Dodaj do ulubionych

forum studentów MISH na UAM

29.08.06, 22:11

jak w nagłówku,
oto ono:

mish.fora.pl/
[chwilowo - miejmy nadzieję - martwe]
Obserwuj wątek
    • rosiomak Re: forum studentów MISH na UAM 10.09.06, 13:54
      cześć! to chyba niedobrze, że martwe... nie mogę znaleźć śladów umawiania się
      na spotkanko pirszorocznych w Gnieźnie ni w Poznaniu. A koniec września za
      pasem:)
      pozdrawiam!
      • friket Re: forum studentów MISH na UAM 10.09.06, 14:20
        No ja mam nadzieję na jakąś silną i zwartą ekipę poznańską w Poroninie... Tylko
        coś odzewu brak ;p
        • wilczejagody Re: forum studentów MISH na UAM 11.09.06, 01:51

jeśli chodzi o formalne spotkanie, to pewnie dostaniecie wiadomosć z Gniezna w
          ostatnim tygodniu wrzesnia. a nieformalne? i tak będziecie sie wszyscy spotykac
          co tydzien na zajęciach modułowych tj. tylko dla MISHu (przez pierwsze 3 lata
          takie są), więc okazji nie zabraknie ;]
      • anurij Re: forum studentów MISH na UAM 11.09.06, 09:45
        ostatnia wersja - pomysł Scobina - była taka, że spotykamy się w Poznaniu na
        parę godzin przed tym oficjalnym spotkaniem organizacyjnym dla pirszorocznych, i
        jedziemy razem do Gniezna (kto nie wierzy -
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12784&w=44753680&a=46149012 ).
        oczywiście niektórym (;]) po drodze jest najpierw Gniezno, a Poznań to zbędna
        wycieczka, chociaż tam ciekawiej, i owszem ;] ale niektórzy ;] wolą spotkać się
        w Gnieźnie.
        a propos, czy już coś wiadomo o terminie tego spotkania?
        • bergerofont Re: forum studentów MISH na UAM 11.09.06, 10:27
          Nie chciałbym nikogo dezinformować;D...

...ale z tego co sie dowiedziałem przez telefon od p. sekretarki z CEG
          takie "oficjalne" spotakanie zaplanowane jest dopiero na 3 października, a więc
          już po rozpoczęciu roku...Mamy jeszcze dostać pocztą potwierdzenie.

pozdrawiam
          (i liczę dni;)
          • scobin Re: forum studentów MISH na UAM 15.09.06, 22:50
            Mhm! (powiedział Staszek głosem Mistrza Yody).

Szczerze mówiąc, 3 października to dość głupi termin. To będzie wtorek, pierwszy dzień zajęć na UAM-ie (w poniedziałek zapewne jest dzień rektorski), czas wzmożonego przeglądania planów i równie wzmożonego biegania za zajęciami i prowadzącymi. Co więcej, zapewne dopiero wtedy dostaniemy legitymacje, przez co zwiedzanie Biblioteki Głównej może być nieco utrudnione. (Najwygodniej byłoby do niej zajrzeć przed rozpoczęciem roku; potem są kilometrowe kolejki).

No cóż... Pewnie niewiele da się zmienić.

Wątek spotkaniowy poruszę już na forum poznańskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka