Dodaj do ulubionych

Mam pytanie do Ds-t

19.03.07, 12:47
również jestem ze Szczecina, wiem że dostałeś się na pam i chciałabym Cię
prosić o kontakt do nauczycieli którzy Cię przygotowywali, bądź do
nauczycieli których polecasz. Z góry dziękuję Ci za pomoc, pozdrawiam i życzę
powodzenia na studiach;)
Obserwuj wątek
    • d-st Re: Mam pytanie do Ds-t 19.03.07, 23:08
      Nikt szczegolny mnie nie przygotowywal do matury procz moich nauczycieli z
      liceum w ramach normalnych lekcji. - polecam Pania Stochmal z mojego bylego
      VLO, swietnie tlumaczy fizyke, jest wymagajaca i kaze robic setki zadan z
      magicznych zbiorow ale potem to daje efekty, ale przy tym jest bardzo
      sympatyczna - dokladnych namiarow nie mam procz takich ze uczy w moim starym
      liceum. Nie wiem czy daje korepetycje ale podejrzewam ze tak. Z biologii nie ma
      co brac korepetycji bo tego akurat mozna sie samemu nauczyc z ksiazek, chemii
      tak samo.
      • dalenka.zet Re: Mam pytanie do Ds-t 19.03.07, 23:34
        Dziękuję;) masz rację że z biologii i chemii nie ma co brać korków, jednak ja
        miałam dość długą przerwę w nauce więc z chemią sama sobie nie poradzę, pytam
        Ciebie kogo byś polecał, bo po pierwsze się dostałeś, po drugie jesteś ze
        Szczecina i może znasz kogoś kto brał korki z chemii;) z panią Stochmal na
        pewno się skontaktuję
        • d-st Re: Mam pytanie do Ds-t 20.03.07, 22:56
          z chemii nikogo nie znam godnego polecenia niesety...
          • dalenka.zet Re: Mam pytanie do Ds-t 20.03.07, 23:03
            Ok, dzięki;)
          • dalenka.zet Re: Mam pytanie do Ds-t 20.03.07, 23:15
            A może mógłbyś popytać ludzi ze swojej grupy??? przepraszam że tak męczę, ale
            od niedawna miszkam w szczecinie, a szkołę średnią skończyłam w gryfinie, i nie
            mam innego sposobu znalezienia jakiegoś korepetytora, tylko poprzez takie
            właśnie pytanie, nie chcę brać jakiegoś studenta z ogłoszenia. Będę Ci bardzo
            wdzięczna jeśli zasięgniesz języka wśród swoich znajomych;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka