25.12.15, 16:40
Każdego dnia powolutku uczę się. Nie czytam ditto książek,wydaje mi się to niepotrzebne.Nie przybieram światopoglądu pisarzy mogę się z nimi jedynie zgadzać lub nie.Czasem może zauważyć kilka zdań napisanych i to wystarczy żeby przestał czytać.Na temat schizofrenii np: nigdy nie przeczytam książki,nie mam po co.Madau też nie przeczytam nie interesują mnie zbytnio doznania ludzi chorych,sam to przechodziłem więc wiem.Znam te stany.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Dochodzę 25.12.15, 16:47
      Ja w zasadzie zawsze byłem typem samouka,każdy jakoś się uczy i ma własny światopogląd. Będąc młody już dużo myślałem i trochę czytałem jak chorowalem na schizofrenie miałem setki przemyśleń i to błędnych ale nie chodzi o to że były błędne.Chodzi o to ze na tym wszystkim swoją świadomość budowalem .Musiałem te etapy przejść gdybym ich nie przeszedł nie doszedł bym to pewnych spraw.
    • uwierz_w_to Re: Dochodzę 25.12.15, 16:57
      Ktoś wymyślił matematykę dosyć prosta ta matma ja beton jestem z matmy do potęgi.Wydaje się w naszym świecie ze innej matematyki nie da się zastosować? Otóż systemów matematycznych jest niezliczoną ilość a my korzystamy z najbardziej prymitywnejsmile na której się opiera naszą nauką i cały system.
    • uwierz_w_to Re: Dochodzę 25.12.15, 17:00
      Chyba wylacze te podopowiadacze w tym telefonie bo mi tu pierdzieli i zwalnia pisanie.
    • uwierz_w_to Re: Dochodzę 25.12.15, 17:04
      Nie rozumiecie? Hehe jaki system byśmy matematyczny nie zastosowali wynik i tak by był prawidłowysmile ale mniejsza z tym i tak chyba nie zrozumiecie.
    • uwierz_w_to Re: Dochodzę 25.12.15, 17:08
      Ciężko to zrozumieć i ciężko mi to wytłumaczyć po prostu w naszej rzeczywistosci używając innej matematyki też była by prawidłowa gdybyśmy nie porownywali jej do obecnej.Np: Inna cywilizacja może z takiej właśnie korzystać dla której nasz to będzie tabu.
      • ditta12 Re: Dochodzę 26.12.15, 12:51
        Czy na pewno 2+2 to cztery,Uwierzu?
        Czy nic nie jest pewne do końca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka