Dodaj do ulubionych

Geodezja......................... .. gdzie??????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:29
Gdzie studiować geodezję, jeśli na maturze zdawałem WOS i historię? <nowa matura>
Obserwuj wątek
    • lstiti Re: Geodezja......................... .. gdzie??? 27.01.09, 16:30
      To Ty najpierw zdałeś maturę a potem zacząłeś się zastanawiać nad tym co chcesz
      studiować?
      • Gość: mirek Re: Geodezja......................... .. gdzie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:34
        Tak!!! Jakiś problem? Do szkoły chodziłem po to, żeby się uczyć!
        • Gość: Tawananna* Re: Geodezja......................... .. gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:06
          No to super! Twoja chęć zdobywania wiedzy jest porażająca, w końcu trzeba być
          pasjonatem, by uczyć się czegoś, czego uczyć się nie trzeba. Mam nadzieję, że
          nauczyłeś się też obsługi Google'a - łatwo wyszukać, na których uczelniach jest
          geodezja. Sprawdzenie, jakie przedmioty wymagane są w rekrutacji, to już wtedy
          drobiazg.
          • Gość: Tawananna* Re: Geodezja......................... .. gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:07
            * chęć do nauki jest porażająca i budząca podziw

Żeby nie było, że ja tak krytycznie nastawiona :)
        • lstiti Re: Geodezja......................... .. gdzie? 27.01.09, 18:23
          >Do szkoły chodziłem po to, żeby się uczyć!

No kto by pomyślał, że do szkoły chodzi się po to żeby się uczyć.
    • Gość: f Re: Geodezja......................... .. gdzie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 18:51
      możesz iść na uczelnię prywatną
      • Gość: kikiabaddon Re: Geodezja......................... .. gdzie?? IP: *.chello.pl 27.01.09, 21:23
        prowokacja;0
        • Gość: f Re: Geodezja......................... .. gdzie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 21:29
          a czemu prowokacja? zadna prowokacja
    • wlodar1 Re: Geodezja......................... .. gdzie??? 27.01.09, 23:36
      Powiem Ci otwarcie. Jeżeli zdawałeś WOS i historię na maturze, a chcesz iść na geodezję to najpierw zdaj matmę rozszerzoną. Inaczej zapomnij, bo się nie dostaniesz (chyba, że na prywatną uczelnię). Matmy na geodezji jest dużo. Idź na coś bardziej humanistycznego, nie trać nerwów na geodezję.
      • wlodar1 Gdzie?? 27.01.09, 23:45
        A jak już się uprzesz na geodezję i kartografię to masz
        www.uczelniawarszawska.pl/O_uczelni,,50.html
        i chyba jest jeszcze jedna we Wrocławiu prywatna geodezja, a tak to wszystko na państwowych uczelniach jest (AGH, PWaw, UWM, WAT...)
        • Gość: f Re: Gdzie?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.09, 00:20
          wroclaw:
          www.wnt.dsw.edu.pl/index.php?id=1249
    • Gość: grzyby po deszczu Re: Geodezja......................... .. gdzie??? IP: *.ds7.agh.edu.pl 28.01.09, 22:17
      Chyba niestety nigdzie. Stary to jest kierunek techniczny.
      • Gość: manchester Re: Geodezja......................... .. gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 12:50
        no nie zdawała wos i historie i myśli o historii, no nie co za ludzie, hahaha
        nie masz żadnych szans na państwowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka