Gość: agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 18:03 proszę mi objasnić cóz to takiego - muszę napisać artykuł na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: złoty.strzał Re: Tuleje gwintowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 18:14 może stulejka? Wiec co nieco na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Tuleje gwintowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 18:29 jak masz stulejke biedaku to w te pędy do urologa - moze jeszcze nie jest za późno - nie bój się zabieg nie jest skomplikowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tuleje gwintowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 19:21 google naprawdę nie gryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Tuleje gwintowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 20:19 nie gryzie chłopcze ale tam nic nie ma na czym mozna by było oprzeć artykuł - paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty.strzał Re: Tuleje gwintowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 21:06 Stulejka (łac. phimosis) – męskie schorzenie wrodzone lub nabyte polegające na zwężeniu ujścia napletka, które uniemożliwia (stulejka całkowita) lub utrudnia (stulejka częściowa) ściąganie napletka (w wzwodzie lub w stanie spoczynku penisa). Łacińska nazwa pochodzi od greckiego słowa φῑμός , czyli kaganiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tuleje gwintowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 21:26 czemu mówisz do mnie chłopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Tuleje gwintowe IP: *.chello.pl 14.02.09, 22:08 To sio do biblioteki, to ty piszesz artykuł a nie forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś