15.01.16, 14:38
Raz tak raz tak sie czuje raz mam jakies glebokie przemyslenia raz nie,no bez tych tabsow jest lepiej ale po psychozie dopiero kilka dni,poza tym o wielu rzeczach nie pisze ale dzis tylko dwa aerykuly przeczytalem reszte po tytulach przelecialem.
Obserwuj wątek
    • 39.a Re: A ja 15.01.16, 14:41
      Jak wygląda psychoza? Co się wtedy myśli i czuje?
      • mercury_staff Re: A ja 15.01.16, 15:10
        Psychoza to taki stan kiedy doslownie cale otocznie do ciebie przemawia,kazdy przedmiot,dziwek,gest,slowo doslownie wszystko nawet papierek na ulicy czy pusta buyelka po piwie doslownie na wszystko zwracasz uwage i myslisz ,dlatego nikt sobie z tym rady nie daje.Opisze Ci to nie z telefonu dokladnie.
    • mercury_staff Re: A ja 15.01.16, 15:15
      Każdy człowiek ma inną psychozę ale opisze Ci swoją założe specjalny wątek jak będę miał czasu więcej pomyśleć i to złożyć w kupę ale to będzie dziś jeszcze.
    • mercury_staff Re: A ja 15.01.16, 16:34
      39.a zasięgnąłem trochę info i wiem że wiesz czym jest psychoza więc co mam opisywać?
      • 39.a Re: A ja 15.01.16, 16:48
        Gdzie albo u kogo zasięgałeś info?
        Teoretycznie wiem, na czym polega schi, ale psychozy (na szczęście?) nigdy nie miałam.
        Odpukać.
        • ditta12 Re: A ja 15.01.16, 21:56
          Ty masz tylko hipomanie 39.a?
          Ja to maniana ale teraz nie mam.Czasem mi tylko rakieta przeleci.
          • ditta12 Re: A ja 16.01.16, 08:32
            Nie wiem czemu napisałeś Uwierzu,kiedyś,dawniej,że rozmawiasz z Ają.Nie wiem.Tak dla picu?
            Jeśli to nie prawda to nie wymyślaj bo i po co?Po co wprowadzać kogoś w błąd.Ja pisze tylko to z czym miałam do czynienia.I to co znalazłam w necie rozważając ile prawdy zawiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka