eszmeralda.i.papugi 08.10.13, 19:48 masz moje owacje na stojąco, nieustająco : ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: Dittuś : ) 08.10.13, 20:24 no coś Ty : ) skąd ta mina psy szczekają, karawana jedzie dalej swoją drogą, porównać coś takiego do psa? do Psa ? Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Dittuś : ) 08.10.13, 20:28 mój pies, Dittuś, odczuwa każdy mój nastrój, jak on się stara mnie rozweselić gdy mi źle, aż serce rośnie ... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Dittuś : ) 08.10.13, 20:42 A mój kot to się na mnie kładzie i ociepla dittę swą A pachnie niczym,bezzapachowiec,tyle że jego szczynki i kupy tylko cuchną Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Dittuś : ) 08.10.13, 20:53 odwrócić się plecami do wszelkich podszywek, miałkości, podłości i zwrócić się ku pięknu, zaufać sercu swemu ... wiesz, że jej matka była jeszcze niewolnicą ? że miała męża łajdaka ? wielka kobieta Tina Turner - Sarvesham Svastir Bhavatu - (Peace Mantra + Transcription) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Dittuś : ) 09.10.13, 03:55 To ciekawe bo niektórzy są "6"mi Chyba te trolle co po forach latają ,ale co tam Może trze trutkę rozpylić ? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Dittuś : ) 09.10.13, 04:08 wyleczyc sie z CHAD (44) krissi21 -forum chad gazeta.pl schizofrenia z małej litery (44) mifredo -fora prywatne gazeta.pl Cha,cha cha-(na dzień dzisiejszy).Ile czwórek widzisz Eszmeraldo? Można sprawdzić Odpowiedz Link