Dodaj do ulubionych

UKSW - studia (nie tylko) zaoczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 02:28
Pilnie proszę o opinie nt. Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszynskiego w
Warszawie, najlepiej konkretnie na temat zaocznej psychologii. dostalam sie
tam oraz na inne studia, dzienne i dosc prestizowe zreszta, ale mimo to sie
waham [mam swoje powody]. jesli ktos ma cos do dodania w tym temacie - za,
przeciw, neutralne komentarze - bede wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolik Re: UKSW - studia (nie tylko) zaoczne IP: 195.205.251.* 10.07.03, 13:03
      podnoszę-ja też dostałam się na zaoczna psychologię i również jestem ciekawa
      opinii
      • Gość: Nemo Re: UKSW - studia (nie tylko) zaoczne IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 10.07.03, 13:13
        mam kolezanke na zaocznej psychologii,jest bardzo zadowolona,mowila ze w sesji
        plakala nad ksiazkami bo bylo okropnie duzo nauki,ale mowi ze warto i jest
        zadowolona.Na kazdy zjazd jedzie z zadowoleniem bo wykady podobno sa bardzo
        ciekawe i dzien mija szybko.
    • Gość: drama Re: UKSW - studia (nie tylko) zaoczne IP: *.chello.pl 13.07.03, 21:51
      nie wypowiem się o psychologii, ale o politologii - studiuję zaocznie, zdałam
      na 2 rok niestety nie jest to zbyt wysoki poziom, jaki oczekiwałam
      ale ogólnie jestem zadowolona - tylko trochę na tej uczelni bałaganu...
      • Gość: lolik Re: UKSW - studia (nie tylko) zaoczne IP: 195.205.251.* 14.07.03, 07:56
        bałaganu w jakim sensie? nic się nie da załatwić???
        • Gość: pkk Re: UKSW - studia (nie tylko) zaoczne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.09.03, 11:53
          balagan jest taki jak na wszystkich innych uczelniach, studiuje na uw i tez
          jest "burdel"
          • defanddumb Re: UKSW - studia (nie tylko) zaoczne 08.09.03, 12:24
            cze
            nie wiem nic o psychologii, bo jestem na prawie
            rzeczywiście jest burdel, ale nie większy niż na uniwerku, może nawet mniejszy
            przykady burdelu: w czerwcu wysłałem poleconym do dziekana podanie - mam
            potwierdzenie odbioru - a moje podanie nie zostao rozpatrzone, czego
            konsekwencje musiałem ponieść; sprawa w trakcie odkręcania

przykład 2: na sobotę na 8:30 byliśmy umówieni - wywieszka w gablocie pod
            dziekanatem - na poprawkę z postępowania administracyjnego - pani doktor nie
            raczyła się pojawić...
            ja to jestem w waw, ale niektórzy np z wrocka przyjechali...

no i daleko, że szok..:)

ale nienajgorzej, np rozmawiałem z ludźmi, którzy przenosili się np z uniwerka
            we wrocku - bo ponoć u nas "O NIEBO" lepszy poziom i - uwaga - "podejście do
            studentów" - kto by pomyslał..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka