Gość: agata IP: *.satbit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:44 Od dzisiaj można dopiero dokonywać wpisu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k@rola Re: II nabór na AP IP: *.68.92.26.mielec92.tnp.pl 28.08.06, 22:17 Jakiego znowu wpisu??? Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: II nabór na AP 28.08.06, 22:19 Wpisu na pierwszy rok studiow z pierwszego naboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mossia Re: II nabór na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:30 Przecież jescze nie było drugiego naboru. Dzisiaj jest pierwszy dzień drugiego terminu wpisów pierwszego naboru (pierwszy termin był pod koniec lipca). Koleżanka na ang. wpiywała się dziś, ja jutro jadę sie wpisać na hiszp. Obie jesteśmy "pierwszonaborowe" ;) Nawet nie straszcie, że już jestem skreślona :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mossia Re: II nabór na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:39 Hehe, no masz rację ;) Po bardziej uważnej lekturze tego wątku widzę, że mowa o pierwszym naborze ;P A bo wiesz, wcześniej elementy rewolucyjne siały famę, że wpis dla 1. naboru w lipcu, a ten sierpniowy "nic to-to nie wiadomo" ;) Czekaj, czekaj.. Plecionka. Rozpoznaje w Tobie stała bywalczynię tego forum, jak i forum z www.ang.pl. Czyli mogę gratulować anglistyki na UJ? :) Nie ma to jak między nami filologami (in spe).. ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: II nabór na AP 29.08.06, 11:29 Dziekuje, dziekuje:) Chociz nie wiem czy zasluguje na miano "stalej bywalczyni":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: II nabór na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:11 przepraszam,wprowadziłam Was w błąd,bo na klawiaturze nie działa mi znak zapytania i dlatego chciałam się wtedy zapytać czy o 28 można potwierdzać chęć studiowania oczywiście dotyczący I naboru.POZDR Odpowiedz Link Zgłoś