micia88 13.02.07, 10:04 Czy ktoś z was studiuje w Bydgoszczy jak tam jest , czy jest jakieś fajne forum aby przeczytać co i jak typu dr.Lecter – Gdańsk z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystianq Re: Bydgoszcz 16.02.07, 19:56 ja studiuje w bydgoszczy;)studiuje dopiero pierwszy rok ale nie narzekamZ anatomii jest duzo nauki bo naszym podstawowym podrecznikiem jest Anatomia Bochenka choc pituchowa czy skrypt tez jest bardzo pomocny gdy nie ma juz czasuNa szczescie trafilem na wporzadku asystenta a nie na slynnego niedoszlego lekarza - WisniewskiegoZ biologii medycznej prof Drewa zawsze sluzy pomoca studentomCo do forum moze tu cos znajdziesz www.ifmsa.cm.umk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
secabra Re: Bydgoszcz 17.02.07, 16:11 Każdy blog, w blog pl. ma alias dla skrzynki pocztowej, w tym wypadku bedzie "pryku @blog.pl" (bez odstępu oczywiście). Napisz do prowadzacego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3523 Re: Bydgoszcz 08.03.07, 20:36 Ja też studiuje w Bydgoszczy i tez na 1 roku. Jestem bardzo zadowolona. Trafiłam na super grupę i świetnych asystentów:)Nie żałuję, że tu jestem. Odpowiedz Link Zgłoś