Dodaj do ulubionych

pytanie do sąsiadów

12.04.05, 18:37
Wtamy. Mamy małe pytanko. Czy ktoś widział, aby było coś robione przy klatce C na parterze po prawej stronie przy izolacji? U nas też wyszła wilgoć i zgłosiliśmy reklamację. Kierownik twierdzi, że już poprawili izolację. Z tego co obserwujemy, to przy klatce A dosyć długo jest rozkopane i schnie, a u nas nie widzieliśmy żeby cokolwiek się działo. Dziękujemy za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • michal_c4 Re: pytanie do sąsiadów 13.04.05, 08:31
      Witam, wegług mnie izolacja w klatce C nie była poprawiana. Ostatnio jestem tam
      prawie codziennie i nic nie widziałem. Majster mówił mi że nasza klatka ma być
      tak samo robiona jak klatka A.
      • michal_c4 Re: pytanie do sąsiadów 13.04.05, 22:37
        W uzupełnieniu:
        Dzisiaj majster powiedział mi, że izolacja przy klatce C zaczęta zostanie jutro,
        czekają, aż przyjdą płytki.
    • kolo77 Re: pytanie do sąsiadów 13.04.05, 08:53
      Witam. Tu sasiedzi z parteru ( od wilgoci).Piszcie i monitujcie poproscie tez
      dyrektora ktory to obejrzy.Najlepiej załatwiac to z biurem a nie z
      kierownikiem.Dyrektor jest osoba kompetentna on spisuje protokół i kierownik
      podejmuje wowczas działania.My postapilismy podobnie pierwsze zgłoszenie do
      kierownika ktory wstawił do mieszkania osuszacz, apotem dyrektor stwierdziła ze
      takie problemy trzeba zgłaszac oficjalnie pisemnie.A tak wogóle my nie
      zauwazylismy aby cos było robione przy klatce C , moze to nie jest tak
      konieczne jak w naszym przypadku. U nas wima obarczany jest prog
      wejsciowy ,ktory podczas roztopów został przelamy i woda sie dostała pod
      posadzke.Poki co reklamujcie,rekalmujcie nie wolno zwlekac
    • kasiaczekg Re: pytanie do sąsiadów 15.04.05, 10:04
      Dziś rano przy klatce C zrywali kafelki w wejściu.
      • lukka74 Re: pytanie do sąsiadów 15.04.05, 11:35
        tak widzialem dzis Panow w czerwonych uniformach, ktorzy przyjechali samochodem
        z napisem: Margo - naprawy gwarancyjne....
    • michal_ola Re: pytanie do sąsiadów 15.04.05, 15:13
      Wczoraj byliśmy w MARGO i dowiedzieliśmy się, że nasza klatka będzie robiona. Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka