Dodaj do ulubionych

Pinnawela - Przeczucie

IP: *.chello.pl 04.06.09, 01:09
Cudowna piosenka, smutna ale zarazem wesoła. Totalnie trafiony tekst, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, czad
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.mantykora.net 04.06.09, 11:22
      odrobinę motyw z Whats a girl to do Bat For Lashes tongue_out
    • Gość: kas Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.09, 16:44
      muzyka & tekst & głos- super
    • Gość: Gość Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.lanet.net.pl 07.06.09, 20:48
      Fajna, madra piosenka, a ten motyw z Bat for Lashes rozwiniety w dobrym kierunku. Fajna ta nasza Paulinka, schudla, korzystny kolor wlosow oraz ( co najwazniejsze ) dojrzaly wokal. Mam nadzieje, ze zdabedzie laury!
    • Gość: nemo Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.torun.mm.pl 08.06.09, 23:03
      super piosenka....ech
    • Gość: mm Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.enterpol.pl 13.06.09, 19:16
      rewelacja, mądra piosenka z klimatem. Paulina śpiewaj jak najwięcej po polsku!
    • Gość: Kuba Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 00:36
      Nie sądziłem że piosenka tego typu może mi się podobać. To jest świetne i mam nadzieje że zobaczę to jeszcze w tv i usłyszę w radiu.
    • Gość: ciekawski Re: Pinnawela - Przeczucie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.06.09, 20:39
      rany czemu ona tak jeczy ?
    • regoat Re: Pinnawela - Przeczucie 17.06.09, 19:05
      no wlacha motyw z Bat For Lashes smile.

ale piosenka fajna. nie wiem po co ona smecila po angielsku. nudne piosenki spiewana w nieswoim jezyku nie wypadaja dobrze bo ludzi ich nie czuja.

piosenka po polsku to co innego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka