
        do drugiej. Jeśli chodzi o terminy, to ewentualnie można się przepisac z jednej
        grupy do drugiej, bo zajęcia odbywają się od rana do wieczora. Ja się nie
        przepisywałam, ale wiem, że niektóre osoby tak robiły. Ewentualnie można nawet
        chodzi na w-f innego dnia, trzeba tylko dogadac się z prowadzącym zajęcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka