Gość: denis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 21:53 WITAJCIE,MAM PYTANIE CO DO TEJ UCZELNI,JAK TAM JEST ,CZY DUZE WYMAGANIA,DUZO CHETNYCH,JESTEM TEGOROCZNYM MATURZYSTA I CHCE PARE OPINI NA JEJ TEMAT,DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_a_t_j_a Re: AKADEMIA ROLNICZA W SZCZECINIE 15.09.03, 22:13 witaj;) skladalam tam papiery na rezerwowy kierunek-dostalam sie mimo nierewalycjnej sredniej (4,0) z wymaganych pzredmiotow. chetnych jest sporo, ale wiekszosc rezygnuje- slyszalam, ze z odwolania i list rezerwowych dostaja sie agenci ze srednia ponizej 3,0. choc to tez zalezy od kierunku: na biologie zapewne wiecej jest chetnych niz na rolnictwo czy agronomie. od studentow slyszalam, ze na wszystkich kierunkach ciezka jest chemia i fizyka. tyle ode mnie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nef Re: AKADEMIA ROLNICZA W SZCZECINIE IP: *.osowo.pl 16.09.03, 14:46 Znam calkiem dobrze ARke, pol mojej rodziny tam pracuje :) Poziom jest rozny - zaleznie od kierunku - sa kierunki bardzo oblegane, gdzie wykladaja swietni profesorzy, sa tez takie, gdzie przyjmuja wszystkich przyglupow i sila ich przepychaja dalej, byle tylko miec studentow. Co masz zamiar tam studiowac dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: AKADEMIA ROLNICZA W SZCZECINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 18:15 planuje pojsc na Technologie żywności i żywienie człowieka,trudny to kierunek?,co mozesz mi o nim powiedziec i jeszcze o uczelni cos?dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: AKADEMIA ROLNICZA W SZCZECINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 18:11 halo czy ktos mi pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: AKADEMIA ROLNICZA W SZCZECINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:04 odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas Re: AKADEMIA ROLNICZA W SZCZECINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 23:01 mysle ze spoko Odpowiedz Link Zgłoś