Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 99:65

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:40
    Jezeli Brown byl slabo dysponowany i zdobyl 28 punktow to nie chcialbym go
    widziec w Ostrowie dobrze dysponowanego heheh Panie G.G. CZY MY BYLIŚMY NA TYM
    SAMYM MECZU ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiedźmin Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: 193.151.96.* 21.11.04, 20:28
        Wyborcza powinna zabronić swoim dziennikarzom chodzenia na mecze w stanie
        nietrzeźwym. GG powinien zająć się tym co potrafi najlepiej czyli plotkowaniem,
        ale najlepiej z babami pod sklepem, tak by nie przynosił wstydu całemu miastu...
      • Gość: kibic Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: *.zapis.net.pl 22.11.04, 10:26
        Relacja Glubiaka jest całkiem dobra. Zobaczcie kmioty co napisane jest o meczy
        na sporcie. Spotkanie opisywał jakiś frajer na pewno ciota Romańskiego.
        Przynajmniej na poznaniu jest dobra relacja. Jeśli chodzi o czrnego Noteci to
        zoczyć trzeba na jego statystyki, a nie sa one zbyt piekne.
        • Gość: zabawa Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: *.zapis.net.pl 22.11.04, 10:31
          Bawią mnie te wszystkie dzieci, które piszą swoje opinie na forum. Ja nie
          rzumiem, co nektórzy mają do Glubiaka a nawet Romańskiego. Dzieci zacznijcie
          się uczyć w swoich szkołach. Na pewno nie macie zbyt dobrych ocen.
          • Gość: wiedźmin Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: 193.151.96.* 22.11.04, 23:50
            Zdziwiła by się Osoba, jak dawno TO dziecko, pokończyło szkoły i to z całkiem
            niezłymi notkami. Przymykanie oczu na miernotę pseudoredaktorów jest
            niewybaczalne, właśnie przez to, że ich pióro jest kreatorem postrzegania
            rzeczywistości dla co niektórych. Szlag mnie trafia, jak pomyśle, że moje
            dziecko czyta takie bzdury i wierzy bezkrytycznie w to, co taki jeden z drugim
            półinteligent bezmyślnie wypisuje. Więc może to właśnie Osoba nie dojrzała by
            rozumieć o jaką stawkę tu gramy? Ale niech się Osoba bawi dalej - czasem lepiej
            nic nie wiedzieć i nic nie rozumieć, bo tak łatwiej iść przez zycie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka