06.04.14, 16:10
Z resztą z jakiej racji pchasz się tu na administratorkę niby z jakiej racji? i po co?
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Madau 06.04.14, 16:11
      sorry pchałaś bo jest po sprawie.
      • uwierz_w_to Re: Madau 06.04.14, 16:14
        Nie miała byś tu nic do moderowania,kasowania,usuwania i banowania, nic tobie do administracji tego forum. I nic do czytania skasowanych moich postów.Sprawa jest zakończona.
        • uwierz_w_to Re: Madau 06.04.14, 16:29
          No to się prawdy na temat książki madau się dowiedziałem z forum mifredo, wydanie a napisanie książki którą chcą wydać to dwie różne sprawy no ewentualnie wydanie i za własne pieniądze wydanie tak jak ma się w owym przypadku.Mogłaś się pochwalić Madau że płacisz za wydanie książki a teraz znowu się źle czujesz"nie ze mną bruner te numery" a i jeszcze bezczelnie do administracji tego forum się pchałaś ,a to po moim trupie dopiero masz szansę.
          • uwierz_w_to Re: Madau 06.04.14, 16:32
            pardon miało być napisanie i za własne pieniądze wydanie, więc pewnie warta uwagibig_grin
            mojej znajomej wiersze wydali ale się trochę nachodziła, też schizofreniczka ale ją w końcu docenili i ktoś zauważył że miała talent więc nie musiała płacić za wydaniesmile
    • eszmeralda.i.papugi Przepraszam Madam, przepraszam Monsieur 06.04.14, 18:11
      Gdybym wiedziała jakiego bigosu nawarzę, siedziałabym w domu jak kura na grzędzie, pilnując, czy komu się krzywda nie dzieje. Przenigdy nikt nie wpraszał się do administracji, wielka, wielka krzywda stała się naszej koleżance, przez moją niefrasobliwość.
      Wyjaśniam na kumatych
      • ditta12 Re: Przepraszam Madam, przepraszam Monsieur 06.04.14, 19:57
        < a i jeszcze bezczelnie do administracji tego forum się pchałaś ,a to po moim trupie dopiero masz szansę.>

Jesteś trupem,Zombi!
        Zazdrościsz czegoś?Madau jest biedna,pracuje charytatywnie jak wiesz,dają jej rentę francuską ale ceny są francuskie we Francji.
        Za 800zeta butów swej córce nie kupuje bo jej nie staćsad
        • ditta12 Re: Przepraszam Madam, przepraszam Monsieur 07.04.14, 08:04
          Ale numer.Nie wiedziałam o co ta kłótnia dopiero dziś załapałam że o te wpisy Madaubig_grin
          Myślałam że coś się stało.
          Madau czemu Wydawnictwo nakazuje Ci usunąć wpisy z forum>
          Chce mieć wyłączność na każde Twoje słowo zapisanie czy co?
          Jakaś paranoja z tym.
          • madau Re: Przepraszam Madam, przepraszam Monsieur 07.04.14, 08:12
            No, takie sa wymogi. Choc mozna je pominac nie wspominajac o wydawnictwch. Dowiedzialam sie od pewnej pani ze w necie mam cholernie zla opnie i chcialam przeszukac watki ale na zadnym forum nic zlego o sobie nie znalazlam.

Napisalam do Eszmeradldy by pokasowala moje watki ale pozniej juz wiedzialam jak to z nimi zalatwic, paranoja mnie jakos wziela od pewnego czasu nie czuje sie dobrze sad

Eszmeralda zobaczyla mojego maila dopiero w weeken wiec chciala mi dac uprawnienia zebym pokasowala - i dlatego Uwierz myslal ze chce sie pachac do administracji. Proste jak drut
            chociaz troszke sie namieszalo wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka