Dodaj do ulubionych

kto do PWSZ Włocławek

IP: *.satfilm.net.pl 29.08.06, 11:39
Cześć- czy ktoś z Was będzie studiował dziennikarstwo w PWSZ Włocławek???
Poznajmy się przed rozpoczęciem roku akademickiego...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 29.08.06, 12:33
      Dziewczyno, nie marnuj sobie życia i uciekaj z tego miasta i tej "uczelni"!
      CHociaz lepsze to niz WSHE, w koncu z tamtego smieja sie wszyscy, a z PWSZ tylko
      niektorzy.
      • Gość: ange86 Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 29.08.06, 23:53
        Przepraszam Cię,ale to tylko moja sprawa gdzie studiuje i nie musisz za mnie
        decydować... Studiowałeś w PWSZ kiedyś, że je oceniasz??? Moje pytanie było
        skierowane do konkretnych osób, jeżeli do nich nie należysz to po prostu nie
        komentuj. P.S. znam to miasto doskonale, gdyż mieszkam w nim od 20 lat,
        uczelnie też znam i jakoś mam od Ciebie odmienne zdanie co do poziomu
        kształcenia.
        • Gość: Marcin Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 00:00
          V LO?
          • Gość: ange86 Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 00:15
            Nie zgadłeś-nie V LO- nie jestem jakąś głupią osóbką, tym pytaniem chciałeś to
            udowodnić! Powiem więcej LO skończyłam ze średnią 5,0 i wyniki z matury miałam
            dobre! :-) Żeby nie było niedomówień- dostałam się na wymarzony kierunek- po
            prostu dodatkowo ide sobie do PWSZ (nie uważam, żeby było ono najgorszą
            uczelnią)!!! Jeszcze jakieś wątpliwości??
      • Gość: ktosia Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 23:37
        Cudze chwalicie,swego nie znacie...Co prawda ja nie studiuje na PWSZ W-ek i w
        ogole we W-ku,ale mam tam znajomych i wiem,ze jesli ktos sie chce uczyc to z
        tej szkoly duzo wyniesie,bo kadra jest z Torunia i Lodzi,a filologie stoja na
        dobrym poziomie,gdybym miala czas studiowac 2 kierunek,chetnie bym sobie tam
        postudiowala,poczula wlasnie powstajaca we W-ku powoli atmosfere studencka na
        wlasnej skorze,a nie tylko z opowiadan,zwlaszcza,ze widac,ze szkola sie
        rozwija,baza naukowa sie rozbudowuje.Najlatwiej pluc na Wloclawek i wszystko,co
        z nim zwiazane.Chwala tym,co chca w tym miescie cokolwiek dobrego zrobic,a
        otwieranie szkol wyzszych i podnoszenie ich poziomu,co ma moim zdaniem na
        PWSZ,wlasnie do tych dobrych dzialan nalezy.Najlatwiej krytykowac anonimowo,ale
        zrobic cos juz nie tak latwo...
    • Gość: gość Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 19:29
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka