Dodaj do ulubionych

sum administrcja UWr

IP: 213.77.14.* 28.05.07, 23:04
Witam!
Czy może jest ktoś kto się wybiera na ten kierunek lub studiuje na nim?
Może ktoś się orientuje jaki był poziom trudności na egzaminie wstępnym w
zeszłym roku i czy dużo osób chętnych było na jedno miejsce.
Aha i jeszcze jedno jak wygląda sprawa z akademikiem, czy można dostać miejsce
w domu studenckim bo ogłoszenie wyników jest dopiero po 20 września, a ja
jestem z dość daleka, ok 400 km. Z góry dzięki pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: sum administrcja UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:17
      tez ze Ci chce 400km jechac by studiowac administracje ktora jest na kazdej
      uczelni prawie teraz.....Pamietaj, pracodawcami sa coraz mlodsi ludzie ktorzy
      coraz mnie maja zakorzenione socjalistyczne podejscie ze dzienne i panstwowe
      znaczy lepsze....
      • Gość: molly Re: sum administrcja UWr IP: 213.77.14.* 28.05.07, 23:29
        Nie na każdej np. na Uniwersytecie Rzeszowskim nie ma jej wcale, a ja jestem z
        Rzeszowa właśnie. Najbliżej dzienna adm jest na UMCSie, ale jakos Lublin mnie
        nie przekonuje. A poza tym tak, chce mi sie tyle jechać no gdyby to bylby Gdańsk
        to bylaby troche przesada hehe przez cała Polske jechać, a tak tylko przez pół
        Polski ;)
        • Gość: hmm Re: sum administrcja UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 00:04
          ale po co dzienne? ja tez konczac licencjat mialem dylemat bo co ja bede robil w
          tygodniu na zaocznych itp...Ale padlo na zaoczne, i wiesz co teraz sie dzieje?
          Odbylem roczny staz, lacznie pracuje juz poltora roku i koncze wlasnie za chwile
          mgr.... Zgadnij kogo przyjma do pracy predzej, Ciebie jako zoltodzioba po
          dziennych II stopnia czy mnie po zaocznych hehe.......
          • Gość: mgr Re: sum administrcja UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:30
            w dzisiejszych czasach dzienne studia to strata czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka