Dodaj do ulubionych

Implanty Hybrydowe

23.06.13, 15:56
Witam, czy ktoś z Was zna może klinikę w Polsce wszczepiającą implanty hybrydowe? Pracuję we Francji - tam jest to teraz hit, ale w Montpelier zaproponowano mi za 3 200 EUR za implant. Mimo wszystko przesada.
Obserwuj wątek
    • jol_ka_32 Re: Implanty Hybrydowe 23.06.13, 22:12
      Nie słyszałam o takich implantach w Polsce. Napisz coś więcej, może u nas się inaczej nazywają. Jak to wygląda?
      • maria-nna82 Re: Implanty Hybrydowe 24.06.13, 07:24
        Popieram prośbę. Czy chodzi o implanty firmy TBR?
      • sooowka6 Re: Implanty Hybrydowe 24.06.13, 21:34
        Tak, TBR. Francuski koncern. Znalazłem polską stronę internetową (www.tbr-implanty.pl), ale niestety nie ma tam listy gabinetów, które z nimi współpracują :( Może spróbuję się skontaktować.
      • tbr_polska Re: Implanty Hybrydowe 10.10.13, 19:10
        Wszelkie informacje na temat implantów hybrydowych na stronie implantyhybrydowe.pl/
    • snoooop Re: Implanty Hybrydowe 25.06.13, 09:56
      A znacie już kogoś kto ma taki implant? Wygląda ciekawie. Ja mam odbudowaną górną piątkę zwykłym implantem ale po roku uciekło mi dziąsło i widać metal jak się mocniej uśmiechnę. Jak by ktoś znalazł speca od tych implantów hybrydowych to ja się piszę.
    • 2weget Re: Implanty Hybrydowe - Klinika Borczyk 26.06.13, 11:05
      zajrzyjcie tu na fb www.facebook.com/ImplantyZebow albo na ich stronę www.borczyk.pl jest to profesjonalna klinika i wydaję mi się, że oni takie usługi oferują.
    • puterko72 Re: Implanty Hybrydowe 28.06.13, 09:21
      We Wrocławiu u doktora Trześniewskiego można takie zrobić. Ja mam taki implant. Dla mnie decydujące było to, że nie trzeba takiego implantu odsłaniać po okresie gojenia bo to implanty które zakłada się jednoetapowo (to znaczy że doktor cię znowu nie potnie). Pozdrawiam wszystkich "nosicieli" implantów:)
    • gazetnika Re: Implanty Hybrydowe 09.08.13, 10:41
      W Polsce inplanty hybrydowe już są. I dzięki Bogu bo to chyba najlepsze inplanty. Gojenie rewelacyjne a i póżniej nie ma żadnych problemow. Ja zakladałem we Wrocławiu ale jest też facet na śląsku. W Warszawie na pewno też bo TBR to światowa marka. We Wrocławiu dr. Trześniewski. A na śląsku chyba Borczyk.
    • dobek21 Re: Implanty Hybrydowe 14.09.13, 01:14
      IMPLANTY HYBRYDOWE SĄ W Dento City na Bemowie.Jako jedyna klinika.masz 4 razy taniej.Pozdrawiam
      • elzrut19 Re: Implanty Hybrydowe 05.09.14, 09:21
        .. tak , tak , 4 razy taniej i 8 razy gorzej. Tu liczy się tylko kasa a nie pacjent
    • dobek21 Re: Implanty Hybrydowe 14.09.13, 22:02
      Witaj Implanty Hybrydowe w Dento City na Bemowie za niecałe 4 tys a więc ponad 3 razy mniej.Jako jedyna klinika w promieniu kilkuset kilometrów.
      • lowiczanka.b Re: Implanty Hybrydowe 17.12.13, 13:00
        w zakresie implantologii to mają spore doświadczenie i nowoczesne urządzenia, więc mysle, że Borczyk to byłby dobry wybór.
      • elzrut19 Re: Implanty Hybrydowe 05.09.14, 09:29
        ... nie reklamuj jej tak , ja tam byłam i znam jeszcze co najmniej dwie pacjentki , które korzystały z usług. Niedopasowany mos, próba założenia korony zębowej od innego pajeta.
        Wzięcie kasy i niedokończenie usługi itp. Chcesz stracić kasę to idź do Dento City
        • big_benka Re: Implanty Hybrydowe 15.09.14, 08:12
          Implanty generalnie są bezpiecznym zabiegiem, a ryzyko jest minimalne, bo ta technologia już się dość rozwnięła. Fakt faktem, zajmuje się tym lekarz, a jest tylko człowiekiem, może więc coś pójść nie tak, nie można jednak „zafiksować” się na jednym przypadku, lepiej sprawdzić, czy większość pacjentów ma takie negatywne odczucia i opinie czy to tylko ułamek pacjenta....
          • elzrut19 Re: Implanty Hybrydowe 15.09.14, 14:45
            ... implanty pewnie i są bezpieczne, tylko jak się weźmie za nie osoba, która nie ma pojęcia o implantacji i chirurgii szczękowej, to jak odbezpieczony granat w ręku dziecka. Wiem, o co najmie trzech przypadkach, gdzie taki grant wybuch ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka