Gość: fenris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:44 który lepszy dysk 120 GB z 8 MB: Western Digital czy Samsung ? maja zbliżoną cenę ~300 PLN mogłby ktos doradzic ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: akodo Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:16 Western Digital. I chyba warto dołożyć odrobinkę i wziąć 160GB Link Zgłoś
Gość: fenris Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:19 tylko nie wiem czy moja płyta gł. asus a7s333 bedzie widziała te 160 MB? raczej nie, dlatego 120 GB Link Zgłoś
Gość: misiek_czwa Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:53 Watki o takim tytule powinny byc kasowane na dziendobry. Czy tylko ja tak mysle?? Marnowanie czasu na wchodzenie w Twoja wiadomosc zeby sie dowiedziec w czym jest problem... Link Zgłoś
Gość: racja Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:55 Gość portalu: misiek_czwa napisał(a): > Watki o takim tytule powinny byc kasowane na dziendobry. > Czy tylko ja tak mysle?? > Marnowanie czasu na wchodzenie w Twoja wiadomosc zeby sie dowiedziec w czym > jest problem... Zupełna racja, tylko admin by nie nadążył z kasowaniem takich tematów co nie są sprecyzowane! Pozdr Link Zgłoś
Gość: racja prośba do opikuna forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:58 Proszę kasować zapytania jeżeli treść jest lakoniczna i bezsensowna! Pozdrawiam Link Zgłoś