Gość: catarrina IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 17:26 chciałam się dowiedzieć czy uw organizuje praktyki studentom nauk politycznych jeśli tak to w jakich instytucjach. Zgóry dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Królewna Fiona Re: praktyki uw IP: *.ii.com.pl 21.08.03, 18:25 Mżonki... Sama musisz sobie zorganizować. Pan Jakubowski da Ci co najwyżej skierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: praktyki uw IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 21.08.03, 20:35 A w ogóle jak to jest z praktykami: czy trzeba je zaliczać obowiązkowo (szczególnie ciekawi mnie socjologia)? A jesli tak, to do którego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królewna Fiona Re: praktyki uw IP: *.ii.com.pl 21.08.03, 22:13 Gość portalu: Ginny napisał(a): > A w ogóle jak to jest z praktykami: czy trzeba je zaliczać obowiązkowo > (szczególnie ciekawi mnie socjologia)? A jesli tak, to do którego roku? Nie wiem jak jest na socjologii ale na naukach politycznych są obowiązkowe. Myślę że na socjologii też. Nie wiele jest teraz kierunków na których się nie wymaga praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catarrina Re: praktyki uw IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 10:50 i jak sobie załatwiasz takie praktyki? gdzie? cieżko jest sobie samemu coś takiego zorganizowac? i jeszcze jedno pytanie pewnie się orientujesz czy chętnie przyjmuja studentów na takie praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królewna Fiona Re: praktyki uw IP: *.ii.com.pl 24.08.03, 22:00 Znam pare osób które napisały podanie i zostały przyjęte. Tak po prostu... Te instytucje to KPRM, centrum Informacji Europejskiej czy różnego rodzaju urzędy (najlepiej próbuj w swoim urzędzie gminy czy dzielnicy). A co do chęci przyjmowania studentów to różnie z tym bywa. Niektóre ministerstwa mają na swoich stronach internetowych ogłoszenia o praktykach - trzeba tylko poszukać i mieć troche szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś