wilczejagody 29.08.06, 22:11 jak w nagłówku, oto ono: mish.fora.pl/ [chwilowo - miejmy nadzieję - martwe] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosiomak Re: forum studentów MISH na UAM 10.09.06, 13:54 cześć! to chyba niedobrze, że martwe... nie mogę znaleźć śladów umawiania się na spotkanko pirszorocznych w Gnieźnie ni w Poznaniu. A koniec września za pasem:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
friket Re: forum studentów MISH na UAM 10.09.06, 14:20 No ja mam nadzieję na jakąś silną i zwartą ekipę poznańską w Poroninie... Tylko coś odzewu brak ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wilczejagody Re: forum studentów MISH na UAM 11.09.06, 01:51 jeśli chodzi o formalne spotkanie, to pewnie dostaniecie wiadomosć z Gniezna w ostatnim tygodniu wrzesnia. a nieformalne? i tak będziecie sie wszyscy spotykac co tydzien na zajęciach modułowych tj. tylko dla MISHu (przez pierwsze 3 lata takie są), więc okazji nie zabraknie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anurij Re: forum studentów MISH na UAM 11.09.06, 09:45 ostatnia wersja - pomysł Scobina - była taka, że spotykamy się w Poznaniu na parę godzin przed tym oficjalnym spotkaniem organizacyjnym dla pirszorocznych, i jedziemy razem do Gniezna (kto nie wierzy - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12784&w=44753680&a=46149012 ). oczywiście niektórym (;]) po drodze jest najpierw Gniezno, a Poznań to zbędna wycieczka, chociaż tam ciekawiej, i owszem ;] ale niektórzy ;] wolą spotkać się w Gnieźnie. a propos, czy już coś wiadomo o terminie tego spotkania? Odpowiedz Link Zgłoś
bergerofont Re: forum studentów MISH na UAM 11.09.06, 10:27 Nie chciałbym nikogo dezinformować;D... ...ale z tego co sie dowiedziałem przez telefon od p. sekretarki z CEG takie "oficjalne" spotakanie zaplanowane jest dopiero na 3 października, a więc już po rozpoczęciu roku...Mamy jeszcze dostać pocztą potwierdzenie. pozdrawiam (i liczę dni;) Odpowiedz Link Zgłoś
scobin Re: forum studentów MISH na UAM 15.09.06, 22:50 Mhm! (powiedział Staszek głosem Mistrza Yody). Szczerze mówiąc, 3 października to dość głupi termin. To będzie wtorek, pierwszy dzień zajęć na UAM-ie (w poniedziałek zapewne jest dzień rektorski), czas wzmożonego przeglądania planów i równie wzmożonego biegania za zajęciami i prowadzącymi. Co więcej, zapewne dopiero wtedy dostaniemy legitymacje, przez co zwiedzanie Biblioteki Głównej może być nieco utrudnione. (Najwygodniej byłoby do niej zajrzeć przed rozpoczęciem roku; potem są kilometrowe kolejki). No cóż... Pewnie niewiele da się zmienić. Wątek spotkaniowy poruszę już na forum poznańskim. Odpowiedz Link Zgłoś