Dodaj do ulubionych

Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto?????

• Gość: gosccccccc Re: w Krakowie jest Turystya i Dziennikarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 19:39
      a jaki tytul sie uzyskuje po tym bo to wazne ?
      • Gość: michal_powolny12 Re: w Krakowie jest Turystya i Dziennikarstwo IP: *.iwacom.net.pl 20.09.11, 23:10
        Jest to oczywiste. Absolwent tej uczelni legitymuje się wyłącznie dyplomem licencjata teoogii adwentystycznej. I tylko takim. Ciekawe jak on się przydaje w pracy ratownika medycznego? A co studiów pomostowych. Zaliczanie zajęć ze szkół policaelnych/pomaturalnych nie można nazwać formą studiów pomostowych. Zdaniem MNISW nie powinno to mieć miejsca.
    • Gość: duna Re: Instytut Zdrowia w Szczecinie - na WSTH IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 20:44
      zaczynam za pare dni studia w Szczecinie, sprawdzilam za i przeciw, warto
      • Gość: mamcia Re: Dziennikarstwo TYCHY IP: *.3s.pl 30.09.11, 14:40
        Witam, od 16 października zaczynam studia na dziennikarstwie w Tychach. Czy jest ktoś kto również zapisał się do tej szkoły na kierunek dziennikarstwo ??
    • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.11, 10:35
      Nie jestem fanatykiem. Nie podoba mi się jednak to że uczelnia nie informuje wprost że prowadzi tylko i wyłącznie studia teologiczne. Pakowanie ich w ładne pudełka z napisami: dziennikarstwo, ratownictwo medyczne czy turystyka jest delikatnie mówiąc nieprofesjonalne. Tak samo zresztą jak oferowanie absolwenton szkół policealnych/pomaturalnych indywidualnego toku studiów.
      • Gość: andrew Re: WSTH na moim dyplomie jest teologia adwentyst IP: *.play-internet.pl 16.06.15, 15:06
        kierunek studiów to teologia adwentystyczna, specjalność: promocja zdrowia
        • Gość: Gość Re: WSTH na moim dyplomie jest teologia adwentys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.15, 21:16
          Znów ten sam Powolniak, to już jest nudne! Ty jakąś krucjatę prowadzisz czy co?
    • Gość: romko Re: przeniosłem sie do WSTH w Krakowie IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 20:47
      jednak kraków bo mam tu bliżej no i wiadomo... na szczęscie takie przepisanie to nie problem
    • Gość: 13579aa zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 11:40
      SZUKAM ABSOLWENTÓW WSTH KIERUNEK TURYSTYKA KRAJÓW BIBLIJNYCH , CHĘTNYCH DO ODSPRZEDANIA MI KSIĄŻEK I INNYCH MATERIAŁÓW-SKRYPTY,KSERA
      MOJ TEL.0663-391-543
    • Gość: qwer Re: teraz jest czesne 300 i 1/2 gratis Kraków IP: *.tvkdiana.pl 08.01.12, 23:45
      kochani powiedzcie mi bo juz nic nie rozumie, chcialam zapisac sie na promocje zdrowia do krk, jednak zapytalam sie czy istnieje tam ten kierunek i otrzymalam odpowiedz ze nie ( najblizej w Łodzi). To jak to wkoncu jest w tym Krakowie ta promocja zdrowia czy nie?
    • Gość: ilka bytow Re: studia dla techników farmacji lepiej P Zdrowia IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 10:55
      bo potem studia magisterskie na wsez.pl/ w specjalności Edukacja zdrowotna w zawodzie technika farmacji jest lepiej dostępna a po "etyce" mogą cie nie przyjąć. Z tą etyką to wogóle juz koniec bo WSTH tego nie autoryzuje, niektórzy chcieli na siłe prowadzić takie oddziały ale uczelnia się nie zgodziła. Promocja zdrowia jest przynajmniej zbieżna z naszym kierunkem. Nie ma niestety opcji żeby studiować farmację - ale to juz inna bajka która znacie.
      • Gość: farmaceutka_ola Re: studia dla techników farmacji na WSEZ w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 09:23
        skończyłam Promocję zdrowia na wsth w Łodzi aby się dostać na specjalność przygotowana dla techników farmacji, ciekawe zajęcia i rozwój zawodowy wydaje mi się ciekawszy niż tylko studiowanie farmacji, w zasadzie farmaceutką jestem już od studium, Polecam do rozważenia; www.wsth.eu oraz wsez.pl/
        jeszcze do wcześniejszego wątku - było parę osób które juz w trakcie roku przeszły do grupy z jakichś nieautoryzowanych ośrodków które podszywały sie pod wsth, raczej w taki sposob aby postawić uczelnie przed faktem że przecież mają studentów etc, to własnie jest ta kombinacja z "etyką zawodową dla farmaceutów" lepiej zawsze sprawdzić zanim sie podisuje umowy
        • Gość: Mikuś Re: dla techników farmacji na WSTh od lutego/marca IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 11:57
          będą nowe grupy na studiach licenjcackich w lodzi, szczecinie i gdansku, W troche skróconym czasie indywidualnego toku (płatci sie tylko za polowę studiów) a magisterskie na WSEZ też w tych miastach, zobacz na www.wsth.eu
          • Gość: Olka od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gdańsku IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 14:24
            ja sie zapisałam do Łodzi na Promocję zdrowia ze zdrowiem publicznym, rozpoczecie studiów od wiosny jest dość korzystne bo teraz jest taniej
            • Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 15:27
              Adentystyczna teologia o specjalności promocja zdrowia? No. No. Gratulacje.
              • Gość: ratownik_mirek Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.play-internet.pl 06.04.12, 09:49
                własnie tak, ale na studia nie liczy sie nazwa wydzialu czy kierunku, widaomo że to uczelnia teologiczno-humanistyczna ale jak zdobylem tam 2 lata temu licencjat to bez problemu rozpocząlem magisterskie na zarządzaniu zdrowiem publ na uniwersytecie. Pozdrawiam
              • Gość: anula Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.promax.media.pl 21.06.12, 10:29
                Panie Michale! Naprawdę nie rozumiem Pana niechęci do tej Szkoły!!! Zastanawiam się czym to jest spowodowane? Ale z drugiej strony nie mnie w to wnikać! Większość ludzi kończąca dwuletnie Studium chce podnieść swoje kwalifikacje,nie wszystkich "stać" na 3-letnie studia licencjackie,zarówno ze strony finansowej,jak i czasowej,więc dlaczego nie mogą skorzystać z takiej opcji,jaką daje im WSTH? Dla większości pracodawców nie jest ważne,jaki tytuł na dyplomie ma jego pracownik,ale istotne dla niego jest to,aby miał ukończone STUDIA I STOPNIA!!! Takie sa realia. Niech Pan nie zniechęca ludzi pragnących podnieść swoje kwalifikacje.
                Ja,za wszystkich obecnych i przyszłych studentów WSTH trzymam mocno kciuki!
                • Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.iwacom.net.pl 24.06.12, 02:36
                  Uczelnia oszukuje studentów. Oferuje bowiem tylko i wyłącznie STUDIA TEOLOGICZNE.
                  Uczelnia wprowadza do polskiegi systemu edukacji wyższej niedopuszczalną praktykę przepisywania ocen ze szkół pamauralnych. Uczelnia to nie szkoła pomaturalnaTH. Mają inne programy i wymagania. Robi to pod płaszczykiem "indywidualnego toku studiów". Proszę sobie porównać prawdziwy indywidualny tok studiów z trybem wdrożonym przez ową uczelnię teologiczną. Czy zdrowo myślący człowiek może popierać działania WSTH?
                  • hawa.etc Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd 24.06.12, 10:56
                    Przejrzałam tę stronę i tak naprawdę jedynym dostrzeżonym przeze mnie znakiem tego, że coś nie gra jest wzmianka o "przedmiotach podstawowych humanistyczno-teologicznych". Dlaczego nikt z tym nic nie robi? Przecież to jest jakiś skandal. Michale, czy gdzieś na stronie jest napisane jaśniej, że studia są teologiczne?
                    • michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd 24.06.12, 13:18
                      WSTH działa WYŁĄCZNIE na podstawie ustawy o stosunku państwa do KADS. MNiSW ani Państowowa Komisja Akredytacyjna NIE mają prawa jej skontrolować. Informacja o prawdziwym charakterze studiów jakie prowadzi WSTH jest sprytnie ukryta na jej stronie internetowej. Uważny internauta znajdzie ją tutaj www.wsth.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=62. Pośrednio dowie się tego z tego linku www.wsth.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=52.
                    • Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 26.06.12, 12:08
                      www.nauka.gov.pl/ministerstwo/aktualnosci/aktualnosci/kategoria/1811/artykul/informacja-na-temat-wyzszej-szkoly-teologiczno-humanistycznej-im-michala-beliny-czechowskiego-w/

Pozwyżej link do komunikatu MNISW dotyczącego statusu WSTH w Podkowie Leśnej.
                      • hawa.etc Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd 26.06.12, 16:34
                        Rozumiem treść komunikatu, ale mimo to jestem w ciężkim szoku. Drukowanie lewych dyplomów jest poza kontrolą ministerstwa, ale lewy dyplom upoważnia do startowania w rekrutacji na normalny, kontrolowany przez ministerstwo uniwerek? Jakiś skandal, ktoś powinien to napiętnować, nawet jeśli prawnie nic nie można zrobić.
                        • Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 26.06.12, 17:09
                          Niestety ustawodawca zezwolił NA wydawnie uznanych przez państwo polskie dyplomów przez uczelnie które nie podlegają żadnej kontroli ze stony agend tegoż samego państwa.
                          • severusio Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Lodzi i Gd 26.06.12, 19:42
                            Ale chamstwo! Przeciez podstawa jest napisanie cos typu "uczelnia prowadzi studia licencjackie na kierunku teologia spec. turystyka itp."...

Ludzie pomyslcie sobie:

"Jestem dyrektorem szpitala, zglasza sie do mnie absolwent Uniwersytetu/Akademii Medycznej i absolwent Wyzszej Szkoly Teologiczno-Humanistycznej... Ciekawe kto bylby le... K***A! Co absolwent teologii moze wiedziec o ratownictwie?"

Rozumiem jezeli ktos juz pracuje i musi sie doszkolic, ale zeby WSTH byla podstawa mojego wyksztalcenia? Jest UJ, UP, US, UL, PWSZ... A tu jakies WSTH?
                            • Gość: Krystyna Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Lodzi i Gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 23:34
                              Człowieku panuj nad swoimi emocjami. Ratownik medyczny jest już wykwalifikowanym pracownikiem, robi licencjat,aby mieć wyższe wykształcenie w pogoni do Unii Europejskiej. Przecież w tym kraju z zawodów medycznych liczą się tylko lekarze i pielęgniarki ( dla nich - tych drugich, roczne licencjaty nawet po liceach medycznych) Bóg wie na jakich ,, DOBRYCH'' uczelniach. Ja też skończyłam WSTH - Promocję Zdrowia, jakby nie patrzył jestem zadowolona. Własnym trudem,za własne pieniądze. Państwo mi do nauki nie dopłaca jak pielęgniarkom, a i nie czuję się gorsza- tech. analityki medycznej.
                          • Gość: Anka Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 12:55
                            A ciebie to boli czy jak????
                      • Gość: BM Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.08.14, 22:44
                        Zastanawiam się nad podjęciem studiów na WSTH w Łodzi - promocja zdrowia. Proszę o kontakt osoby które studiują lub studiowały na tej uczelni
          • Gość: arek Czy są gdzieś jeszcze wiosenne zapisy IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 13:34
            i ile trwa całośc studiów, napiszcie coś wiecej
            • Gość: GOść Re: Czy są gdzieś jeszcze wiosenne zapisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 19:24
              Ruszyła promocja zdrowia w Nysie. Kontakt z działem rekrutacji: 77 435 12 54 w.23 lub 24
      • Gość: Kat studia dla technika IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.05.12, 10:41
        Jest możliwość studiowania farmacji przez polskich techników w krajach gdzie farmacja jest 2 stopniowa , dlatego od tego roku ruszają studia pomostowe dla naszych techników , między innymi na Ukrainie . Nabór jest tylko do 15 czerwca na terenie kraju . Uzyskujecie tytuł licencjata i jest możliwość zrobienia mgr farmacji . Studiować można też we Francji czy Holandii , ale tu dochodzi bariera językowa , z ukraińskim jest nieco łatwiej .
        • Gość: Kate_W Re: studia dla technika - z Ukrainy nieuznawane IP: *.play-internet.pl 02.06.12, 21:12
          już to sprawdzałam, nieuznawane są te dyplomy w Polsce, nie dajcie się zwariować...
        • Gość: kat Re: nostryfikacja dyplomu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.06.12, 15:40
          Tak samo jak w przypadku Francji , Holandii , Ukraińskie dyplomy trzeba nostryfikować !!!!! , inaczej Polacy czy Ukraińcy tam studiujący w zawodach medycznych nie mogliby pracować u nas , a tak nie jest . Podstawa prawna jest taka że Polska podpisała umowy z tym krajem 11 kwietnia 2005 roku o wzajemnym uznawaniu dyplomów . Trudno żeby na ładne oczy każdemu dawać pełne uprawnienia na terenie Polski bez odpowiedniego procesu jakim jest nostryfikacja dyplomu . To działa w 2 strony, bo oni również uznają dzięki odpowiednim przepisom nasze dyplomy . To że proces może być powolny to już inna sprawa .
        • Gość: retek Re: studia dla technika IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 13:35
          ale ściema z tą ukrainą
    • Gość: Anna Re: promocja zdrowia w Łodzi IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 20:05
      Droga Magdo własnie zaczelam studiowac na WSTH Promocje zdrowia bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje .Pozdrawiam Anka
    • Gość: Anka Re: itkb.nysa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 12:52
      Gosia coś ty to ty nie widziałaś strony nyskiej, tam to dopiero skarbnica informacji www.itkb.pl lub www.poznanska.nysa.pl sprawdź sama moze się an coś jeszcze zdecydujesz. Ja najpierw zrobiłam studia licencjackie - specjalność turystyka śródźiemnomorska potem magisterkę na turystyce i rekreacji GWSH a potem jeszcze studia podyplomowe na przygotowaniu pedagogicznym. Wszędzie dostałam zniżki tak ze studia wyszły mnie taniutko.
      • Gość: Anka itkb.nysa.pl -to teologia adwentystyczna IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 11:57
        ale dyplom jest Teologia adwentystyczna jako kierunek studiów, turystyka czy zdrowie zaledwie jako specjalność. Czyli uzyskuje sie zawód: Teolog
        • Gość: nie-teolog Re: itkb.nysa.pl -to teologia adwentystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 18:38
          Nie ważne czy teologia, skoro wiadomości przyswojone są cenniejsze i to co sobą reprezentujesz.A czesne są na moją czyli skromną kieszeń. Teraz akurat mają ofertę 2 dyplomy w jednym toku studiów z Turystyki, więc dla nas pracujących podwójna korzyść hehe Zawsze można było dostać zniżki, mieli promocje, i Panie szły na rękę jak trzeba było coś załatwić. Więc bez obaw.
          • Gość: Karol Re: itkb.nysa.pl -to teologia adwentystyczna IP: *.uph.edu.pl 17.07.13, 12:22
            Ludzie!!! zastanówcie się? jakie studia ? rok na WSTH? Idźcie z tym dyplomem do pracodawcy to was wyśmieje. Dzięki tej "uczelni" w polsce jest wiecej teologów adwentystycznych niż adwentystów. ale jaja.
    • Gość: mikon_golk Re: w Krakowie na WSTH jest też Dziennikarstwo IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 12:40
      nie jestem studntem tej uczelni, studiuje w Poznaniu, mam indywidulany tok studiów przyznany na uczelni panstowowej, sporo punktów podczas staran o taki tryb dostalem za to że byłem wczesniej w kierunkowej szkole policealnej, ale byly tez inne warunki.
      Szczegóły ustala każda uczelnia i ma w swoim statucie czy regulaminie i dobrze że jest taka mozliwość bo ja zaoszczędze dwa semestry studiowania
    • Gość: aga Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.12, 14:43
      A czy ktoś może wie na jakich kierunkach można potem robić studia magisterskie po promocji zdrowia na wsth?
    • Gość: michal_powolny12 Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.iwacom.net.pl 19.08.12, 18:33
      Mylisz pojęcie indywidualny TOK STUDIÓW ze zwykłym naginaniem prawa. W ustawie prawo o szkolnictwie wyższym po ostaniatniej dużej nowelizacji NIE znajdziemy ani jednego ustępu zezwalającego na traktowanie przez wyższą uczelnię szkoły policealnej jako podstawy inywidulanego toku studiów.
    • Gość: antoni_stargard Re: w Szczecinie studia licencjackie wsth IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 11:58
      studiowałem w Szczecinie na wsth, polecam bo dyrekcja tego oddziału dba o studentów, oczywiscie trzeba sie uczyć i zdać egzaminy ale mam na mysli całą sprawę organizacji i obslugi. Bylem wczesniej na panstowoej uczelni, kto studiował w jakims molochu to wie o czym piszę. Pozdrawiam
    • Gość: michal_powolny12 Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 28.08.12, 12:25
      Piękna teoria. W praktyce WSHT w Podkowie Leśnej sprowadza indywidualny tok studiów do przepisywania ocen ze szkół policealnych/pomaturalnych. A jest to nielegalne.
      • Gość: ja Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 19:45
        Nic nie przepisuje... Wiem, bo to skończyłam! Po pierwszym semestrze, jeśli masz wysoką średnią zostajesz przeżucony na indywidualny tok studiów. Czyli kończysz wcześniej niż w 3 lata. Przedmiotów jest ok 30 w ciągu całego roku. Są różne, i łatwiejsze i trudniejsze. Ale ogólnie polecam, bo nauka przyjemna i przedmioty przydatne w życiu...
        • Gość: ola_s Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 10:14
          też znalazłam na www.bssu.edu.pl/a_podyplomowe_online.html studia licencjacki po szkole policealnej
          również w Łodzi Szczecinie i chyba w Gdańsku
          • wsth_pk_nysa Dni Otwarte w WSTH pk. Nysa 27.08.13, 10:50
            Wszystkich zainteresowanych informujemy, że 30 sierpnia oraz 1 września w Wyższej Szkole Teologiczno-Humanistycznej w Nysie odbędą się Dni otwarte. Na wszystkie osoby czekają: wydłużone godziny pracy, specjalne stanowiska informacyjne, specjalnie przygotowane na ten dzień promocje. Proponujemy studia po szkole policealnej w Instytutach: Turystyki, Promocji Zdrowia oraz Mediów i Nauk Społecznych. W czasie trwania dni otwartych można się bedzie też zapisać na całkowicie bezplatny 2 letni kurs języka obcego. Każda osoba ktora odwiedzi naszą Uczelnię w tym dniu otrzyma prezent niespodziankę.
      • Gość: Gość Michal Powolny i jego szkalowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 23:37
        Panie Michale skąd ta nienawiśc do uczelni? Pan jest jakoś osobiście w to zaangażowany. Niech pan da spokój i zajmie się czymś co panu da satysfakcję, szkalowanie uczelni na internetowych forach nic panu nie da. Najwyżej ktoś z władz uczelni wystapi z wnioskiem do portalu o odtajnienie IP Pana komputera i wystapi przeciwko panu na drogę sądową. Dziwię się ze do tej pory jeszcze tak się nie stało a zreszta może juz odpowiednie procedury są wdrażane?
        • Gość: michal_powolny12 Re: Michal Powolny i jego szkalowania IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 21:42
          Polecam teksty dr Marka Wrońskiego z miesięcznika Forum Akademickie poświęcone tej uczelni.
          Warto także zapoznać się ze stanowiskiem MNiSW dot. WSTH w Podkowie Leśnej oraz władz KADŚ.
    • Gość: GOść Polecam studia w Nysie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 23:39
      A Ja polecam studia w Nysie tam jest przynajmniej pewność że wszystkie Instytuty się otworzą. Kontakt www.itkb.pl
    • Gość: zbych Re: WSTH - wsth.eu to jedyna strona z info IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 23:16
      czytaj co sie pisze: może i jest ale nie ma żadnej strony www, czyli całość informacji czerpiemy z porządnie prowadzonej www.wsth.eu Jaki pan, taki kram... Ja tam do cichociemnych się bym nie zapisał bo potem powiedzą że takich informacji to nie udzielali...
    • Gość: zbych Re: WSTH - wsth.eu to jedyna strona z info IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 23:17
      czytaj co sie pisze: może i jest ale nie ma żadnej strony www, czyli całość informacji o WSTH w Krakowie czerpiemy z porządnie prowadzonej www.wsth.eu Jaki pan, taki kram... Ja tam do cichociemnych się bym nie zapisał bo potem powiedzą że takich informacji to nie udzielali...
    • marcel109 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 02.10.12, 15:27
      Nie, nie warto : )
      • Gość: ona_zakopane Re: Instytut dziennikarstwa WSTH K-ów -licencjat IP: *.play-internet.pl 07.10.12, 09:33
        właśnie się zapisałam na dziennikarstwo - komunikacja medialna w Krakowie, na podstawie opinii kolegi, zeszłorocznego absolwenta tej specjalności w Krakowie, Mówił że tempo i wymagania były znaczne ale kto się dokładał i zdawał w terminach to było OK. Dużą pomocą w dostarczaniu materiałów do nauki jest e-learning który wspomaga studentow
        • Gość: M. Re: Instytut dziennikarstwa WSTH K-ów -licencjat IP: 195.117.243.* 05.11.12, 16:38
          W jakich miastach jest możliwość uczęszczania do Instytutu dziennikarstwa? Tylko Kraków?
          Dzięki
          • Gość: mirka Re: Instytut dziennikarstwa WSTH K-ów - co 3 lata IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 19:33
            chyba tylko Kraków - bo w innych miastach sa inne specjalności. Podobno to jest oferta raz na 3 lata
            • Gość: onka Re: Instytut dziennikarstwa tylko Kraków IP: *.play-internet.pl 03.12.12, 09:19
              w innych miastach nie utworzono chyba grup w tym roku, znalazłam tylko: www.wsth.eu
    • Gość: paweł Re: nostryfikacja dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 10:10
      Co do tego procesu to chciałbym przestrzec potencjalnych chetnych do robienia tego w białymstoku.To fakt ze niema problemu z przyjeciem ,ale problemy zaczynają sie ze zdaniem,ostatni egzamin zdało 9% i w poprzednich terminach lepiej nie było.Dla nich liczy sie tylko kasa ,potrafią przeprowadzać nostryfikacje 3 razy do roku.Metoda informowania o egzaminie też jest ciekawa ,bo jak dopytujesz sie o egzamin to że bedzie za 3 miesiące,a dostajesz pismo3 tygodnie przed egzaminem w całkiem innym terminie(wcześniej).Opłata nostryfikacyjna + za egzamin 3500,nie zdasz 2 raz 1500 ,trzeci znowu 3500 chociarz już raz za proces nostryfikacyjny już zapłaciłeś,No i problem z materiałami z których trzeba sie przygotować-mówią z tego co do depu testy ,ale okazuje się ze te testy z tymi do depu nie mają nic wspólnego.Dużo osób sie tam nacieło i zmieniło szkołe i wam też polecam się zastanowić.
    • Gość: mon Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 14:13
      Może ktoś powiedzieć jak wygląda zaliczanie na kierunku zarządzanie w turystyce w Krakowie ? Czy jest ciążko zaliczać przedmioty, zalicza się na tej platformie czy na uczelni ? Jest ktoś kto obecnie studiuje tam od października 2012 ?
    • Gość: mon Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 14:32
      jest jest ktoś kto obecnie studiuje w Krk turystykę albo niedawno ukończył tam studia to proszę odezwać się na gg 43317577 :))
      • Gość: WERD Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 15:10
        Egzaminów nie zdaje się na platformie e-learningowej. Egzaminy odbywają się na zajęciach, są one pisemne lub ustne. Niekiedy by móc przystąpić do egzaminu należy dodatkowo napisać jakąś pracę zaliczeniową, czy też zrobić prezentację, bądź wygłosić referat.
        • Gość: mon Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 19:39
          Ciężkie są te egzaminy ? I czy kadra jest w porządku, da się dogadać czy u jakiegoś wykładowcy mogą być problemy ?
          • Gość: ryśko Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 10:06
            Trzeba się nauczyć ale zawsze można sie dogadać z wykładowcami jak coś pójdzie nie tak - na dodatkowy termin czy forme egz
    • Gość: zbyszek Kraków WSTH to teologia adw, ale jest też inny po police IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 11:43
      znalazłem na www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html już rozmawiałem w sprawie rekrutacji, bo jednak nie bardzo pasuje mi "teologia adwentystyczna" - taki dyplom otrzymują absolwenci WSTH Warto się zapoznać
      • Gość: zbyszek_krakow Re: WSTH to ta sama oferta studiow IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 12:38
        wydawało mi sie że to inna oferta ale to jest ta sama uczelnia - studia licencjackie po szkole policealnej
    • Gość: anka-szczecin Re: Studia po policealnej indywidualny tok -warto IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 09:39
      skończyłam Promocja zdrowia ze zdrowiem publicznym w szczecinie, w toku indywidualnym, jednym z warunków była medyczna szkoła policealna, program można zobacyzć jak się zalogujesz na e-learning na www.wsth.eu
      • Gość: groty Re: Studia w Łodzi po policealnej IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 10:45
        zapisłem sie już teraz bo do końca czerwca jest najtaniej: www.wsth.eu
        • Gość: ewka krakowianka Promocja zdrowia w Krakowie - olewają studentów IP: *.play-internet.pl 11.06.13, 20:52
          nigdy sie nie da dodzwonic ani nic dowiedziec, szukałam kontaktu przez dwa tygodnie
          Koleżanka zapisała studiowała ale w innym mieście i mi poleciła ale tu chyba inny świat. Aż sie boje jak to bedzie dalej - a tu zajecia i egzaminy. mogliby sie troche dołozyć
          • Gość: farmaceuta Promocja zdrowia w Szczecinie na Kolumba IP: *.play-internet.pl 21.06.13, 17:23
            ja kończyłem w Szczecinie, było sporo tego żeby zdążyc na czas ale było warto, mielismy oferte od aptekarzy studiów na Ukrainie ale nie dość że mnóstwo kasy to jeszcze legalnośc baaaaaardzo niepewna..

polecam wsth - są dwa zjazdy w miesiącu, dobrze pomaga e-learning, obsługa bardzo rzeczowa i pomocna www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html
          • Gość: Ulka Re: Promocja zdrowia w Krakowie - olewają studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 18:31
            Też słyszałam o tych kłopotach, ale studiowałam w Nysie, tam nie ma takich problemów. Polecam wszystkim niezdecydowanym Nysę www.wsth.nysa.pl , tu przynajmniej mają super budynek z salami wykładowymi pięknie odremontowanymi żadna tam prowizorka.
            • Gość: aleksandros jakie czesne? bo tylko w Gdańsku powiedzieli ile IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 17:00
              żebym sobie spojrzała na strone WSTH.EU i jest harmonogram wpłat. Rzeczywiście, ale mnie interesuje Zdrowie publiczne w Krakowie albo w łodzi . łódź juz wiem jak jest - a w krakowie na Anny tylko mi powiedzeli że u nich lepiej i najłatwiej, nie powiedzieli że chyba niestety najdrożej, nie znalazłem żadnej ich strony w necie
    • Gość: janeczka Re: na studia po szkole policealnej w Łodzi IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 10:09
      to dobre i ciekawe rozwiązanie Wszedzie na świecie jest "junior colllege" często z nauką zawodu po ktorym jest rok albo póltora do tytułu. Wróciłam z UK gdzie tak to działa - zapisałam się w łodzi na studia na www.wsth.eu
      • Gość: rysiek_zgierz Re: na studia po szkole policealnej w Łodzi IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 14:45
        program trwa minimum 3 semestry (wykłady obowiązkowe) żaden "rok" jak piszecie. I tyle jest czesnego (18 rat po 300 zł). Potem można jeszcze przez następne semestry zdawać i chodzić na wykłady ale juz bez opłat. A jak ktos zda wszystko po 3 semestrze to pisze prace licencjacką www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html
    • Gość: OlkaZC Re: WSTH - studia w Gdańsku IP: *.play-internet.pl 19.07.13, 17:50
      rzeczywiście bez egzaminów, zapisalam się w Gdańsku na Promocje zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka