Dodaj do ulubionych

Awf Poznań

IP: *.torun.mm.pl 07.09.08, 19:56
Kto się dostał na TiR ? Poznajmy się
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł008 Re: Awf Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:37
      Studiuję prawo ale po tym co usłyszałem od studentów o zachowaniu tego pana to prostu włosy mi z głowy wychodzą i skóra cierpnie. To jakiś koszmar i horror. Uniwersytet Jagielloński po prostu zszedł na psy. Słyszałem jak studenci na I roku administracji niestacjonarnej na WPiA na UJ narzekali między sobą na karygodne zachowanie jakiegoś młodego doktoranta z Katedry Teorii i Filozofii Prawa UJ, który wyżywał się na studentach kiedy robił im kartkówki na ćwiczeniach z Podstaw prawoznawstwa i tracił czas na takie tematy jak prawa zwierząt, aborcja czy eutanazja.Raz przyszedł do nich na ćwiczenia chwiejnym krokiem i czuć było od niego alkohol. Podobno był bardzo wstawiony(pijany), wręcz nie mógł ustać. I to ma być porządny wykładowca.
      • Gość: xyz Widzisz.... IP: *.zamosc.mm.pl 08.10.08, 13:38
        Widzisz.... tak to jest na państwówkach... olewają studentów, na prywatnych
        jestinaczej, kiedy student utrzymuje wykładowców, wtedy wykłądowca sie stara
        jest swietnie przygotowany punktualny, stara sie zawsze dogłebnie odpowiedziec
        na pytania studentów oraz pomóc!!
      • Gość: Biuro podróży Re: Awf Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 19:50
        Witam studentów AWF. Wiem, że szukacie biur podróży na praktyki.
        Służę pomocą 609 72 90 70.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka