Gość: gosccccccc Re: w Krakowie jest Turystya i Dziennikarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 19:39 a jaki tytul sie uzyskuje po tym bo to wazne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: w Krakowie jest Turystya i Dziennikarstwo IP: *.iwacom.net.pl 20.09.11, 23:10 Jest to oczywiste. Absolwent tej uczelni legitymuje się wyłącznie dyplomem licencjata teoogii adwentystycznej. I tylko takim. Ciekawe jak on się przydaje w pracy ratownika medycznego? A co studiów pomostowych. Zaliczanie zajęć ze szkół policaelnych/pomaturalnych nie można nazwać formą studiów pomostowych. Zdaniem MNISW nie powinno to mieć miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duna Re: Instytut Zdrowia w Szczecinie - na WSTH IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 20:44 zaczynam za pare dni studia w Szczecinie, sprawdzilam za i przeciw, warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: Dziennikarstwo TYCHY IP: *.3s.pl 30.09.11, 14:40 Witam, od 16 października zaczynam studia na dziennikarstwie w Tychach. Czy jest ktoś kto również zapisał się do tej szkoły na kierunek dziennikarstwo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.11, 10:35 Nie jestem fanatykiem. Nie podoba mi się jednak to że uczelnia nie informuje wprost że prowadzi tylko i wyłącznie studia teologiczne. Pakowanie ich w ładne pudełka z napisami: dziennikarstwo, ratownictwo medyczne czy turystyka jest delikatnie mówiąc nieprofesjonalne. Tak samo zresztą jak oferowanie absolwenton szkół policealnych/pomaturalnych indywidualnego toku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: WSTH na moim dyplomie jest teologia adwentyst IP: *.play-internet.pl 16.06.15, 15:06 kierunek studiów to teologia adwentystyczna, specjalność: promocja zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WSTH na moim dyplomie jest teologia adwentys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.15, 21:16 Znów ten sam Powolniak, to już jest nudne! Ty jakąś krucjatę prowadzisz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romko Re: przeniosłem sie do WSTH w Krakowie IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 20:47 jednak kraków bo mam tu bliżej no i wiadomo... na szczęscie takie przepisanie to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13579aa zapytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 11:40 SZUKAM ABSOLWENTÓW WSTH KIERUNEK TURYSTYKA KRAJÓW BIBLIJNYCH , CHĘTNYCH DO ODSPRZEDANIA MI KSIĄŻEK I INNYCH MATERIAŁÓW-SKRYPTY,KSERA MOJ TEL.0663-391-543 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: teraz jest czesne 300 i 1/2 gratis Kraków IP: *.tvkdiana.pl 08.01.12, 23:45 kochani powiedzcie mi bo juz nic nie rozumie, chcialam zapisac sie na promocje zdrowia do krk, jednak zapytalam sie czy istnieje tam ten kierunek i otrzymalam odpowiedz ze nie ( najblizej w Łodzi). To jak to wkoncu jest w tym Krakowie ta promocja zdrowia czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka bytow Re: studia dla techników farmacji lepiej P Zdrowia IP: *.play-internet.pl 10.01.12, 10:55 bo potem studia magisterskie na wsez.pl/ w specjalności Edukacja zdrowotna w zawodzie technika farmacji jest lepiej dostępna a po "etyce" mogą cie nie przyjąć. Z tą etyką to wogóle juz koniec bo WSTH tego nie autoryzuje, niektórzy chcieli na siłe prowadzić takie oddziały ale uczelnia się nie zgodziła. Promocja zdrowia jest przynajmniej zbieżna z naszym kierunkem. Nie ma niestety opcji żeby studiować farmację - ale to juz inna bajka która znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceutka_ola Re: studia dla techników farmacji na WSEZ w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 09:23 skończyłam Promocję zdrowia na wsth w Łodzi aby się dostać na specjalność przygotowana dla techników farmacji, ciekawe zajęcia i rozwój zawodowy wydaje mi się ciekawszy niż tylko studiowanie farmacji, w zasadzie farmaceutką jestem już od studium, Polecam do rozważenia; www.wsth.eu oraz wsez.pl/ jeszcze do wcześniejszego wątku - było parę osób które juz w trakcie roku przeszły do grupy z jakichś nieautoryzowanych ośrodków które podszywały sie pod wsth, raczej w taki sposob aby postawić uczelnie przed faktem że przecież mają studentów etc, to własnie jest ta kombinacja z "etyką zawodową dla farmaceutów" lepiej zawsze sprawdzić zanim sie podisuje umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikuś Re: dla techników farmacji na WSTh od lutego/marca IP: *.play-internet.pl 24.01.12, 11:57 będą nowe grupy na studiach licenjcackich w lodzi, szczecinie i gdansku, W troche skróconym czasie indywidualnego toku (płatci sie tylko za polowę studiów) a magisterskie na WSEZ też w tych miastach, zobacz na www.wsth.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gdańsku IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 14:24 ja sie zapisałam do Łodzi na Promocję zdrowia ze zdrowiem publicznym, rozpoczecie studiów od wiosny jest dość korzystne bo teraz jest taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 15:27 Adentystyczna teologia o specjalności promocja zdrowia? No. No. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik_mirek Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.play-internet.pl 06.04.12, 09:49 własnie tak, ale na studia nie liczy sie nazwa wydzialu czy kierunku, widaomo że to uczelnia teologiczno-humanistyczna ale jak zdobylem tam 2 lata temu licencjat to bez problemu rozpocząlem magisterskie na zarządzaniu zdrowiem publ na uniwersytecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.promax.media.pl 21.06.12, 10:29 Panie Michale! Naprawdę nie rozumiem Pana niechęci do tej Szkoły!!! Zastanawiam się czym to jest spowodowane? Ale z drugiej strony nie mnie w to wnikać! Większość ludzi kończąca dwuletnie Studium chce podnieść swoje kwalifikacje,nie wszystkich "stać" na 3-letnie studia licencjackie,zarówno ze strony finansowej,jak i czasowej,więc dlaczego nie mogą skorzystać z takiej opcji,jaką daje im WSTH? Dla większości pracodawców nie jest ważne,jaki tytuł na dyplomie ma jego pracownik,ale istotne dla niego jest to,aby miał ukończone STUDIA I STOPNIA!!! Takie sa realia. Niech Pan nie zniechęca ludzi pragnących podnieść swoje kwalifikacje. Ja,za wszystkich obecnych i przyszłych studentów WSTH trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.iwacom.net.pl 24.06.12, 02:36 Uczelnia oszukuje studentów. Oferuje bowiem tylko i wyłącznie STUDIA TEOLOGICZNE. Uczelnia wprowadza do polskiegi systemu edukacji wyższej niedopuszczalną praktykę przepisywania ocen ze szkół pamauralnych. Uczelnia to nie szkoła pomaturalnaTH. Mają inne programy i wymagania. Robi to pod płaszczykiem "indywidualnego toku studiów". Proszę sobie porównać prawdziwy indywidualny tok studiów z trybem wdrożonym przez ową uczelnię teologiczną. Czy zdrowo myślący człowiek może popierać działania WSTH? Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd 24.06.12, 10:56 Przejrzałam tę stronę i tak naprawdę jedynym dostrzeżonym przeze mnie znakiem tego, że coś nie gra jest wzmianka o "przedmiotach podstawowych humanistyczno-teologicznych". Dlaczego nikt z tym nic nie robi? Przecież to jest jakiś skandal. Michale, czy gdzieś na stronie jest napisane jaśniej, że studia są teologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd 24.06.12, 13:18 WSTH działa WYŁĄCZNIE na podstawie ustawy o stosunku państwa do KADS. MNiSW ani Państowowa Komisja Akredytacyjna NIE mają prawa jej skontrolować. Informacja o prawdziwym charakterze studiów jakie prowadzi WSTH jest sprytnie ukryta na jej stronie internetowej. Uważny internauta znajdzie ją tutaj www.wsth.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=62. Pośrednio dowie się tego z tego linku www.wsth.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=52. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 26.06.12, 12:08 www.nauka.gov.pl/ministerstwo/aktualnosci/aktualnosci/kategoria/1811/artykul/informacja-na-temat-wyzszej-szkoly-teologiczno-humanistycznej-im-michala-beliny-czechowskiego-w/ Pozwyżej link do komunikatu MNISW dotyczącego statusu WSTH w Podkowie Leśnej. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd 26.06.12, 16:34 Rozumiem treść komunikatu, ale mimo to jestem w ciężkim szoku. Drukowanie lewych dyplomów jest poza kontrolą ministerstwa, ale lewy dyplom upoważnia do startowania w rekrutacji na normalny, kontrolowany przez ministerstwo uniwerek? Jakiś skandal, ktoś powinien to napiętnować, nawet jeśli prawnie nic nie można zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 26.06.12, 17:09 Niestety ustawodawca zezwolił NA wydawnie uznanych przez państwo polskie dyplomów przez uczelnie które nie podlegają żadnej kontroli ze stony agend tegoż samego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
severusio Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Lodzi i Gd 26.06.12, 19:42 Ale chamstwo! Przeciez podstawa jest napisanie cos typu "uczelnia prowadzi studia licencjackie na kierunku teologia spec. turystyka itp."... Ludzie pomyslcie sobie: "Jestem dyrektorem szpitala, zglasza sie do mnie absolwent Uniwersytetu/Akademii Medycznej i absolwent Wyzszej Szkoly Teologiczno-Humanistycznej... Ciekawe kto bylby le... K***A! Co absolwent teologii moze wiedziec o ratownictwie?" Rozumiem jezeli ktos juz pracuje i musi sie doszkolic, ale zeby WSTH byla podstawa mojego wyksztalcenia? Jest UJ, UP, US, UL, PWSZ... A tu jakies WSTH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Lodzi i Gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 23:34 Człowieku panuj nad swoimi emocjami. Ratownik medyczny jest już wykwalifikowanym pracownikiem, robi licencjat,aby mieć wyższe wykształcenie w pogoni do Unii Europejskiej. Przecież w tym kraju z zawodów medycznych liczą się tylko lekarze i pielęgniarki ( dla nich - tych drugich, roczne licencjaty nawet po liceach medycznych) Bóg wie na jakich ,, DOBRYCH'' uczelniach. Ja też skończyłam WSTH - Promocję Zdrowia, jakby nie patrzył jestem zadowolona. Własnym trudem,za własne pieniądze. Państwo mi do nauki nie dopłaca jak pielęgniarkom, a i nie czuję się gorsza- tech. analityki medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 12:55 A ciebie to boli czy jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM Re: od 15 kwietnia: Promocja zdrowia w Łodzi i Gd IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.08.14, 22:44 Zastanawiam się nad podjęciem studiów na WSTH w Łodzi - promocja zdrowia. Proszę o kontakt osoby które studiują lub studiowały na tej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Czy są gdzieś jeszcze wiosenne zapisy IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 13:34 i ile trwa całośc studiów, napiszcie coś wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: Czy są gdzieś jeszcze wiosenne zapisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 19:24 Ruszyła promocja zdrowia w Nysie. Kontakt z działem rekrutacji: 77 435 12 54 w.23 lub 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat studia dla technika IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.05.12, 10:41 Jest możliwość studiowania farmacji przez polskich techników w krajach gdzie farmacja jest 2 stopniowa , dlatego od tego roku ruszają studia pomostowe dla naszych techników , między innymi na Ukrainie . Nabór jest tylko do 15 czerwca na terenie kraju . Uzyskujecie tytuł licencjata i jest możliwość zrobienia mgr farmacji . Studiować można też we Francji czy Holandii , ale tu dochodzi bariera językowa , z ukraińskim jest nieco łatwiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate_W Re: studia dla technika - z Ukrainy nieuznawane IP: *.play-internet.pl 02.06.12, 21:12 już to sprawdzałam, nieuznawane są te dyplomy w Polsce, nie dajcie się zwariować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: nostryfikacja dyplomu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.06.12, 15:40 Tak samo jak w przypadku Francji , Holandii , Ukraińskie dyplomy trzeba nostryfikować !!!!! , inaczej Polacy czy Ukraińcy tam studiujący w zawodach medycznych nie mogliby pracować u nas , a tak nie jest . Podstawa prawna jest taka że Polska podpisała umowy z tym krajem 11 kwietnia 2005 roku o wzajemnym uznawaniu dyplomów . Trudno żeby na ładne oczy każdemu dawać pełne uprawnienia na terenie Polski bez odpowiedniego procesu jakim jest nostryfikacja dyplomu . To działa w 2 strony, bo oni również uznają dzięki odpowiednim przepisom nasze dyplomy . To że proces może być powolny to już inna sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retek Re: studia dla technika IP: *.play-internet.pl 02.04.14, 13:35 ale ściema z tą ukrainą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: promocja zdrowia w Łodzi IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 20:05 Droga Magdo własnie zaczelam studiowac na WSTH Promocje zdrowia bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje .Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: itkb.nysa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 12:52 Gosia coś ty to ty nie widziałaś strony nyskiej, tam to dopiero skarbnica informacji www.itkb.pl lub www.poznanska.nysa.pl sprawdź sama moze się an coś jeszcze zdecydujesz. Ja najpierw zrobiłam studia licencjackie - specjalność turystyka śródźiemnomorska potem magisterkę na turystyce i rekreacji GWSH a potem jeszcze studia podyplomowe na przygotowaniu pedagogicznym. Wszędzie dostałam zniżki tak ze studia wyszły mnie taniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka itkb.nysa.pl -to teologia adwentystyczna IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 11:57 ale dyplom jest Teologia adwentystyczna jako kierunek studiów, turystyka czy zdrowie zaledwie jako specjalność. Czyli uzyskuje sie zawód: Teolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-teolog Re: itkb.nysa.pl -to teologia adwentystyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 18:38 Nie ważne czy teologia, skoro wiadomości przyswojone są cenniejsze i to co sobą reprezentujesz.A czesne są na moją czyli skromną kieszeń. Teraz akurat mają ofertę 2 dyplomy w jednym toku studiów z Turystyki, więc dla nas pracujących podwójna korzyść hehe Zawsze można było dostać zniżki, mieli promocje, i Panie szły na rękę jak trzeba było coś załatwić. Więc bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: itkb.nysa.pl -to teologia adwentystyczna IP: *.uph.edu.pl 17.07.13, 12:22 Ludzie!!! zastanówcie się? jakie studia ? rok na WSTH? Idźcie z tym dyplomem do pracodawcy to was wyśmieje. Dzięki tej "uczelni" w polsce jest wiecej teologów adwentystycznych niż adwentystów. ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikon_golk Re: w Krakowie na WSTH jest też Dziennikarstwo IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 12:40 nie jestem studntem tej uczelni, studiuje w Poznaniu, mam indywidulany tok studiów przyznany na uczelni panstowowej, sporo punktów podczas staran o taki tryb dostalem za to że byłem wczesniej w kierunkowej szkole policealnej, ale byly tez inne warunki. Szczegóły ustala każda uczelnia i ma w swoim statucie czy regulaminie i dobrze że jest taka mozliwość bo ja zaoszczędze dwa semestry studiowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.12, 14:43 A czy ktoś może wie na jakich kierunkach można potem robić studia magisterskie po promocji zdrowia na wsth? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.iwacom.net.pl 19.08.12, 18:33 Mylisz pojęcie indywidualny TOK STUDIÓW ze zwykłym naginaniem prawa. W ustawie prawo o szkolnictwie wyższym po ostaniatniej dużej nowelizacji NIE znajdziemy ani jednego ustępu zezwalającego na traktowanie przez wyższą uczelnię szkoły policealnej jako podstawy inywidulanego toku studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni_stargard Re: w Szczecinie studia licencjackie wsth IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 11:58 studiowałem w Szczecinie na wsth, polecam bo dyrekcja tego oddziału dba o studentów, oczywiscie trzeba sie uczyć i zdać egzaminy ale mam na mysli całą sprawę organizacji i obslugi. Bylem wczesniej na panstowoej uczelni, kto studiował w jakims molochu to wie o czym piszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 28.08.12, 12:25 Piękna teoria. W praktyce WSHT w Podkowie Leśnej sprowadza indywidualny tok studiów do przepisywania ocen ze szkół policealnych/pomaturalnych. A jest to nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 19:45 Nic nie przepisuje... Wiem, bo to skończyłam! Po pierwszym semestrze, jeśli masz wysoką średnią zostajesz przeżucony na indywidualny tok studiów. Czyli kończysz wcześniej niż w 3 lata. Przedmiotów jest ok 30 w ciągu całego roku. Są różne, i łatwiejsze i trudniejsze. Ale ogólnie polecam, bo nauka przyjemna i przedmioty przydatne w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_s Re: w Krakowie studia po szkole policealnej IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 10:14 też znalazłam na www.bssu.edu.pl/a_podyplomowe_online.html studia licencjacki po szkole policealnej również w Łodzi Szczecinie i chyba w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
wsth_pk_nysa Dni Otwarte w WSTH pk. Nysa 27.08.13, 10:50 Wszystkich zainteresowanych informujemy, że 30 sierpnia oraz 1 września w Wyższej Szkole Teologiczno-Humanistycznej w Nysie odbędą się Dni otwarte. Na wszystkie osoby czekają: wydłużone godziny pracy, specjalne stanowiska informacyjne, specjalnie przygotowane na ten dzień promocje. Proponujemy studia po szkole policealnej w Instytutach: Turystyki, Promocji Zdrowia oraz Mediów i Nauk Społecznych. W czasie trwania dni otwartych można się bedzie też zapisać na całkowicie bezplatny 2 letni kurs języka obcego. Każda osoba ktora odwiedzi naszą Uczelnię w tym dniu otrzyma prezent niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Michal Powolny i jego szkalowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 23:37 Panie Michale skąd ta nienawiśc do uczelni? Pan jest jakoś osobiście w to zaangażowany. Niech pan da spokój i zajmie się czymś co panu da satysfakcję, szkalowanie uczelni na internetowych forach nic panu nie da. Najwyżej ktoś z władz uczelni wystapi z wnioskiem do portalu o odtajnienie IP Pana komputera i wystapi przeciwko panu na drogę sądową. Dziwię się ze do tej pory jeszcze tak się nie stało a zreszta może juz odpowiednie procedury są wdrażane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: Michal Powolny i jego szkalowania IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 21:42 Polecam teksty dr Marka Wrońskiego z miesięcznika Forum Akademickie poświęcone tej uczelni. Warto także zapoznać się ze stanowiskiem MNiSW dot. WSTH w Podkowie Leśnej oraz władz KADŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Polecam studia w Nysie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 23:39 A Ja polecam studia w Nysie tam jest przynajmniej pewność że wszystkie Instytuty się otworzą. Kontakt www.itkb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: WSTH - wsth.eu to jedyna strona z info IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 23:16 czytaj co sie pisze: może i jest ale nie ma żadnej strony www, czyli całość informacji czerpiemy z porządnie prowadzonej www.wsth.eu Jaki pan, taki kram... Ja tam do cichociemnych się bym nie zapisał bo potem powiedzą że takich informacji to nie udzielali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: WSTH - wsth.eu to jedyna strona z info IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 23:17 czytaj co sie pisze: może i jest ale nie ma żadnej strony www, czyli całość informacji o WSTH w Krakowie czerpiemy z porządnie prowadzonej www.wsth.eu Jaki pan, taki kram... Ja tam do cichociemnych się bym nie zapisał bo potem powiedzą że takich informacji to nie udzielali... Odpowiedz Link Zgłoś
marcel109 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 02.10.12, 15:27 Nie, nie warto : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_zakopane Re: Instytut dziennikarstwa WSTH K-ów -licencjat IP: *.play-internet.pl 07.10.12, 09:33 właśnie się zapisałam na dziennikarstwo - komunikacja medialna w Krakowie, na podstawie opinii kolegi, zeszłorocznego absolwenta tej specjalności w Krakowie, Mówił że tempo i wymagania były znaczne ale kto się dokładał i zdawał w terminach to było OK. Dużą pomocą w dostarczaniu materiałów do nauki jest e-learning który wspomaga studentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Instytut dziennikarstwa WSTH K-ów -licencjat IP: 195.117.243.* 05.11.12, 16:38 W jakich miastach jest możliwość uczęszczania do Instytutu dziennikarstwa? Tylko Kraków? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Instytut dziennikarstwa WSTH K-ów - co 3 lata IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 19:33 chyba tylko Kraków - bo w innych miastach sa inne specjalności. Podobno to jest oferta raz na 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: Instytut dziennikarstwa tylko Kraków IP: *.play-internet.pl 03.12.12, 09:19 w innych miastach nie utworzono chyba grup w tym roku, znalazłam tylko: www.wsth.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: nostryfikacja dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 10:10 Co do tego procesu to chciałbym przestrzec potencjalnych chetnych do robienia tego w białymstoku.To fakt ze niema problemu z przyjeciem ,ale problemy zaczynają sie ze zdaniem,ostatni egzamin zdało 9% i w poprzednich terminach lepiej nie było.Dla nich liczy sie tylko kasa ,potrafią przeprowadzać nostryfikacje 3 razy do roku.Metoda informowania o egzaminie też jest ciekawa ,bo jak dopytujesz sie o egzamin to że bedzie za 3 miesiące,a dostajesz pismo3 tygodnie przed egzaminem w całkiem innym terminie(wcześniej).Opłata nostryfikacyjna + za egzamin 3500,nie zdasz 2 raz 1500 ,trzeci znowu 3500 chociarz już raz za proces nostryfikacyjny już zapłaciłeś,No i problem z materiałami z których trzeba sie przygotować-mówią z tego co do depu testy ,ale okazuje się ze te testy z tymi do depu nie mają nic wspólnego.Dużo osób sie tam nacieło i zmieniło szkołe i wam też polecam się zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 14:13 Może ktoś powiedzieć jak wygląda zaliczanie na kierunku zarządzanie w turystyce w Krakowie ? Czy jest ciążko zaliczać przedmioty, zalicza się na tej platformie czy na uczelni ? Jest ktoś kto obecnie studiuje tam od października 2012 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 14:32 jest jest ktoś kto obecnie studiuje w Krk turystykę albo niedawno ukończył tam studia to proszę odezwać się na gg 43317577 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERD Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 15:10 Egzaminów nie zdaje się na platformie e-learningowej. Egzaminy odbywają się na zajęciach, są one pisemne lub ustne. Niekiedy by móc przystąpić do egzaminu należy dodatkowo napisać jakąś pracę zaliczeniową, czy też zrobić prezentację, bądź wygłosić referat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 19:39 Ciężkie są te egzaminy ? I czy kadra jest w porządku, da się dogadać czy u jakiegoś wykładowcy mogą być problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryśko Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 10:06 Trzeba się nauczyć ale zawsze można sie dogadać z wykładowcami jak coś pójdzie nie tak - na dodatkowy termin czy forme egz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Kraków WSTH to teologia adw, ale jest też inny po police IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 11:43 znalazłem na www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html już rozmawiałem w sprawie rekrutacji, bo jednak nie bardzo pasuje mi "teologia adwentystyczna" - taki dyplom otrzymują absolwenci WSTH Warto się zapoznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek_krakow Re: WSTH to ta sama oferta studiow IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 12:38 wydawało mi sie że to inna oferta ale to jest ta sama uczelnia - studia licencjackie po szkole policealnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka-szczecin Re: Studia po policealnej indywidualny tok -warto IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 09:39 skończyłam Promocja zdrowia ze zdrowiem publicznym w szczecinie, w toku indywidualnym, jednym z warunków była medyczna szkoła policealna, program można zobacyzć jak się zalogujesz na e-learning na www.wsth.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groty Re: Studia w Łodzi po policealnej IP: *.play-internet.pl 05.05.13, 10:45 zapisłem sie już teraz bo do końca czerwca jest najtaniej: www.wsth.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka krakowianka Promocja zdrowia w Krakowie - olewają studentów IP: *.play-internet.pl 11.06.13, 20:52 nigdy sie nie da dodzwonic ani nic dowiedziec, szukałam kontaktu przez dwa tygodnie Koleżanka zapisała studiowała ale w innym mieście i mi poleciła ale tu chyba inny świat. Aż sie boje jak to bedzie dalej - a tu zajecia i egzaminy. mogliby sie troche dołozyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceuta Promocja zdrowia w Szczecinie na Kolumba IP: *.play-internet.pl 21.06.13, 17:23 ja kończyłem w Szczecinie, było sporo tego żeby zdążyc na czas ale było warto, mielismy oferte od aptekarzy studiów na Ukrainie ale nie dość że mnóstwo kasy to jeszcze legalnośc baaaaaardzo niepewna.. polecam wsth - są dwa zjazdy w miesiącu, dobrze pomaga e-learning, obsługa bardzo rzeczowa i pomocna www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Promocja zdrowia w Krakowie - olewają studen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 18:31 Też słyszałam o tych kłopotach, ale studiowałam w Nysie, tam nie ma takich problemów. Polecam wszystkim niezdecydowanym Nysę www.wsth.nysa.pl , tu przynajmniej mają super budynek z salami wykładowymi pięknie odremontowanymi żadna tam prowizorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandros jakie czesne? bo tylko w Gdańsku powiedzieli ile IP: *.play-internet.pl 17.07.13, 17:00 żebym sobie spojrzała na strone WSTH.EU i jest harmonogram wpłat. Rzeczywiście, ale mnie interesuje Zdrowie publiczne w Krakowie albo w łodzi . łódź juz wiem jak jest - a w krakowie na Anny tylko mi powiedzeli że u nich lepiej i najłatwiej, nie powiedzieli że chyba niestety najdrożej, nie znalazłem żadnej ich strony w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: na studia po szkole policealnej w Łodzi IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 10:09 to dobre i ciekawe rozwiązanie Wszedzie na świecie jest "junior colllege" często z nauką zawodu po ktorym jest rok albo póltora do tytułu. Wróciłam z UK gdzie tak to działa - zapisałam się w łodzi na studia na www.wsth.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek_zgierz Re: na studia po szkole policealnej w Łodzi IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 14:45 program trwa minimum 3 semestry (wykłady obowiązkowe) żaden "rok" jak piszecie. I tyle jest czesnego (18 rat po 300 zł). Potem można jeszcze przez następne semestry zdawać i chodzić na wykłady ale juz bez opłat. A jak ktos zda wszystko po 3 semestrze to pisze prace licencjacką www.bssu.edu.pl/a_licencjackie_online.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlkaZC Re: WSTH - studia w Gdańsku IP: *.play-internet.pl 19.07.13, 17:50 rzeczywiście bez egzaminów, zapisalam się w Gdańsku na Promocje zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś