Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 15:57
    Mamy strategicznego sponsora - zostala nim firma RUHRGAS (austriacka firma,
    reklamujaca sie m.in. na konkursach skokow narciarskich i wszelkiego rodzaju
    zawodach w narciarstwie alpejskim).
    Obserwuj wątek
      • misza01 Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! 27.06.02, 16:00
        nie wierzę
        • Gość: Alchem Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 16:08
          Janker moze jakies szczegoly?
          bo ja sie sam zastanawiam czy zostac sponsorem strategicznym i teraz nie wiem
          czy sie za dlugo nie zastanawialem :(
      • Gość: plastic JAK JUZ WYSKOCZYLES TO MOZE JAKIES DETALE? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.06.02, 16:51
        MI TEZ SIE NIE CHCE WIERZYC.... IT CANNT BE TRUE... A MOZE? NIE LUBIE TAKICH
        INFO BEZ POPARCIA...
      • Gość: Gallano Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.06.02, 17:46
        Pisz, natychmiast skąd ty masz takie info? PS: Czy wiesz może ile nasz klub ma
        dostawać?
      • Gość: HSV Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 27.06.02, 18:06
        Jesli to prawda to proponuje na mecz z KSZO zapuscic gnoja pod nosem a'la
        Małysz :)
        • Gość: plastic Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.06.02, 18:27
          Gość portalu: HSV napisał(a):

> Jesli to prawda to proponuje na mecz z KSZO zapuscic gnoja pod nosem a'la
          > Małysz :)

hehe... jest to mozliwe ale tylko na ten mecz(JEDEN) :P
          PS.WSZYSTKO<PRAWIE> JESLI MA TO POMOC KOLEJORZOWI...
          • miszcz4 Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! 27.06.02, 21:01
            to kompletna bzdura!

Janker
            nie rozsiewaj niesprawdzonych informacji
      • andrzejel Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! 27.06.02, 21:38
        Gość portalu: Janker napisał(a):

> Mamy strategicznego sponsora - zostala nim firma RUHRGAS (austriacka firma,
        > reklamujaca sie m.in. na konkursach skokow narciarskich i wszelkiego rodzaju
        > zawodach w narciarstwie alpejskim).

Puknij się w głowę zanim opublikujesz podobne bzdury.
        Ruhrgas nie jest austriacką, lecz niemiecką firmą z siedzibą w Essen.

• Gość: reknaj Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 23:12
        tez niewierze w te rewelacje no koles cos kreci to niemiecka firma przeciez
        www.ruhrgas.de ... chcialbym zeby to byla prawda :(
        • Gość: Radost Re: MAMY SPONSORA STRATEGICZNEGO!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 11:51
          Gość portalu: reknaj napisał(a):

> tez niewierze w te rewelacje no koles cos kreci to niemiecka firma przeciez
          > www.ruhrgas.de ... chcialbym zeby to byla prawda :(

a to przypadek - reknaj = janker??????
          • Gość: :-))))) :-)))) bt IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.06.02, 12:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka