Gość: Nagus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:40 Jezeli Brown byl slabo dysponowany i zdobyl 28 punktow to nie chcialbym go widziec w Ostrowie dobrze dysponowanego heheh Panie G.G. CZY MY BYLIŚMY NA TYM SAMYM MECZU ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiedźmin Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: 193.151.96.* 21.11.04, 20:28 Wyborcza powinna zabronić swoim dziennikarzom chodzenia na mecze w stanie nietrzeźwym. GG powinien zająć się tym co potrafi najlepiej czyli plotkowaniem, ale najlepiej z babami pod sklepem, tak by nie przynosił wstydu całemu miastu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: *.zapis.net.pl 22.11.04, 10:26 Relacja Glubiaka jest całkiem dobra. Zobaczcie kmioty co napisane jest o meczy na sporcie. Spotkanie opisywał jakiś frajer na pewno ciota Romańskiego. Przynajmniej na poznaniu jest dobra relacja. Jeśli chodzi o czrnego Noteci to zoczyć trzeba na jego statystyki, a nie sa one zbyt piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawa Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: *.zapis.net.pl 22.11.04, 10:31 Bawią mnie te wszystkie dzieci, które piszą swoje opinie na forum. Ja nie rzumiem, co nektórzy mają do Glubiaka a nawet Romańskiego. Dzieci zacznijcie się uczyć w swoich szkołach. Na pewno nie macie zbyt dobrych ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmin Re: Gipsar-Stal Ostrów Wlkp. - Noteć Inowrocław 9 IP: 193.151.96.* 22.11.04, 23:50 Zdziwiła by się Osoba, jak dawno TO dziecko, pokończyło szkoły i to z całkiem niezłymi notkami. Przymykanie oczu na miernotę pseudoredaktorów jest niewybaczalne, właśnie przez to, że ich pióro jest kreatorem postrzegania rzeczywistości dla co niektórych. Szlag mnie trafia, jak pomyśle, że moje dziecko czyta takie bzdury i wierzy bezkrytycznie w to, co taki jeden z drugim półinteligent bezmyślnie wypisuje. Więc może to właśnie Osoba nie dojrzała by rozumieć o jaką stawkę tu gramy? Ale niech się Osoba bawi dalej - czasem lepiej nic nie wiedzieć i nic nie rozumieć, bo tak łatwiej iść przez zycie! Odpowiedz Link Zgłoś