Gość: stp IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 10:25 Chcialbym studiowac na wydzialach mechanicznych[air lub mibm]i zastanawiam sie na ktora politechnike sie wybrac warszawska czy wroclawska? co bedzie lepszym wyborem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belial Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:29 obie są dobre, więc wybierz tą do której masz bliżej, lub miasto które wolisz etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:37 Jeżeli chodzi Ci o mechanikę i budowę maszyn, to mogę powiedzieć tyle, że PKA (Państwowa Komisja Akredytacyjna) przyznała PWr ocenę pozytywną, a PW - wyróżniającą za kształcenie na tych kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:08 nie za kształcenie na tych kierunkach, ale na tym kierunku i to tylko na jednym jedynym wydziale. ja mimo to polecam PWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:14 mimb PW + mimb PWr = 2 kierunki 2 to już w języku polskim liczba mnoga. OCB? A może poprzesz swoje stanowisko jakimiś argumentami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asphyx Re: PW czy PWr???? IP: *.aster.pl 19.06.08, 21:25 i to tylko na jednym > jedynym wydziale. w jakim sensie? na PW wyróżniającą akredytację ma nie tylko wydział mechaniki i budowy maszyn, ja polecam PW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:33 MBM mozna studiować na 3 wydziałach. Tylko jeden z nich posiada ocenę wyróżniającą dla tego kierunku, reszta pozytywną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:22 A no prawda. :) Mam na myśli tę na MEiL. Na PWr, o ile mi wiadomo, żadna z mechanik nie ma wyróżnienia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:58 a ja na miejscu autora wybrał bym air na agh (wydział inżynierii mechanicznej i robotyki). choć każdy wybór będzie dobrym;] Odpowiedz Link Zgłoś