kawowy.mlynek 10.01.05, 18:49 Witam Kolegów, dziękuję za przyjęcie na Forum. Mam nadzieję, że uda nam się pogadać na interesujące nas tematy i dowiedzieć nawzajem od siebie czegoś nowego. Z pozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawowy.mlynek Re: witam 10.01.05, 20:15 Hmm, jestem tu juz jakis czas, a jeszcze nikt sie ze mna nie przywital Szczesc Boze, dziateczki. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: witam 10.01.05, 21:05 Witaj Witaj - dlaczego "mielesz kosci"? Co to ma oznaczac Odpowiedz Link Zgłoś
kawowy.mlynek Re: witam 10.01.05, 21:09 Z czystej nieskalanej przekory :-) Mam nadzieję że nikogo to nie odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
kawowy.mlynek Re: witam 10.01.05, 21:25 Jeszcze dodam ze ta piosenka byla moim pomyslem na nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: witam 10.01.05, 21:27 kawowy.mlynek napisał: >Podziękowania dla Gregoraka za wiersz (piosenkę?). Jesteś jego autorem? Niestety młynku! Pan Bóg nie dał mi talentu do tworzenia tak pięknej poezji... A tak wogóle to wstyd nie znać tego kultowego przeboju! www.poema.art.pl/site/itm_56405.html Bractwo czeka! www.poema.art.pl/site/sub_5786.html Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Chyba powinien admin, ale skoro milczy powitam ja 10.01.05, 21:05 Czułem jak swoimi delikatnymi dłońmi dotykałaś moich żelaznych okuć i cały świat zawirował wraz z ruchem mojej zwariowanej miłością korbki lecz kiedy się zbuntowałem i cały zardzewiałem ty zamiast mnie pocieszyć - wrzuciłaś mnie do śmieci Chciałbym z tobą zatańczyć, ale nie mam prawej nogi Chciałbym cię mocno przytulić, ale nie mam prawej dłoni Chciałbym popatrzeć na ciebie, na ciebie, ale nie mam także głowy Bo na imię mam Młynek a nazwisko Kawowy Bo na imię mam Młynek a nazwisko Kawowy Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Cześć Młynku!!! 10.01.05, 21:32 Mam nadzieję, ze moje kości pozostaną całe, a i rozumku mi nie przemelisz. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: witam 11.01.05, 16:45 I my witamy, drogi Młynku i serdecznie zapraszamy do pisania postów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawowy.mlynek Re: witam 11.01.05, 16:48 Postaram sie tu bywac jak najczesciej, bardzo podoba mi sie to forum i ta wasza zazylosc. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojej "bandy" z otwartymi ramionami, hehehe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś