gg_kk 17.05.07, 23:39 ktos wie czy ta szkola jest dobrą szkołą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Almamer-wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:21 witam, studiuje 5 lat na tej uczelni i nigdy w życiu nikomu bym jej nie poleciła. Na szczeście już ją kończę.. Odradzam, mimo że jest to chyba jedyna szkoła ze studiami miagisreskimi (prócz SGGW) nie wybierajcie jej. Szkoła kompletnie nie zorganizowana, non stop podnoszą czesne, poziom nauczania niezbyt wysoki, a Panie w dziekanacie bardzo nie przyjemne. ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Almamer-wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 17:53 ja także odradzam, studiowałam tam turystykę i po semestrze przerwałam, i jeszcze kazali mi zapłacić za cały luty z czego 2 tyg przypadło na ferie mimo że rzuciłam ja w styczniu i od razu jka tlyko psozłam do dziekanatu powiedizeć,ze rezygnuję to pierwsze co zrobili to zabrali mi indeks i legitymację choć nie podpisałam jeszcze żadnego papieru,ze rezygnuję!! a potem jeździłam po całej Wawie,żeby załatwiać jakieś obiegówki i nie zdawałam sobie sprawy,że jezdżę z niewaznym biletem (bo bez legitymacji) aha i nie raczyli nma powiedzec,że oprócz biblioteki na Częstochowskiej jest jeszcze biblioteka w innym miejscu!!musiałam jechac tam po obiegówke choć ani razu nie wypożyczyłam stamtąd ksiązki!! Odpowiedz Link Zgłoś