Gość: Kasia IP: 81.15.194.* 28.07.08, 23:07 Witajcie! Jak wygląda wf na UŁ? Ja chce zapisac sie na basen dla początkujacych;) Gdzie nalezy zapisywac sie na wf? i czy trzeba osobiście, gdyz ja nie jestem z łodzi. Pozdrawiam studentow ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwina Re: Wf na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:41 ...na zajęcia wf zapisujesz w usos-ie ( rejestracja żetonowa jak już będziesz mieć aktywne konto w systemie) lub osobiście w połowie września... ogłoszenie będzie na stronie UŁ pod koniec sierpnia... w ubiegłym roku powiadamiali o tym również listownie... Zajęcia na basenie wyglądają w zależności od prowadzącego, w większości zaliczenia to przepłynięcie danym stylem w danym czasie... Każde opuszczone zajęcia masz obowiązek odrobić w inny dzień tygodnia... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl. Re: Wf na UŁ IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 15:41 zapisy są internetowe, masz podane kilka terminów zajęć z limitem miejsc, klikasz i jesteś, oczywiście, wszystko na zasadzie kto pierwszy ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wf na UŁ IP: 81.15.194.* 31.07.08, 19:57 Tylko,ze nie da sie w ogole zarejestrowac na tej stronie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveed Re: Wf na UŁ IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 20:16 bo dopiero pozniej jak Ci przysla juz list tam drobnym druczkiem bedzie podany termin zapisywania sie na stronie na wf, zazwyczaj to jest tak pod koniec wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś