Gość: gggg IP: 85.219.136.* 30.09.06, 00:39 zobaczylem na swoim planie W-F, nie spodziewałem sie tego (szczególnie ze to zaoczna pedagogika) Wiec mam pytanie. Czy sa to normalne ćwiczenia fizyczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: W-F na studiach IP: *.aster.pl 30.09.06, 01:28 ja na wieczorowych nie muszę chodzić na WF (choć mogę), a zajęcia do wyboru mamy najróżniejsze (od tańca, poprzez jogę i pływanie po aerobik czy siłownię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggi Re: W-F na studiach IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.06, 07:52 U mnie (AE Kraków) wf to był najważniejszy przedmiot ;-) Nie było mowy o opuszczaniu zajęć (np. z powodu złego samopoczucia - co jak wiadomo zdarza się u dziewczyn). Każde opuszczone zajęcia trzeba było odrobić w innym terminie. A co się robiło? Różnie. Była masa sekscji (pływanie, aerobik, siatkówka, piłka ręczna, itp.) ale jak na liczbę studnetów będących na latach I-III (tak - wf był przez 3 lata) to miejsc w tych sekscjach było mało, więc większośc chodziła na zwykły wf, taki jak w LO. Otrzymywało się z wf normalną ocenę (a byli prowadzący u których było z tym bardzo cięzko - sama na I roku miałam dostateczny, bo choć byłam na wszystkich zajęciach, to nie jestem na tyle sprawda żeby dobrze pozaliczać sprawdziany które nam robił prowadzący). Ta ocena liczyła się niestety do średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: W-F na studiach 30.09.06, 08:54 W-f na studiach jest fajny. Pierwszy raz slyszę, by to był "normalny" w-f jak w LO, wybiera sie jedna dyscypline i na nią chodzi. Jak cos opuścisz to rzeba odrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: W-F na studiach 30.09.06, 11:17 a jak to jest z wf-em na WSAiZ-ie? cos sie wybiera? i ile lat? Odpowiedz Link Zgłoś