Dodaj do ulubionych

jaki kierunek studiów wybrać

IP: 195.116.34.* 25.01.07, 20:50
Bede zdawac na maturze wos i historie rozszerzone i polski i ang. podstawowe
na jaki kierunek najlepiej pojsc? Zastanawiam sie nad prawem, stosunki
międzynarodowe...i sama nie wiem na co mozna jeszcze sie dostac i co wybrać.
Jesli sie ktos orientuje prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meliora Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: *.3.cust.bredband2.com 26.01.07, 00:19
      Na Twoim miejscu pomyslałabym o medycynie.... ;)
    • Gość: Q Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 00:29
      WYbierz to, co CIebie INTERESUJE !!!!!!!!!!!!
      NIgdy w taki sposób jak to robisz !
      • Gość: rojek Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 19:41
        Zgadzam się - najważniejsze są zainteresowania. Co z tego, że teraz w cenie są
        kierunki ścisłe tzn. lepsze perspektywy pracy, jesli nie masz ścisłego umysłu.
        Jeśli jestes dobra z wosu i historii to pasuje mi to na prawo lub administracje,
        ale to ty musisz wiedziec, czy chcesz to studiowac?
        O! Znalazlem strone, na ktorej mozesz znalezc informacje o przebiegu
        poszczegolnych kierunkow studiów - sprawdz, co ci pasuje.
        kierunkistudiow.pl/
        • Gość: mk Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: 195.116.34.* 27.01.07, 18:12
          dzieki za stronke :)
    • prowokator-i-szaleniec Zastanów się czy w ogóle iść.. 26.01.07, 01:22
      Chłopem nie jesteś, wojsko nie będzie ścigać... Jak nie masz zadnych wymarzonych
      studiow, to wcale nie musisz isc na byle jakie, zeby tylko jakies skonczyc, bo
      "trzeba miec studia"... Znajdź sobie bogatego chłopa, wyjdź za niego, nie
      będziesz musiała szukać pracy, tylko zajmiesz się domem, jak na kobiete
      przystalo...
      • Gość: Necko Re: Zastanów się czy w ogóle iść.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 10:46
        Z tym poczekaniem i pomyśleniem to nie głupi pomysł. Idź na to, co będzie Cię
        rozwijać i wokół czego chcesz potem pracować. Jeśli nie wiesz teraz, co to jest
        - nie szalej, zastanów się, daj sobie rok przerwy. Sama poszłam jak głupa na
        politologię, bo prestiż, bo rodzina nalegała, a po roku i tak zrezygnowałam.
        Teraz jestem na informatyce i czuję, że to jest to. Więc nic na siłę :D
      • upsolvent Re: Zastanów się czy w ogóle iść.. 27.01.07, 23:40
        prowokator-i-szaleniec napisał:
        > Chłopem nie jesteś, wojsko nie będzie ścigać... Jak nie masz zadnych wymarzonyc
        > h
        > studiow, to wcale nie musisz isc na byle jakie, zeby tylko jakies skonczyc, bo
        > "trzeba miec studia"... Znajdź sobie bogatego chłopa, wyjdź za niego, nie
        > będziesz musiała szukać pracy, tylko zajmiesz się domem, jak na kobiete
        > przystalo...

Niektóre idą na studia właśnie po to, żeby złapać męża.
    • Gość: n Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: *.aster.pl 27.01.07, 19:13
      a po co w ogole masz studiowac? nie ma takiego obowiazku...
      • Gość: kinia Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: 195.116.34.* 31.01.07, 15:36
        widze ze banda zakompleksionych i prostackich osob sie tu wypowiada. ona nie
        pyta czy tam meza mozna znalezc i czy oplaca sie studiowac, tylko jaki kierunek
        wybrac najlepiej z tych co ja interesuja.nauczcie sie czytac "studenci" haha
        • prowokator-i-szaleniec Re: jaki kierunek studiów wybrać 03.02.07, 18:16
          Gość portalu: kinia napisał(a):
          > jaki kierunek wybrac najlepiej z tych co ja interesuja.
          no to skoro rozszerzoną maturę zdaje z Historii, więc naturalnym wyborem byłyby
          studia historyczne...

• Gość: Pati Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: *.ds5-s.us.edu.pl 29.01.07, 16:04
      slawistyka!
      polecam bardzo serdecznie :)
      • Gość: turystaaaaaa Re: jaki kierunek studiów wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:41
        Turystyka i rekreacja!!! to jest to...:) :p ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka