Dodaj do ulubionych

pożyczka całkowicie online

07.09.20, 18:20
Która firma udziela pożyczek całkowicie online? Zależy mi na dyskrecji, bo nie chcę aby ktoś z rodziny wiedział. Potrzebuję małej kwoty, a oddam po 1.10 po wypłacie. Polećcie jakąś dobrą ofertę.
Obserwuj wątek
    • oewonga Re: pożyczka całkowicie online 11.09.20, 02:17
      Cześć,
      jestem Tomek, pracuję w Wonga. Może zainteresuje Cię nasza oferta?
      Oferujemy pożyczki w oparciu o szybki, przystępny proces odbywający się w 100 proc. online.
      Każdy nowy klient Wonga, może wziąć pierwszą pożyczkę krótkoterminową w kwocie od 200 zł do 1 000 zł za darmo. Należy ją spłacić w ciągu 30 dni. Wonga oferuje również pożyczki ratalne do 15 000 zł. Okres spłaty pożyczki ratalnej wynosi od 2 do 36 miesięcy. Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki pod warunkiem pozytywnej weryfikacji wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji można znaleźć na stronie wonga.com.
      Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na wonga. pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.

W razie pytań jestem do dyspozycji
      Tomek | Ekspert wonga. com
      * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
      • plincia1 Re: pożyczka całkowicie online 03.12.20, 17:38
        Jakie dokumenty wymaga wonga podczas składania wniosku o pożyczkę?
        • oewonga Re: pożyczka całkowicie online 06.01.21, 00:09
          Cześć,
          wniosek o pożyczkę w Wonga możesz złożyć, jeśli masz skończone 18 lat, polskie obywatelstwo, a także posiadasz dostęp do Internetu. Zasady w Wonga są przejrzyste, a wzięcie pożyczki szybkie i proste. Aby wnioskować o pożyczkę wystarczy, że przygotujesz:
          1. numer Twojego rachunku bankowego,
          2. numer Twojego dowodu osobistego,
          3. numer telefonu komórkowego, który będzie potrzebny do weryfikacji.
          Następnie wejdź na stronę wonga.com i na suwakach zaznacz kwotę, jaką chcesz pożyczyć i na jak długo. Wypełnij wniosek i podaj w nim swoje dane. Jest to konieczne do sprawdzenia, czy spłata pożyczki nie będzie dla Ciebie zbyt dużym obciążeniem finansowym. Jeśli decyzja będzie pozytywna gotówka zostanie przelana na Twoje konto. Umowę pożyczkową możesz podpisać drogą elektroniczną lub tradycyjnie.
          Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
          Tomek | Ekspert wonga.com
          * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
          • plincia1 Re: pożyczka całkowicie online 20.03.21, 20:39
            Jak zmienić numer rachunku bankowego służącego do wypłaty pożyczki?
            • oewonga Re: pożyczka całkowicie online 29.03.21, 01:55
              Cześć,
              jeśli chcesz zmienić numer rachunku bankowego na Twoim koncie, na stronie wonga.com zaloguj się do sekcji „Moje konto” i przejdź do zakładki „Rachunek bankowy”. W kolejnym kroku wybierz przycisk „Zmień numer rachunku bankowego do wypłat” i postępuj zgodnie ze wskazówkami.
              Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
              Tomek | Ekspert wonga.com
              * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
    • 001jamesbond Re: pożyczka całkowicie online 17.09.20, 07:20
      Masz jeszcze tu
      faraon24.pl/chwilowki/
      i tu
      www.czerwona-skarbonka.pl/chwilowki/oferty
    • mgorska_12 Re: pożyczka całkowicie online 22.09.20, 14:50
      hej, hej!
      możesz sprawdzić na Money Run, kontakt i więcej info znajdziesz na stronie www.moneyrun.pl
    • monia1362 Re: pożyczka całkowicie online 07.10.20, 10:28
      Vivus Pierwsza darmowa pożyczka na 61 dni
      Pierwsza darmowa pożyczka na 61 dni
      w kwocie od 100 zł do 3 000 zł
      na okres 61 dni
      RRSO 0%
      leadstar.pl/c?pid=33333&tid=2668&ha=567782441&r=4000
    • mato22 Re: pożyczka całkowicie online 17.10.20, 20:09
      Lepiej pożyczać za darmo www.netpozyczka24.pl/czym-sa-pozyczki-za-darmo/ i polecam sprawdzić temat pożyczek za darmo udzielanych online na uproszczonych warunkach aplikacji.
      • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 21.04.21, 14:29
        W mojej opinii firma Miloan wypada naprawdę dobrze. Składałem podanie o pożyczke którą dostałem i wszystko odbyło się bezproblemowo. miloan.pl/
    • dart99 Re: pożyczka całkowicie online 18.10.20, 06:02
      Ranking firm oferujących pożyczki chwilowapozyczka.pl wskazuje, że co najmniej kilkanaście firm udziela je całkowicie online do takich instytucji należą na przykład Vivus, Wonga, Lendon, Miloan, Kuki, Extraportfel. Również firmy znane z posiadania placówek stacjonarnych, takie, jak Provident i KredytOK zdecydowały się na pożyczanie online. Najprawdopodobniej w związku z obostrzeniami związanymi z COVID-19 ta ostatnia firma zdecydowała się zresztą pożyczać w 100% przez internet. I jeszcze jedna uwaga na marginesie. Jeśli potrzebujesz pożyczki, to w pierwszej kolejności szukaj takiej, która nowym klientom udzielana jest za darmo.
    • undada12 Re: pożyczka całkowicie online 29.10.20, 23:22
      Ja polecam skorzystać z pożyczki prywatnej, o wiele łatwiej i mniej problemów :)
      Np. mytten.eu
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 30.10.20, 16:57
      Miloan firma godna polecenia bo krótki formularz, dobry kontakt na infolinii oraz szybkie przyznanie pożyczki na warunkach jakie były opisane w regulaminie. miloan.pl/
    • mato22 Re: pożyczka całkowicie online 13.11.20, 11:29
      ProFimo www.netpozyczka24.pl/opinie/profimo/ to oferta online, która jest dostępna do wartości 3000 zł spłacane w maksymalnym wymiarze przez 15 miesięcy lub jako pożyczka samochodowa udzielana do 20 000 zł z 36 miesięcznym terminem spłaty. Ważne, że jest udzielana bez przelewu weryfikacyjnego.
    • bargielrztk Re: pożyczka całkowicie online 22.11.20, 04:16
      szukasz dobrej chwilowki lub kredytu wejdz na strone i znajdz cos dla siebie bargielrztk.oferty-kredytowe.pl/

• mato22 Re: pożyczka całkowicie online 14.01.21, 11:55
      Super Kasa www.netpozyczka24.pl/opinie/super-kasa/ to możliwość uzyskania pozyczki bez wychodzenia z domu do kwoty 5000 zł. Wystarczy dowód osobisty, konto bankowe i źródło dochodu. #SuperKasa #chwilówka #PozyczkaOnline #netpozyczka24
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 21.01.21, 14:31
      Potrzebujesz chwilówki sprawdź ofertę Miloan.pl miloan.pl/
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 22.01.21, 13:58
      Potrzebujesz pieniędzy na już? Wybierz Miloan.pl, pieniądze wypłacają szybko i sprawnie szybkim przelewem na konto. To solidna i sumienna firma, polecam wszystkim:) miloan.pl/
    • aleksandra_dembska Re: pożyczka całkowicie online 22.01.21, 16:01
      Możesz sprawdzić tu szybkagotowka.pl/. Jest to sprawdzona firma, można dostać pieniążki w ciągu 15 minut, polecam.
    • aleksandra_dembska Re: pożyczka całkowicie online 08.03.21, 15:32
      Najlepszą ofertę pożyczek pozabankowych można znaleźć tu szybkagotowka.pl/propozycje/chwilowki
    • anaszymczak Re: pożyczka całkowicie online 03.04.21, 21:04
      Chyba najszybciej będzie poprzez pozyczkagotowki.pl/ - online i gotówka do 24 h na koncie. Właśnie też nie raz zdarzało mi się że przed 10-tym brakowało kasy to tam pożyczałam i pieniążki były po paru godzinach na koncie ;) oni są bardzo otwarci na klientów, oferują nawet pożyczki dla klientów widniejących w bazach dłużników ;)
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 20.04.21, 06:54
      Złożyłam wniosek weryfikacja trwała 2 minuty, kasę wypłacili przez szybki przelew-wszystkim polecam Miloan.pl miloan.pl/
    • milejdi32 Re: pożyczka całkowicie online 21.04.21, 17:16
      Polecam stronę super-pozyczka.pl/. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 29.04.21, 07:01
      Dla mnie Miloan jest OK. Szybko weryfikują i wypłacają miloan.pl/
    • 4c Re: pożyczka całkowicie online 02.05.21, 19:36
      Może to się spodoba... Firma z Czech oferuje kartę z limitem, a do tego bonusy: 1 za rejestrację, 2 za polecanie 3 cashbacki za zakupy 4 opcje ratalne. Możliwość przesunięcia spłaty limitu o kolejny miesiąc. bit.ly/3bT8yoX
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 04.05.21, 09:15
      Miloan.pl to świetna firma.Jeśli znajdziecie się w trudnym okresie w swoim zyciu to na pewno będziecie mogli na nich liczyc. Mnie nie zawiedli. miloan.pl/
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 13.05.21, 10:48
      Chcesz wziać chwilówke, ale nie wiesz która wybrać? Polecam! gotowka-online.pl
    • megaoferta Re: pożyczka całkowicie online 17.05.21, 07:28
      Nie bede sie rozwodzić nad tematem: szybko wyszukuje najlepszych ofert, kazdy znajdzie coś dla siebie. Tutaj znalazlam oferte idealna dla siebie turboforsa.pl
    • lolekiboleki2xe Re: pożyczka całkowicie online 09.07.21, 14:20
      Szukasz samych atrakcyjnych ofert pozyczkowych? Dobrze trafileś! Szybko, zwieźle i na temat - polecam wszystkim turboforsa.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka