Dodaj do ulubionych

PW czy PWr????

IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 10:25
Chcialbym studiowac na wydzialach mechanicznych[air lub mibm]i zastanawiam sie
na ktora politechnike sie wybrac warszawska czy wroclawska? co bedzie lepszym
wyborem?
Obserwuj wątek
    • kasia-katarzyna88 Re: PW czy PWr???? 19.06.08, 14:39
      to, co ty sam wybierzesz
    • Gość: belial Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:29
      obie są dobre, więc wybierz tą do której masz bliżej, lub miasto
      które wolisz etc.
    • Gość: Taka jedna Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:37
      Jeżeli chodzi Ci o mechanikę i budowę maszyn, to mogę powiedzieć tyle, że PKA (Państwowa Komisja Akredytacyjna) przyznała PWr ocenę pozytywną, a PW - wyróżniającą za kształcenie na tych kierunkach.
      • Gość: kasia Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:08
        nie za kształcenie na tych kierunkach, ale na tym kierunku i to tylko na jednym
        jedynym wydziale.
        ja mimo to polecam PWr
        • Gość: Taka jedna Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:14
          mimb PW + mimb PWr = 2 kierunki
          2 to już w języku polskim liczba mnoga. OCB?
          A może poprzesz swoje stanowisko jakimiś argumentami? :D
        • Gość: asphyx Re: PW czy PWr???? IP: *.aster.pl 19.06.08, 21:25
          i to tylko na jednym
          > jedynym wydziale.

w jakim sensie? na PW wyróżniającą akredytację ma nie tylko wydział mechaniki i
          budowy maszyn, ja polecam PW
          • Gość: bolek Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:33
            MBM mozna studiować na 3 wydziałach.
            Tylko jeden z nich posiada ocenę wyróżniającą dla tego kierunku, reszta pozytywną
            • Gość: Taka jedna Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:22
              A no prawda. :) Mam na myśli tę na MEiL. Na PWr, o ile mi wiadomo, żadna z mechanik nie ma wyróżnienia. ;)
              • Gość: bart Re: PW czy PWr???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:58
                a ja na miejscu autora wybrał bym air na agh (wydział inżynierii mechanicznej i
                robotyki).

choć każdy wybór będzie dobrym;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka