Gość: boxer IP: *.blich.krakow.pl 29.09.06, 07:43 Co myslicie o studiowaniu tych dwoch kierunkow? Dziekuje bardzo za opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: Prawo + historia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:15 jak lubisz historie to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bux Re: Prawo + historia? IP: *.blich.krakow.pl 29.09.06, 18:45 taki mix ukonczyl nasz minister edukacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kill Re: Prawo + historia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:02 totez zobacz jak daleko zaszedł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Prawo + historia? IP: *.cnb.com.pl 29.09.06, 20:17 o wielkim sercu:) Ps. moja siostra właśnie będzie robić taki mix:jets na historii już 4 rok,teraz zaczyna prawo,ale od 2 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: Prawo + historia? IP: *.blich.krakow.pl 29.09.06, 21:10 a dlaczego zdecydowala sie na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Prawo + historia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:18 jeśli ktoś bardzo lubi i jedno i drugie to można, tylko jest pytanie - PO CO?? jedno ma z drugim tyle wspólnego co fizyka z teologią ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: Prawo + historia? 29.09.06, 21:40 generalnie połączenie prawa z czymś fajnym to jest dobry pomysł - przynajmniej człowiek nie zwariuje, bo na samym prawie o to nie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
xk Tak, ale nie od razu 29.09.06, 21:49 Zacznij prawo na 3 roku historii lub na odwrót. Inaczej możesz się zwyczajnie zapracować na śmierć (coś wiem na ten temat ;-))) Trzymam kciuki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student UW TAK TAK TAK IP: *.eranet.pl 30.09.06, 11:05 Polecam ten zestaw (je jeszcze mam zaocznie polonistykę) Super sprawa zwłaszcza jeśli interesuje cię praca na uczelni np właśnie w katedrach historii prawa Odpowiedz Link Zgłoś