Gość: Majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 12:47 Dziewczyny proszę polećcie mi jakąś maść łagodzącą podrażnienia po stosunku. Ja zaraz po, myję się płynem Lactacyd ale to niewiele pomaga, na drugi dzień odczuwam jeszcze pieczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? 20.10.10, 17:46 Może warto pójść do lekarza, może to infekcja. Ja używam Lactavaginalu w globulkach tak profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? 20.10.10, 17:58 nawilżać się PRZED, żeli intymnych w sklepach i aptekach od metra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 18:36 Ale ja nie mam problemów z nawilżaniem, czasem jest mi zbyt wilgotno, problem jest zawsze po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipielka Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 16:15 ja stosuje zel nawilzajacy w trakcie, po podmywam sie aa helpem, dokladnie osuszam i smaruje alantanem lub clotrimazolem (choc wiem, ze za czesto profilaktycznie sie go stosowac nie powinno). jeszcze lykam lacibios femina, ale nie wiem, czy ma to wplyw. w kazdym razie szybko jest ok, powiedzmy, ze jak sie seksimy poznym wieczorem, to rano juz wszystko jest w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.10, 17:48 no a jak sie seksicie kilka razy w ciiagu jednej nocy?\ Czy sie nie zdarza? mi sie zdarza, nawet 3-4-5 razy w ciagu nocy, czy tam juz nad ranem, nic mi nie dolega... a jak cos troszke, to mam sudocrem Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? 21.10.10, 19:14 Przyczyną może być alergia. Jeśli czegoś używacie (prezerwatywy?), możesz być na to uczulona ,albo nawet na mydło, lub żel, którym myje się Twój partner. Odpowiedz Link Zgłoś