Gość: donia IP: *.chello.pl 02.04.03, 08:55 Juz wspolczuje ich żonom,duzo kasy i brak zainteresowania jej osoba.A wiekszosc kasy idzie na ulepszanie sprzetu :-))) ps.powodzenia panowie!!Z tej choroby latwo sie nie wyleczycie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sklis Re: Mistrzowscy programiści IP: *.hastrabau.pl 02.04.03, 10:03 Gość portalu: donia napisał(a): > Juz wspolczuje ich żonom,duzo kasy i brak zainteresowania jej > osoba.A wiekszosc kasy idzie na ulepszanie sprzetu :-))) > ps.powodzenia panowie!!Z tej choroby latwo sie nie wyleczycie:- )) Dlaczego brak zainteresowania? To akurat zależy od nich (mężów i żon). Lepsze to niż brak czasu i sił spowodowany codzinenną harowką od rana do wieczora, żeby zapewnić rodzinie minimum środków do życia... Coś o tym wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Mistrzowscy programiści IP: 212.244.167.* 02.04.03, 12:15 Szczerze gratuluję chłopakom. Mam tylko nadzieję, że zdobyte umiejętności i talent wykorzystają w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krizto Gratki IP: *.chello.pl 02.04.03, 18:03 A ja chciałbym im pogratulaowac - mieli szanse i ją wykorzystali - to jak potoczy sie ich zycie osobiste jest dla mnie zupelnie obojetne. Natomiast to ze byli najlepsi jest bezsprzecznym faktem. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narinio Re: Mistrzowscy programiści IP: *.54.91.215.tisdip.tiscali.de 02.04.03, 19:42 Oby takich ludzi bylo w naszym kraju jak najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Mistrzowscy programiści IP: *.mimuw.edu.pl / 10.1.1.* 03.04.03, 14:59 Konkurs odbył się 25.03. Czyżby do tej pory wynik był tajny ? Odpowiedz Link Zgłoś