Dodaj do ulubionych

Dyskomfort po stosunku, co kupić?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 12:47
Dziewczyny proszę polećcie mi jakąś maść łagodzącą podrażnienia po stosunku.
Ja zaraz po, myję się płynem Lactacyd ale to niewiele pomaga, na drugi dzień odczuwam jeszcze pieczenie sad
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? 20.10.10, 17:46
      Może warto pójść do lekarza, może to infekcja. Ja używam Lactavaginalu w globulkach tak profilaktycznie.
      • doral2 Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? 20.10.10, 17:58
        nawilżać się PRZED, żeli intymnych w sklepach i aptekach od metra
        • Gość: Majka Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 18:36
          Ale ja nie mam problemów z nawilżaniem, czasem jest mi zbyt wilgotno, problem jest zawsze po.
    • Gość: pipielka Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 16:15
      ja stosuje zel nawilzajacy w trakcie, po podmywam sie aa helpem, dokladnie osuszam i smaruje alantanem lub clotrimazolem (choc wiem, ze za czesto profilaktycznie sie go stosowac nie powinno). jeszcze lykam lacibios femina, ale nie wiem, czy ma to wplyw. w kazdym razie szybko jest ok, powiedzmy, ze jak sie seksimy poznym wieczorem, to rano juz wszystko jest w normie.
      • Gość: ja Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.10, 17:48
        no a jak sie seksicie kilka razy w ciiagu jednej nocy?\
        Czy sie nie zdarza?
        mi sie zdarza, nawet 3-4-5 razy w ciagu nocy, czy tam juz nad ranem, nic mi nie dolega...
        a jak cos troszke, to mam sudocrem smile
        • e-kasia27 Re: Dyskomfort po stosunku, co kupić? 21.10.10, 19:14
          Przyczyną może być alergia.
          Jeśli czegoś używacie (prezerwatywy?), możesz być na to uczulona ,albo nawet na mydło, lub żel, którym myje się Twój partner.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka