Dodaj do ulubionych

ochrona srodowiska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 16:49
chce studiowac ochrone srodowiska, jestem z Torunia, jednak wolalbym studiowac na jakims innym uniwerku. Moze pomozecie mi dokonac wyboru. Myslalem o Olsztynie ale nie wiem. Prywatne uczelnie odpadaja.
Obserwuj wątek
    • Gość: michau Re: ochrona srodowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 20:21
      a dlaczego nie chcesz studiowac na UMK? Co do UWMu to sam sie zastanawiam, takze dolączam się do wątku, bo chetnie bym poznal opinie na temat tego uniwersytetu a w szczegolnosci tego kierunku.
    • Gość: piotr Re: ochrona srodowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:00
      co do ochrony srodowiska na UWMie to jest na dobrym poziomie. Z opowiadan znajomych wiem, ze dobrze im tam. Tez studiuje na UWMie tylko na innym kierunku. Fajny klimat, ludzie, miasteczko:)
    • Gość: cinek Re: ochrona srodowiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:32
      UWM spoko uniwerek, polecam! Na pewno nie pozalujesz!!!!
      • agnieszaa Re: ochrona srodowiska 27.06.08, 10:12
        Na UWMie Ochrona środowiska jest na dwóch wydziałach Ochrony
        Środowiska i Rybactwa(WOŚiR) oraz na Kształtowaniu
        środowiska i Rolnictwie.
        Sama studiuje na WOŚiR polecam :)
        • Gość: gosc Re: ochrona srodowiska IP: 83.1.116.* 27.06.08, 13:09
          a co myslicie o ochronie srodowiska na UJ<??> bo mam tam juz indeks ale nie wiem
          czy sie na niego zdecydowac poza tym ja jestem raczej humanistka (choc z
          przedmiotami scislymi tez nie mialam problemow ) ale sama nie wiem...:):******
          • Gość: ochroniarka :P Re: ochrona srodowiska IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.06.08, 13:35
            Wbrew pozorom ochrona środowiska nie jest wcale łatwa i jest dużo
            przedmiotów ścisłych:matematyka,chemia,fizyka.
            • paeonia Re: ochrona srodowiska 28.06.08, 21:36
              Warto studiować we Wrocławiu ;) taki kierunek jest między innymi na
              Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu :p o ile sie nie myle, to na
              Uniwersytecie wrocławskim też... :)pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka