Gość: canemuto IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 19:16 no to dwie rzeczy sie wyjasnily: - Bialek zostal trenerem Polonii Warszawa - Ziarkowski zostal na trzy lata zawodnikiem Odry Wodzislaw pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sergio Re: Nowinki... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.05.02, 20:28 o obydwu sprawach mówiło się już wcześniej, teraz się to potwierdziło; szczerze mówiąc nie widziałem jakoś duetu trenerskiego Baniak-Białek; wiem, że obaj na "B", ale bez przesady; są na tyle dobrzy, że stać ich i należy im się samodzielne prowadzenie drużyn ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
gwardzista Re: Nowinki... 09.05.02, 23:17 Wnioski z tych informacji są też takie, że Odra straci Łukasza Sosina, ale chyba jednak na rzecz Wisły a nie Lecha ( vide dzisiejszy wywiad z Baniakiem). Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Nowinki... 10.05.02, 08:45 ode mnie serdeczne pozdrowienia dla najlepiej na świecie poinformowanego redakora Zarzecznego (to a propos Białka w Lechu). Ciekawe po co ten szum? na podgrzanie atmosfery w Lechu? Odpowiedz Link Zgłoś