19.09.14, 08:26
Masz trochę do poczytaniasmile,znowu mi telefon wysyła kody,już nie mam siły dzwonić do operatora mili się tym zająć.Ja już 3 kawkę bedę pił, wczoraj wieczorem popuściłem diety trochę miałem kryzys.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:44
      ditta spoko tabsy łykam dzień w dzieńsmile,dla świętego spokoju, nic mi nie jest,ale widzisz jak spojrzałaś na to odrazusmile że mam psychozę.I tak o wielu rzeczach nie piszę,napisałem dziś bo jakoś tak chciałem musiałem to z siebie wyrzucić w końcu.
      • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:47
        skoro to są psychozy to dosyć ciekawe np: to że rozumiem czasem całe zdania w róznych językach fakt mozna to jakoś podciągnąć pewnie pod psychozę to że widzę w radiu pisze o omamy wzrokowe o syreny omamy słuchowe,z ograniczeniami prędkości o awarię samochodu przypadkową.Ja się do tego już przyzwyczaiłem nie zwaracam już na to uwagi zbytnio.
        • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:49
          to że często widzę ufo to też wzrokowe nawet już nie mówię o tym nikomu,fakt to co powinienem brać? do cholery.
          • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:50
            choć dobrze że nie jasnowidzę i nie przepowaiadambig_grinsmile
            • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:52
              fakt na samym początku myślałem że to może jakieś jazdy albo coś,nawet zastanawiałem się czy jestem normalnysmile no jestem w miarę tylko przy piciu mi czasem dobija taki już typ.
              • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:56
                takich wariatów pół światów więc spoksiksmile wszystko ze mną jest SI żarciki mnie się normalnie trzymają lepiej żartować niż płakać, człek jak nie powie co czasem ślina mu na język przyniesie to źle w końcu jesteśmy tylko ludźmi.
                • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:57
                  Mnie to ditta rybka kto jak to uzna czy to psychoza czy nie, wiesz jacy sa ludzie.
                  • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 08:58
                    Mogę tu takie wykłady na temat wiary pisać że czacha mała lub polityki ale po co?Dla kogo? hehe
                    • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:00
                      A to że jestem Antychrystem to piszę wsze i wobec bo nim jestem!
                      • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:01
                        i co teraz mnie spalą na stosie? czy co pisze jak jest.
                        • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:02
                          Oni ditto są większymi niż ja uwierz mismile
                          • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:03
                            Oni tzn. wyznawcywink
                            • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:14
                              Ludzie sa jacy są są porostu głupi i to nie jest wina ludzi jako ludzi,ale tego systemu i wiary.Czekają na jakiegoś Mesjasza czy przyjście Jezusa, nie to nigdy się nie zdarzy po prostu sami dopasują bieg wydarzeń,Żaden Bóg nigdy na ziemię nikogo nie wysłał i nie wyśle, każdy interpretuje to na swój sposób,ci którzy mieli zdolności jasnowidzenia też nie byli w stanie przewidzieć zdarzeń dokładnie,to jest wszystko przypadek większy lub mniejszy,można coś przewidzieć oczywiście miałem taki moment w szpitalu(że w snie widziałem co się zdarzy za parenaście sekund po czym się obudziłem i dokładnie to samo się wydarzyło)ale nie da rady przewidzieć odległej przyszłości zdarzenie po zdarzeniu,przewidywali nadjeście antychrysta więc może jakiś człowiek się kiedyś urodzi za którego go wezmą,można przewiedzieć wojny to nie jest trudne przcież,nie było wieku bez wojny.
                              • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:18
                                dopasują ludzie sami zbieg okoliczności i wydarzeń, do puki wiary będą rządziły w bzdurne religie będą rządziły do puty wojny będą trwały.
                                • uwierz_w_to Re: Ditta 19.09.14, 09:20
                                  Religie i kościoły to jest największe zło tej planety! te wiary wykańczają ludzkość i hamują rozwój duchowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka