gradufka 30.01.06, 21:03 Gdzieś ty? Żyw jesteś a może fryz zmieniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupernick Re: Kuper nick! 30.01.06, 22:35 Blagam o wybaczenie, ale wlasnie odkrylem ze Ziemia jest okragla. Wroce jak to potwierdze. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kuper nick! 30.01.06, 23:24 kazde dziecko wie, że na skorupach gigantycznych żółwi spoczywa! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 30.01.06, 23:35 Kuper ma demencję, myślę ze w tym wieku to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 30.01.06, 23:44 w XV? mocz ścieka rynsztokami a oni se zęby wyrywają z rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuper nick! 31.01.06, 11:32 e kity nam wciska laskę jakąś zarwał i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Kuper nick! 31.01.06, 12:23 ziemia jest płaska...sama to widziałam w wakacje....nad morzem... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kuper nick! 01.02.06, 12:27 gradufka napisała: > > Kuperek, Ziemia nie jest okragla! A może kuperek Ziemi jest okrągły?? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 03.02.06, 19:30 "Dżejloł" to tajny szyfr nie dopoznany dla mnie. Poproszę o przypis do postu powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuper nick! 03.02.06, 19:39 jak to nie wiesz kto to dżejloł to taka jedna znana pani z kuperkiem Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 06.02.06, 18:10 Ja nie wiem, nie wiem, nie wiem!!! Nic nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuper nick! 06.02.06, 22:31 no bo się uczysz tylko zamiast tiwi oglądać www.jenniferlopez.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 13:22 Właśnie otwieram sobie Dżeniferkę, a ta cała niewiedza moja stąd, ze taka mało światowa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 13:37 Kupernick na wizażu własnej rekonstrukcji siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 13:38 A to co innego. Trzeba o siebie dbać. To rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 13:40 ty to masz gradufciu słabość do tego kuperka - nikt oprócz ciebie o nim nie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 13:52 No mam, bo to przeciez historyczna osoba i nie powiem, elokwętna i z fryzem i w sukience,a teraz jeszcze na wizażu. Ja nie wiem czemu wy o Kupciu zapominacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 14:04 bo ja czuję że między wami coś iskrzy chociaż kuperek zaakceptował mnie jako swoją jedyną przyjaciółkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kuperek, proszę się zameldować! 14.02.06, 14:15 bój sie boga Panterko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuperek, proszę się zameldować! 15.02.06, 16:17 Iskrzy co najwyżej z jednej strony, czyli z mojej. Przecież ten Dziad ("Dziad" z dużej litery) kompletnie zignorował moje wezwanie. No, własnie, dlaczego Kinia ma się bać Boga? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kuperek, proszę się zameldować! 15.02.06, 18:29 juz ta Kinia wie dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuperek, proszę się zameldować! 15.02.06, 20:09 a Ty, Mateo, bogobojny jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Kuperek, proszę się zameldować! 15.02.06, 22:27 niestety nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Droga Gradufko 15.02.06, 20:35 Spiesze doniesc ze oczywiscie ja takze czuje do ciebie tak zwana miete, ktora to mieta spowodowala u mnie niespotykane do tej pory napady niesmialosci. Niesmialosc z kolei sprawila, ze drzalem z ekscytacji czytajac slowa spod twych raczek wychadzace lecz nie smialem na nie odpowiadac. Dzis przy obiedzie uraczylem sie dodatkowo poteznym kuflem piwa, ktore sprawilo, ze nie widze nic przez moj teleskop, ale za to mam wiecej odwagi. Wybacz, luba, ze tak rzadko tu goszcze, ale jestem doprawdy przeciazony nadmiarem obowiazkow i brakiem zrozumienia u otaczajacych mnie medrcow. Sle uklony takze dla reszty zgromadzonych, Mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Droga Gradufko 15.02.06, 20:42 Kolana się ugły pode mną, gdym czytała post Twój erudyczny. Jesteś wreszcie, o zacny Mędrcze! Nie przeciążaj się nadmiernie, Mikołaju,real to tylko real, nie należy go traktowac zbyt poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Droga Gradufko 15.02.06, 20:50 Widze ze cos jasnieje swiatlem niebianskim. Czy to gwiazda? Nie, to Gradufka! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Droga Gradufko 15.02.06, 20:53 Gdybym to był ten ble... wczorajszy dzień, to bym potraktowała powyższe jak walentynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:03 Potraktuj, bo z toba kazdy dzien jest swietem. Martwi mnie jedynie to, ze jestem kanonikiem i nie wiem, czy bedziesz to w stanie zaakceptowac. Mamy dwie mozliwosci do wyboru: albo zrzeke sie swiecen kaplanskich, co niestety pociagnie za soba dotkliwe straty finansowe, jako ze zostane pozbawiony stalego zrodla dochodu. Drugie wyjscie z tej trudnej sytuacji przedstawia sie nastepujaco: wybrać opcję zapożyczoną z "Ptaków Ciernistych Krzewów". Nie wiem tylko, czy masz 60 lat wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:05 Olej te święcenia. Będę Cię utzrymywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:09 Jestes cud kobieta. Moje szczescie nie zna granic, mam ochote pofrunac az pod sufit mojej izby, a to cale dwanascie metrow! Dzieki temu, ze mnie utrzymasz, a jeszcze upierzesz, ugotujesz i uporzadzisz, bede mogl calkowicie oddac sie mej pasji astronomicznej. Obiecuje, ze zostane najbardziej znanym polskim naukowcem, bo to nieprawda co ludzie opowiadaja, ze ja niby Niemcem jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:16 Mi nie przeszkadza to, ze jesteś zagraniczny.Zrobię co przykażesz. Będę Cię wspierać,nic nie żądać w zamian. Widziałam dziś w dyskoncie przecenionego mopa. Pójdę kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:20 Ty tego nie musisz wiedzieć, patrz w gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:32 No to ide patrzyc poniewaz wzrok mi sie juz odmetnia a niebo nad toruniem lekko przejasnia. Pamietaj, luba ma, ze nawet gdy mnie nie ma to jestem przy tobie. Oddany i wielbiacy Mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Droga Gradufko 15.02.06, 21:37 Tylko uważaj, żeby przelaujący ptak nie zrobił na Ciebie kupy. Brudne szaty zostaw w alkowie. Upiorę. Miłej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Droga Gradufko 15.02.06, 22:30 i własnie dlatego Boga się Panterce bać kazałem. witaj astronomie, co polskie wydało Cie plemię! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuper nick! 15.02.06, 22:35 ojeju ale ci zazdroszczę gradufciu a mateuszowi to dalej nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 16.02.06, 14:07 Kiniu, gdybyś się mu narzucała tak jak ja to może też by Ci dawał swoją sukmanę do prania. Ja też nie wiem, o co chodzi Mateuszowi. Pranie rozchodzącej sie w szwach,starodawnej sukmany astronoma po eraktywacji to przecież zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kuper nick! 16.02.06, 14:30 gradziu, wydaje mi się, że on już jest twój. pięknie ci pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Kuper nick! 16.02.06, 14:44 Potwierdzam - pięknie Ci pisał - to musi być miłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 22.02.06, 16:03 ja też nie wiem to prawda , pieknie mi pisal Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kuper nick! 04.03.06, 20:42 Ja chcialem tylko powiedziec, ze najnowsze badania naukowe wykazuja, ze ziemia jest jednak kwadratowa 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kuper nick! 05.03.06, 11:51 mateuszwierzbicki napisał: > ale płaska? Nieeee, szescienna, taka z kantkami 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Kuper nick! 05.03.06, 12:40 Przepraszam ze mnie nie bylo - zdrzemnalem sie na chwile gdyz smiertelnie zmeczony jestem. Kolegom Mateuszowi i Qubaqowi pragne powiedziec ze nie oni jedyni zyja w ciemnogrodzie. Ziemia plaska? Prosze bardzo, sadzcie tak dalej! Nie wy pierwsi podwazacie slusznosc moich tez, a ja tu zapieprzam jak nienormalny. Kiedys mnie docenicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Kuper nick! 05.03.06, 16:19 Czy ktos moglby mi to laskawie przetlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 05.03.06, 16:31 no piszem że spox man, nie? co sie napinać w kosmos nie polecisz, nie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 08.03.06, 11:57 bo kosmos też jest płaski trywialny ze skierowaną prostopadle i czule osią czasu bezwzględnie zorientowaną nieludzko Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kuper nick! 08.03.06, 12:20 To najwyżej piernicznie głową w firnament... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 08.03.06, 12:31 w średniowieczu pierniczyli w Toruniu to tam! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 08.03.06, 12:39 psiakość! juchacha! frymarczeć frymarket - kot kata kotolik Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kuper nick! 08.03.06, 12:42 Kot Kata plastikowe czaszki pomarańczowa jucha uchacha! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 08.03.06, 12:46 juchuchu w katakocim uchu pomarańczowe plastiki zabić czasowniki bezokoliczniki i wymięsłowy owe nie nowe Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Kuper nick! 18.05.06, 21:49 jakie ma to znaczenie jeśli się zerwało Gradufkę jako te planete z mosiężnej sfery Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 19.05.06, 12:58 My się w ogole zastanówmy czy ta Ziemia w ogóle jest, bo ja czasem watpię, a czasem nawet bardzo. Może Kuperus to odkrył i zawstydzon znikł, ewaporował niepozostawiwszy nawet po sobie galaktycznego kurzu. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Kuper nick! 19.07.06, 14:56 Witojcie nudziarze, co tam słychac? Ja jestem bardzo zapracowany bo jest malo chmur na niebie i moge dokonywac wielu odkryc. Ostatnio stwierdzilem na ten przyklad ze ziemia jest kwadratowa. A jak sie ma moja przyszła zona Gradufka? - Kuper Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Kuper nick! 19.07.06, 15:09 kwadratowa powiadasz? nie żeby miało to coś zmienić w moim życiu, ale niecierpliwie czekam na publikację tych badań;) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Kuper nick! 20.07.06, 01:18 nigdzie się nie wybieram. spokojniutko poczekam na odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 24.07.06, 14:53 Kwadratowa i kanciasta, czasem nawet i uwiera, trzeba by já byo podpilowac. Ja sie miewam dobrze, czesto spogladam ku gwiazdom i ogladam sobie Twoje fotki ku pamieci w podrecznikach z liceum. Jedna, wydarta, miewam nawet w portmonecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 15.12.06, 11:55 Dawno nie miałam z Tobą kontaktu, skontaktuj się, Kuprze! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 18.12.06, 10:41 Niczek, bo dostaniesz w Kuper! Święta lezą, chcę Ci złożyć życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Kuper nick! 27.12.06, 19:58 Jestem jestem, strasznie się pienikami objadlem i juz nie mialem sily pisac. To gdzie idziemy lala na Sylwka? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kuper nick! 29.12.06, 12:40 Może tak byście we dwoje, kameralnie, romantycznie...i tylko jakieś lokalne toruńskie radio cicho w tle...ach... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 29.12.06, 13:33 Tak jak pisze Mrug byłoby cudownie, co Ty na to, Moj Drogi Astronomciu? A Ty wiesz Kuperku, ile taki piernik ma kalorii? Na pewno całe stado! Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Kuper nick! 29.12.06, 14:18 Ja jestem bardzo szczuply, patykowaty wrecz bym powiedzial. A jak kobitka ma troche sadelka to tym lepiej - jest za co chwycic. To co? Przyjezdzasz do mnie do Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 05.01.07, 13:08 Przepraszam, Sylw przeleciał nam koło nosa, przeze mnie, bo mnie odcieło do komputera. Oczywiście,że przyjadę, póki karnawał trwa. Uwielbiam falistodługowłosych mężczyzn w sukienkach. Nie szkodzi, że nie wyglądasz jak zawodnik sumo, jeszcze parę pierniczków i nadgonisz. A w P. gwiazdy też piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
kupernick Re: Kuper nick! 05.01.07, 15:57 To idę na stację czekać na Cię najdroższa moja. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Kuper nick! 05.01.07, 16:16 Sprawdz tylko Kupciu astrologicznie o ktorej przybede raczym zelaznym rumakiem PKP, bo mu sie rozklad wraz z nowym anno domini zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś