Gość: ange86 IP: *.satfilm.net.pl 29.08.06, 11:39 Cześć- czy ktoś z Was będzie studiował dziennikarstwo w PWSZ Włocławek??? Poznajmy się przed rozpoczęciem roku akademickiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 29.08.06, 12:33 Dziewczyno, nie marnuj sobie życia i uciekaj z tego miasta i tej "uczelni"! CHociaz lepsze to niz WSHE, w koncu z tamtego smieja sie wszyscy, a z PWSZ tylko niektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ange86 Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 29.08.06, 23:53 Przepraszam Cię,ale to tylko moja sprawa gdzie studiuje i nie musisz za mnie decydować... Studiowałeś w PWSZ kiedyś, że je oceniasz??? Moje pytanie było skierowane do konkretnych osób, jeżeli do nich nie należysz to po prostu nie komentuj. P.S. znam to miasto doskonale, gdyż mieszkam w nim od 20 lat, uczelnie też znam i jakoś mam od Ciebie odmienne zdanie co do poziomu kształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 00:00 V LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ange86 Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 00:15 Nie zgadłeś-nie V LO- nie jestem jakąś głupią osóbką, tym pytaniem chciałeś to udowodnić! Powiem więcej LO skończyłam ze średnią 5,0 i wyniki z matury miałam dobre! :-) Żeby nie było niedomówień- dostałam się na wymarzony kierunek- po prostu dodatkowo ide sobie do PWSZ (nie uważam, żeby było ono najgorszą uczelnią)!!! Jeszcze jakieś wątpliwości?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: kto do PWSZ Włocławek IP: *.satfilm.net.pl 30.08.06, 23:37 Cudze chwalicie,swego nie znacie...Co prawda ja nie studiuje na PWSZ W-ek i w ogole we W-ku,ale mam tam znajomych i wiem,ze jesli ktos sie chce uczyc to z tej szkoly duzo wyniesie,bo kadra jest z Torunia i Lodzi,a filologie stoja na dobrym poziomie,gdybym miala czas studiowac 2 kierunek,chetnie bym sobie tam postudiowala,poczula wlasnie powstajaca we W-ku powoli atmosfere studencka na wlasnej skorze,a nie tylko z opowiadan,zwlaszcza,ze widac,ze szkola sie rozwija,baza naukowa sie rozbudowuje.Najlatwiej pluc na Wloclawek i wszystko,co z nim zwiazane.Chwala tym,co chca w tym miescie cokolwiek dobrego zrobic,a otwieranie szkol wyzszych i podnoszenie ich poziomu,co ma moim zdaniem na PWSZ,wlasnie do tych dobrych dzialan nalezy.Najlatwiej krytykowac anonimowo,ale zrobic cos juz nie tak latwo... Odpowiedz Link Zgłoś